Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η ,sx3 με την sx4' δεν είναι τα ίδια όπλα σε ποιότητα ακόμα και η καννες διαφέρουν σε απόδοση .....προπαντός η sx3 με την ειδική βαφή που εβγενε είναι από τα κορυφαία αυτογεμη της αγοράς
Τέτοια γράφετε και τα βλέπουν και της πουλάνε 1300€ 😂😂😂😂 εγώ πάντως 1200€ και 1300€ για οπλο μεταχειρισμένο 12+ χρονών όταν υπάρχει ποιο καινούργιο μοντέλο με 1150€ καινούριο δεν θα τα έδινα!!!! Και όπως έλεγε και ο Βασίλης καλύτερη απόδοση πόσο καλύτερη δηλαδή 2% -5% ; Ή μάλλον είναι τόση που απλά να χούμε να λέμε άλλωστε δεν νομίζω να έβγαλε όπλο χειρότερο βλητικά στα επόμενα μοντέλα δεν νομίζω γενικά να άλλαξε κάτι στην κάνη εκτός της βαφής. Και μην ξεχνάμε ότι η sx3 έσπαζαν τα πιστόνια τους ενώ η sx4 δεν έχει τέτοιο θέμα από όσο ξέρω.

Και μην ξεχνάμε ότι η sx3 έσπαζαν τα πιστόνια τους ενώ η sx4 δεν έχει τέτοιο θέμα από όσο ξέρω.
Ισχύει
Αντε και είναι σε μια ανησυχία για καινούριο όπλο και κοιτάζω και αυτή 😂😂😂😂
Είναι καλό το τουφέκι. Πάρτο

Ο Βασίλης τό είπε , όχι ο θεός..
Και κάποια στιγμή με αρκετό "μασάζ"είχε φτάσει στο +10%..
Είναι διαφορά.
Ναι αλλά ποια sx3 η πρώτες που είχαν αχρωμιοτη κάνη ή δεύτερες είχαν χρωμιομενη; Ποια από της δύο και όταν εννοείς μασάζ ;

Ο Βασίλης τό είπε , όχι ο θεός..
Και κάποια στιγμή με αρκετό "μασάζ"είχε φτάσει στο +10%..
Είναι διαφορά.
Ο Βασίλης είχε δίκιο σε μερικά το καλύτεροι το λέμε εμείς και το 10% είναι με δικιά μας μέτρηση και πάντα εξαρτάται από πολλές παραμέτρους

Ναι αλλά ποια sx3 η πρώτες που είχαν αχρωμιοτη κάνη ή δεύτερες είχαν χρωμιομενη; Ποια από της δύο και όταν εννοείς μασάζ ;
Γενικά σου απάντησα.
Δεν έχω στοιχεία κ εμπειρία από την sx3.

Μασαζ εννοω (μεταφορικά) μετά από συζητήσεις, πιέσεις, αντιπαραθέσεις που υπήρχαν μεταξύ του Βασίλη κ άλλους εδώ μέσα.

Γενικά σου απάντησα.
Δεν έχω στοιχεία κ εμπειρία από την sx3.

Μασαζ εννοω (μεταφορικά) μετά από συζητήσεις, πιέσεις, αντιπαραθέσεις που υπήρχαν μεταξύ του Βασίλη κ άλλους εδώ μέσα.
Καλά δεν τίθεται θέμα μιας και δεν υπάρχει τώρα κοιτάμε sx4,Breda και ότι άλλο προκύψει 😂

Σε πολλά είχε δίκιο (με κάποια δόση υπερβολής) αλλά υπήρχε πρόβλημα στο σερβίρισμα.
Α να γεια σου. Όταν και όπου έχεις δίκιο, περιμένεις απλά και όμορφα να γίνει αποδεκτό από τους νοήμονες. Δεν τους το χώνεις με τη βία βαθιά στο λαρύγγι ούτε απαιτείς να έχεις μόνο εσύ δίκιο.

Περί Winchester τώρα, είχα μία SX2 Sporting που έσφαζε πολύ, ειδικά μετά από κώνο και porting, αλλά δεν συμφιλιώθηκα ποτέ με το ψηλοτουφέκισμά της. Ειδικά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα sporting στην Ουγγαρία που την έριξα επειδή δεν είχα άλλο όπλο στο ευρωπαϊκό διαβατήριο, άφησε τους συναθλητές μου στην πούλα με το στόμα ανοικτό. Εκεί κατάλαβα ότι το ψηλοτουφέκισμα στις βολές άνω των 60 μέτρων είναι θετικό λόγω της πτώσης των σκαγιών (δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έως τότε).

Στις φυσιολογικές αποστάσεις όμως ήταν προβληματικό, τουλάχιστον με τον τρόπο που έχω συνηθίσει να ρίχνω.

