Μηπως εννοεις bluing?Τα έχουμε πεί αυτά.
Σε μια μπατονέτα λίγο blueling μέσα στην κάννη.
Αν βαφτεί είναι αν όχι..
την πετάς.
Μηπως εννοεις bluing?Τα έχουμε πεί αυτά.
Αν βαφτεί είναι αν όχι..
την πετάς.
Μέχρι το lower πήγα με το ζόρι.Μηπως εννοεις bluing?
Που να το βαλεις το blueing αφου μπροστα ειναι το κοψιμο για τα τσοκ που δεν ειναι χρωμιομενο και απο την μερια της θαλαμης παλι δεν ειναι χρωμιομενη,αν την χωσεις πιο μεσα πως θα δεις την αντιδραση που θα γινει με το blueing?Τα έχουμε πεί αυτά.
Αν βαφτεί είναι αν όχι..
την πετάς.
Αν δεν είναι χρωμιωμένη η θαλάμη βράσε όρυζα.Που να το βαλεις το blueing αφου μπροστα ειναι το κοψιμο για τα τσοκ που δεν ειναι χρωμιομενο και απο την μερια της θαλαμης παλι δεν ειναι χρωμιομενη,αν την χωσεις πιο μεσα πως θα δεις την αντιδραση που θα γινει με το blueing?
Σωστα το εγραψε,ειναι blueing και οχι bluing....Μηπως εννοεις bluing?
Μπατονέτα του κορωνοιού κ φακό..Που να το βαλεις το blueing αφου μπροστα ειναι το κοψιμο για τα τσοκ που δεν ειναι χρωμιομενο και απο την μερια της θαλαμης παλι δεν ειναι χρωμιομενη,αν την χωσεις πιο μεσα πως θα δεις την αντιδραση που θα γινει με το blueing?
Πές τώρα να γίνει χαμός..Σωστα το εγραψε,ειναι blueing και οχι bluing....
Εσύ έγραψες blueling, μην πας να μας βγεις κι από πάνω...Πές τώρα να γίνει χαμός..
Ποιό κοντά του έπεσα εγώ..Εσύ έγραψες blueling, μην πας να μας βγεις κι από πάνω...
Οποτε σε μια χρωμιομενη καννη ειναι ολη εσωτερικα χρωμιομενη και η θαλαμη εκτος μονο απο το κομματι που μπαινουν τα τσοκ,σωστα?Αν δεν είναι χρωμιωμένη η θαλάμη βράσε όρυζα.
Έτσι οφείλει να είναι. Η θαλάμη τρώει τα μεγαλύτερα ζόρια και ρίσκα διάβρωσης.Οποτε σε μια χρωμιομενη καννη ειναι ολη εσωτερικα χρωμιομενη και η θαλαμη εκτος μονο απο το κομματι που μπαινουν τα τσοκ,σωστα?
Οκ,ευχαριστωΈτσι οφείλει να είναι. Η θαλάμη τρώει τα μεγαλύτερα ζόρια και ρίσκα διάβρωσης.
Και αυτό το κομμάτι χρωμιώνεται.εκτος μονο απο το κομματι που μπαινουν τα τσοκ,σωστα?
Υπάρχει περίπτωση να είναι επειδή είναι super magnum,αν θυμάστε έβγαζε η browning μοντέλο που ήταν αχρωμιωτη παραλαγής μόνο η super magnum.Πώς γίνεται να είναι αχρωμιωτη και να μην το αναφέρει ο κατασκευαστής μήπως δεν κατάλαβες καλά η μπερδεύτηκε και έκανε λάθος αυτός; Έχει ξανασυναντήσει SX4 αχρωμιωτη; Γιατί αν όχι είναι πολύ περιεργο
Πήρε σκάγια!!Ποιό κοντά του έπεσα εγώ..
Δεν το νομιζω,γιατι σε αυτο το σημειο πιανει πολυ ευκολα οξειδωση και για αυτο το λογο κολλανε και και τα τσοκ....αλλα σιγουρος δεν ειμαι....Και αυτό το κομμάτι χρωμιώνεται.
Αυτά συμβαίνουν μόνο με της Benelli που δεν έχουν διάτρηση τα Winchester σκοτώνουν ακαριαίαΠήρε σκάγια!!
Το είδα που έπεσε παρακατ!
Πιθανών δεν το ξέρω αλλά δεν έπρεπε να το αναφέρει κανονικά η εταιρία ;Υπάρχει περίπτωση να είναι επειδή είναι super magnum,αν θυμάστε έβγαζε η browning μοντέλο που ήταν αχρωμιωτη παραλαγής μόνο η super magnum.
Στην browning το ανέφερε πάντωςΠιθανών δεν το ξέρω αλλά δεν έπρεπε να το αναφέρει κανονικά η εταιρία ;