Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Xαλι μαυρο,λιγο λαδι ρε παιδια wiin.x3View attachment 91310View attachment 91311
"Σε λίγες μέρες" Πωλείται winchester sx3 camo 71εκ σε άριστη κατάσταση με 2* σταθερό. ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!
Και κάθεσαι και αναρωτιέσαι πως γκένεν να έβγαινε σταθερό τσοκάρισμα.

"Σε λίγες μέρες" Πωλείται winchester sx3 camo 71εκ σε άριστη κατάσταση με 2* σταθερό. ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!
Και κάθεσαι και αναρωτιέσαι πως γκένεν να έβγαινε σταθερό τσοκάρισμα.
Νικο και ο ποιο ασχετος οταν παει να αγορασει μετνο οπλο θα δει το προβλημα.με τα τσοκ Με τους κωνους ομως?

Νικο και ο ποιο ασχετος οταν παει να αγορασει μετνο οπλο θα δει το προβλημα.με τα τσοκ Με τους κωνους ομως?
Δεν λένε όλοι Βαγγέλη, οι περισσότεροι την κάνουν την εξυπνάδα δεν τους αρέσει και το πουλάνε χωρίς να πουν τίποτα. Μεγάλο μείον να μην έχεις στην περιοχή οπλουργό για τέτοιες περιπτώσεις.

Καλησπέρα, ως κάτοχος μιας sx3 δηλώνω πολύ ευχαριστημένος. Σκέφτομαι την αγορά μιας sx4. Σε μερικά κυνήγια (αγριογούρουνο, παπί, τσίχλα, μπεκάτσα) που έκανα με την sx4 βλητικά μου φάνηκε το ίδιο όπλο, εκεί που είδα διαφορά ήταν μόνο στα εργονομικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει με τι είδους βαφή βγαίνει το όπλο και αν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα?

Καλησπέρα, ως κάτοχος μιας sx3 δηλώνω πολύ ευχαριστημένος. Σκέφτομαι την αγορά μιας sx4. Σε μερικά κυνήγια (αγριογούρουνο, παπί, τσίχλα, μπεκάτσα) που έκανα με την sx4 βλητικά μου φάνηκε το ίδιο όπλο, εκεί που είδα διαφορά ήταν μόνο στα εργονομικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει με τι είδους βαφή βγαίνει το όπλο και αν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα?
H βαφή στη βάση είναι καλή. Στην κάννη όχι και τόσο, θέλει το λαδάκι της. Όπως όλα τα όπλα μέσης κατηγορίας. Ιδιαίτερο πρόβλημα δεν υπάρχει.

Η sx3 θεωρειται κ ειναι καλυτερη απο την sx4.

Η sx3 θεωρειται κ ειναι καλυτερη απο την sx4.
Θα διαφωνήσω η μόνη διαφορά είναι η φλάντζες κλήσεις στο κοντάκι εκεί είναι όλο το θέμα αν έπαιρνε ή της έβγαζε έστω έξτρα δεν θα μιλούσαμε καν για την sx3. Γενικά η sx4 έχει βελτιώσεις στα σημεία και στην εργονομία με μόνο μελανό σημείο της φλατζες σε σχέση με την sx3. Γιατί τέτοια λέμε εδώ και ανεβάζουν στο car της sx3 για πούλημα 1300€ 😂😂😂

Θα διαφωνήσω η μόνη διαφορά είναι η φλάντζες κλήσεις στο κοντάκι εκεί είναι όλο το θέμα αν έπαιρνε ή της έβγαζε έστω έξτρα δεν θα μιλούσαμε καν για την sx3. Γενικά η sx4 έχει βελτιώσεις στα σημεία και στην εργονομία με μόνο μελανό σημείο της φλατζες σε σχέση με την sx3. Γιατί τέτοια λέμε εδώ και ανεβάζουν στο car της sx3 για πούλημα 1300€ 😂😂😂
Παναγιώτη είναι πολύ μελανο το σημείο.
Φτάσαμε να βγαίνει ακόμη και δίκανο με φλάντζες ρύθμισης στο κοντάκι,βγαίνει νεότερο μοντέλο, υποτίθεται ,από μια εταιρεία και στερείται τις φλάντζες.
Τι να την κάνεις την βελτίωση στην εργονομία,οποία κι αν είναι αυτή ,όταν δεν έχει την στοιχειώδη ρύθμιση στο κοντάκι?

Παναγιώτη είναι πολύ μελανο το σημείο.
Φτάσαμε να βγαίνει ακόμη και δίκανο με φλάντζες ρύθμισης στο κοντάκι,βγαίνει νεότερο μοντέλο, υποτίθεται ,από μια εταιρεία και στερείται τις φλάντζες.
Τι να την κάνεις την βελτίωση στην εργονομία,οποία κι αν είναι αυτή ,όταν δεν έχει την στοιχειώδη ρύθμιση στο κοντάκι?

Εγώ έχω 5 καραμπίνες με φλάντζες αλλά η SX4 μου κάθεται καλύτερα από όλες.

Αφού έχεις την 3 δεν βρίσκω λόγο να πάρεις την 4... Ξέρω κάποιους που το έκαναν κ το μετάνιωσαν... Κράτα την 3...

Αφού έχεις την 3 δεν βρίσκω λόγο να πάρεις την 4... Ξέρω κάποιους που το έκαναν κ το μετάνιωσαν... Κράτα την 3...
Και να πάρω την sx4 δεν δίνεται η sx3 στην συλλογή του πατέρα μου του αδερφού μου και τη δικιά μου υπάρχουν σύνολο 21 όπλα

Και να πάρω την sx4 δεν δίνεται η sx3 στην συλλογή του πατέρα μου του αδερφού μου και τη δικιά μου υπάρχουν σύνολο 21 όπλα
Αν σου ταιριάζει (πολύ πιθανό), γιατί το κοντάκι είναι μικρών διαστάσεων, πάρτο. Είναι αξιόπιστο τουφέκι, δουλεύει γλυκά και τα ρίχνει όλα. Το σύστημα διαχείρησης των αερίων είναι πολύ καλό. Σαν του sx3.... και maxus......και brow gold...... Και λύνεται και η αποθήκη φυσ. (σπαστικό όταν δεν λύνεται). Και έχει και από τα καλύτερα πέλματα της αγοράς. Είναι καλό λέμε... το ξύλινο με 66εκ κάννη.

Η ,sx3 με την sx4' δεν είναι τα ίδια όπλα σε ποιότητα ακόμα και η καννες διαφέρουν σε απόδοση .....προπαντός η sx3 με την ειδική βαφή που εβγενε είναι από τα κορυφαία αυτογεμη της αγοράς

Τα έχεις και τα δύο;

Back