Μια χαρά είναι το θρεντ. Εδώ προβλήματα δεν έχουμε.Μου φαίνεται πρέπει να ζωηρεψει λίγο το θρεντ.
Μωρέ για πούλο σίγουρα δεν ήταν αλλα εσυ της τον έδωσες…H sx δοθηκε λόγω ανωτέρας βίας. Δεν ήταν για πούλο.
Παίζει να είναι η καλύτερα ισορροπημένη επιλογή για καινούργιο αερίων
βαι βαι βαιΜια χαρά είναι το θρεντ. Εδώ προβλήματα δεν έχουμε.
https://www.car.gr/xyma/view/322554645-karabina-sx3H sx δοθηκε λόγω ανωτέρας βίας. Δεν ήταν για πούλο.
Παίζει να είναι η καλύτερα ισορροπημένη επιλογή για καινούργιο αερίων
Μην λες μεγάλα λόγια.Μια χαρά είναι το θρεντ. Εδώ προβλήματα δεν έχουμε.
Απαιτώ διευκρίνισηΜην λες μεγάλα λόγια.
Ρε πλάκα κάνω…μ´αρεσει να πειράζω τον Κώστα…και αυτο γιατί…έχω πολλά κοινά μαζί του…Για τις διαφωνίες που γίνονται μεταξύ του ποια μάρκα είναι καλύτερη και ποιά για πέταμα και στο τέλος, γίνονται χάλια οι ενότητες, εννοούσα Μάριε
ΤζιγκολοΠουλάς έρωτα αλλά τα αλλάζεις σαν τα πουκάμισα μάλλον είσαι υπέρ των ελεύθερων σχέσεων
Από το ‘17 και μετά είναι διορθωμένα.Τελικά στην sx4 διορθώσανε το πρόβλημα με το μοχλό όπλησης που έφευγε? Σε αμερικανικό φόρουμ διάβασα ότι αν το είχες το πρόβλημα το έστελνες πίσω και το επιδιορθώνανε ... Στα νέα μοντέλα όμως συνεχίζει να υπάρχει?
Από το ‘17 και μετά είναι διορθωμένα.
Τελικά στην sx4 διορθώσανε το πρόβλημα με το μοχλό όπλησης που έφευγε? Σε αμερικανικό φόρουμ διάβασα ότι αν το είχες το πρόβλημα το έστελνες πίσω και το επιδιορθώνανε ... Στα νέα μοντέλα όμως συνεχίζει να υπάρχει?
Καλά,το εςεξ4 δεν ήταν που το δίναν χωρίς φλατζεςΤραγικη παρουσιαση copy paste απο το σαιτ της εταιριας. Η φωτο με το σκοπευτη χαρακτηριστικο παραδειγμα λαθος επωμισης. Το μονο σωστο ειναι και τα δυο ματια ανοιχτα
https://www.kynigesia.gr/opla-vliti...x4-i-tetarti-genia-enos-amerikanikou-thrylou/
Δε μιλαει για φλατζες....Και δεν αναφερει την ΜΗ υπαρξη τους....Καλά,το εςεξ4 δεν ήταν που το δίναν χωρίς φλατζες
Βελγική είναι η εταιρεία ρε Τζων(fn) κ η γουιντσεστερ ανήκει στον όμιλοκ ο όμιλος Browning κάνει οοοοοτι γουστάρειΑναίρεσε τον εαυτό της βγάζοντας χρωμιωμενες κανες αφήστε τα υπόλοιπα .Να μου πεις για την Ευρώπη γίνονται όλα αφού εδώ τα όπλα δε καίγονται.Μαλακες είναι οι Αμερικάνοι έπρεπε να πάρουν μερίδιο αγοράς από την Ευρώπη αλλά πρέπει να κονομανε κιόλας αυτοί φτωχαινοντας τους Ευρωπαίους δείτε εισβολή Ρωσίας στην ουκρανια .Τελικά αυτή η ήπειρος που λέγεται Ευρώπη από παντού την τρώει από πίσω .
Φίλε μου το γεγονός αυτό με της κάννες ήταν απαίτηση και της αμερικανικής και της ευρωπαϊκής αγοράς. Όταν κάνεις κάποιες αλλαγές ως αμερικανική εταιρία πχ κοντάκια (τραγικό παράδειγμα εβολβ πχ) τότε ακολουθείς.Αναίρεσε τον εαυτό της βγάζοντας χρωμιωμενες κανες αφήστε τα υπόλοιπα .Να μου πεις για την Ευρώπη γίνονται όλα αφού εδώ τα όπλα δε καίγονται.Μαλακες είναι οι Αμερικάνοι έπρεπε να πάρουν μερίδιο αγοράς από την Ευρώπη αλλά πρέπει να κονομανε κιόλας αυτοί φτωχαινοντας τους Ευρωπαίους δείτε εισβολή Ρωσίας στην ουκρανια .Τελικά αυτή η ήπειρος που λέγεται Ευρώπη από παντού την τρώει από πίσω .