Αγόρασα από τον Καλκανζάκο την αριστερή sx4, την οποία εάν μπείτε στο site του ,την αναφέρει ως magnum ,ενώ προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι είναι super magnum, άρα μάλλον θα έχει και μεγαλύτερο κώνο ,επιπλέον την πήγα στον Λιάκο και εκεί τον άκουσα να μου λέει αφού την εξέτασε στην κάνη ότι είναι αχρωμίωτη,. Στην πράξη επί του πεδίου το όπλο γ***αει ,καταρχήν την δοκίμασα και ρίχνει από 24gr ως 64gr, ο μηχανισμός είναι απροβλημάτιστος, απο τους καλύτερους αυτή την στιγμή ,δεν κάνει ούτε για πλάκα εμπλοκή και μου έκανε καταβολές σε επιβλαβή με το ανάλογο φυσίγγιο βέβαια (7 νούμερο), 75 βήματα μετρημένα(πρέπει να είναι 50-60 μέτρα) . το όπλο είναι καλοφτιαγμένο με πλαστικά από τα καλύτερα ,είναι ελαφρύ ,μανιτζέβελο και ενώ το είχα πάρει για το καρτέρι ,το χρησιμοποιώ και για το περπατητό ,το κοντάκι είναι ίσιο και σχετικά μικρό αλλά με το κατάλληλο πέλμα σε μήκος σου έρχεται ,για όπλο της μεσαίας κατηγορίας ,και μαζικής παραγωγής είναι κορυφαίο

Επιδι πολύ μπορεί να μην τα βρείτε σκοπευτικά η να μην έρχονται εκεί που θέλετε η πλαστικες sx3 και sx4 λογο εληψη φλατζων
κοιτατε και για gold ,fusion ,phoenix
Ειναι ιδιοι μιχανισμοι, καννες με ποιο φλατ ριγες και ποιο φιλικα κοντακια

Αγόρασα από τον Καλκανζάκο την αριστερή sx4, την οποία εάν μπείτε στο site του ,την αναφέρει ως magnum ,ενώ προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι είναι super magnum, άρα μάλλον θα έχει και μεγαλύτερο κώνο ,επιπλέον την πήγα στον Λιάκο και εκεί τον άκουσα να μου λέει αφού την εξέτασε στην κάνη ότι είναι αχρωμίωτη,. Στην πράξη επί του πεδίου το όπλο γ***αει ,καταρχήν την δοκίμασα και ρίχνει από 24gr ως 64gr, ο μηχανισμός είναι απροβλημάτιστος, απο τους καλύτερους αυτή την στιγμή ,δεν κάνει ούτε για πλάκα εμπλοκή και μου έκανε καταβολές σε επιβλαβή με το ανάλογο φυσίγγιο βέβαια (7 νούμερο), 75 βήματα μετρημένα(πρέπει να είναι 50-60 μέτρα) . το όπλο είναι καλοφτιαγμένο με πλαστικά από τα καλύτερα ,είναι ελαφρύ ,μανιτζέβελο και ενώ το είχα πάρει για το καρτέρι ,το χρησιμοποιώ και για το περπατητό ,το κοντάκι είναι ίσιο και σχετικά μικρό αλλά με το κατάλληλο πέλμα σε μήκος σου έρχεται ,για όπλο της μεσαίας κατηγορίας ,και μαζικής παραγωγής είναι κορυφαίο
Πώς γίνεται να είναι αχρωμιωτη και να μην το αναφέρει ο κατασκευαστής μήπως δεν κατάλαβες καλά η μπερδεύτηκε και έκανε λάθος αυτός; Έχει ξανασυναντήσει SX4 αχρωμιωτη; Γιατί αν όχι είναι πολύ περιεργο

Πώς γίνεται να είναι αχρωμιωτη και να μην το αναφέρει ο κατασκευαστής μήπως δεν κατάλαβες καλά η μπερδεύτηκε και έκανε λάθος αυτός; Έχει ξανασυναντήσει SX4 αχρωμιωτη; Γιατί αν όχι είναι πολύ περιεργο
Εγώ έγραψα αυτό που μου είπε ο οπλουργος

Αληθεια υπαρχει κανα ευκολο ενδεικτικο στοιχειο που να μας δειχνει αν μια καννη ειναι χρωμιομενη ή αχρωμιοτη?Η μονο οτι γνωριζουμε απο τα στοιχεια που δινει η εταιρεια για καθε συγκεκριμενο μοντελο?

Αληθεια υπαρχει κανα ευκολο ενδεικτικο στοιχειο που να μας δειχνει αν μια καννη ειναι χρωμιομενη ή αχρωμιοτη?Η μονο οτι γνωριζουμε απο τα στοιχεια που δινει η εταιρεια για καθε συγκεκριμενο μοντελο?
Τα έχουμε πεί αυτά.
Σε μια μπατονέτα λίγο blueling μέσα στην κάννη.
Αν βαφτεί είναι , αν όχι..
την πετάς.

Last edited:
Back