Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φίλε από τα anaconda δεν έχω κανένα παράπονο τέλεια μοτίβο κάνουν και τα 2 κάπως ανοιχτή τουφεκιά στα κοντινά που τη διατηρεί επ αορίστου και αυτό που με έχει τρελάνει είναι ότι έχω πιο "καθαρά" σκοτώματα. Αφού πήρα αυτά τα 2 και είδα αυτά τα αποτελέσματα σκέφτομαι να πάρω και το short για την καψούρα
καψούρα... Τώρα μιλάς σωστά...😉

Attachments

• Screenshot_20250328_133600.jpg
    Screenshot_20250328_133600.jpg
    210,2 KB · Προβολές: 50
καψούρα... Τώρα μιλάς σωστά...😉
Το θέμα όμως είναι ότι μερικοί άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν μερικά πράγματα...ως κάτοχος αρκετών όπλων συμπεριλαμβανομένου μιας sx3 και sx4 αγόρασα ξανά μια sx3 και τα αρνητικά σχόλια στο κυνηγετικό περιβάλλον ήταν πάρα πολλά. Ήμουν ευχαριστημένος από την πρώτη στιγμή ξαναβρήκα την ευκαιρία και αγόρασα το ίδιο όπλο. Τώρα τι αγγούρι είναι πίσω από τον καθένα δεν μπορώ να καταλάβω

Φίλε από τα anaconda δεν έχω κανένα παράπονο τέλεια μοτίβο κάνουν και τα 2 κάπως ανοιχτή τουφεκιά στα κοντινά που τη διατηρεί επ αορίστου και αυτό που με έχει τρελάνει είναι ότι έχω πιο "καθαρά" σκοτώματα. Αφού πήρα αυτά τα 2 και είδα αυτά τα αποτελέσματα σκέφτομαι να πάρω και το short για την καψούρα

Κι εγώ που τα είχα ολα δεν τα δούλεψα σχεδόν καθόλου .
Να φανταστείς το long το έδωσα πέρσι χωρίς να έχω ρίξει ούτε μία ντουφεκιά.
Το mid είναι ζήτημα να έχει ρίξει 30 φυσίγγια και παραμένει αδούλευτο .
Ολα αυτά γιατί με την sx3 έχω κολλήσει με τα carlson από τη στιγμή που πήρα το όπλο.

Ολα αυτά γιατί με την sx3 έχω κολλήσει με τα carlson από τη στιγμή που πήρα το όπλο.
Το long το έχω δουλέψει κι εγώ πολύ λίγο. Έχει ρίξει περίπου 15-20 φυσίγγια. 3 σε σταθερό στόχο για κατανομή και διάτρηση και τα υπόλοιπα σε καρτέρι τσίχλας. Για να πω την αληθεια το λυπάμαι να το δώσω αλλά δεν το χρησιμοποιώ και είναι κρίμα να κάθεται. Όσο για το mid του έχω πιεί το αίμα.

Έχω ακούσει οτι τα calson τα δουλεύει ωραία η winchester, Εννοούν τα έσω-έξω; έχουν διαφορετική απόδοση απο τα signature plus που έχει η win? Έχει συγκρίνει κάποιος να μας πει;

Back