Στα εργαλεία έχω σχετικό κόλλημα.Ωραιος ο @ΓΙΑΝΝΗΣ. ,αυτος mitutoyo κι εμεις απο τα Lidl....
Θα πάρω πάντα το καλύτερο ...που μπορώ!
Στα εργαλεία έχω σχετικό κόλλημα.Ωραιος ο @ΓΙΑΝΝΗΣ. ,αυτος mitutoyo κι εμεις απο τα Lidl....
Crio plus και mobile βγαίνουν πάντα βάση του 18,4Το δικο μου το kicks IM σε σπειρωμα crio plus 17,75 για αυλο 18,3 βγαινει 0,55 σχεδον τριαρι αλλα για αυλο 18,4 βγαινει 0,65 που ειναι το σωστο για IM,μαλλον τα βγαζουν για αυλο 18,4 για τις benelli....οντως μπροστα κανει σαν καμπανα πρεπει να το μετρησεις λιγο πιο μεσα...
Και πολυ καλα κανεις,εγω ειμαι της φιλοσοφιας οτι αφου δεν ειμαι επαγγελματιας οποτε το εργαλειο δεν θα μου επιστρεψει τα λεφτα και δεν θα με βοηθησει να κανω πιο γρηγορα και πιο σωστα την επαγγελματικη μου εργασια διαλεγω πιο φθηνα αφου θα τα χρησιμοποιησω μια στο τοσο...Παρεμπιπτοντως το παχυμετρο απο τα lidl δινει μετρησεις ακριβειας αν κανεις σωστο μηδενισμο,τσεκαρισμενο με προτυπα πλακιδια μηκους,αλλα το πρωτο μετα απο χρονια οταν ανοιγες τις σιαγωνες αποτομα εβγαζε κατι τρελλες μετρησεις και πηγε στον καλαθο,πηρα αλλο ιδιο...Στα εργαλεία έχω σχετικό κόλλημα.
Θα πάρω πάντα το καλύτερο ...που μπορώ!
18.3Οι περισσοτερες benelli ειναι με 18,3 ή με 18,4 ?γ@μησαμε και το thread της winchester αλλα αφου εδω κολλησε η φαση τι να κανουμε...
View attachment 91269View attachment 91270
Invector plus .743
Στο τελείωμα των οπών, 18.3mm
Στο τελείωμα του choke,18.8mm
Τι αυλό εχει η 155 ;@Νικολας(ο mikros) @dim63 ευχαριστώ για την εξήγηση!
Έχω 3 carlson chokes για την SX-3:
Συνεπώς το XF -> είναι στη πραγματικότητα F
το IM -> είναι στη πραγματικότητα M
το Μ όμως δίνει λίιιγο μεγαλύτερη κατανομή που ίσως πλησιάζει το LM (το ιδιαίτερο της "παρέας")
Σωστά;
Μαλλον σε εμενα απευθυνεται η ερωτηση...18,4 χτυπημενο,18,3 μετρημενο...Τι αυλό εχει η 155 ;
Αυτή η διαδικασία με τις μετρήσεις είναι ατέρμονη και ψυχοφθόρα. Εγώ δεν ξανασχολούμαι.Παιδιά!!!
Το "18,3" μπορεί να είναι π.χ. από 18,25 εως 18,34 και το "18,4" από 18,35 έως 18,44.
Αλλη η διαφορα ενος "18,3" με 18,25 από ενα "18,4" με 18,44 (μεγαλη διαφορά, σχεδόν 0,20)
και άλλη ενος "18,3" με 18,34 από ενα "18,4" με 18,35 (ελαχιστη διαφορά 0,01).
Ας είμαστε λιγοτερο απόλυτοι με τις συσφίξεις των τσοκς. Οποιος μπορεί να "δεί" τις συγκεντρωσεις του οπλου του με πολλές δοκιμές είναι ευτυχής. Οι άλλοι θα μείνουμε με τις εικόνες από σπουδαίες επιτυχίες και την προσωπική και υποκειμενική εντύπωσή μας.
Το ξέρουμε το έχουμε καταλάβει αλλάζεις οπλο ποιο εύκολα ποιος κάθετε τώρα να ασχολείται με αυτά τα μικρά σωληνάκιαΑυτή η διαδικασία με τις μετρήσεις είναι ατέρμονη και ψυχοφθόρα. Εγώ δεν ξανασχολούμαι.
Καλό!!!!Το ξέρουμε το έχουμε καταλάβει αλλάζεις οπλο ποιο εύκολα ποιος κάθετε τώρα να ασχολείται με αυτά τα μικρά σωληνάκια
Ε τι λες τώρα... Έβαλε προπερσι αυτό που είχε από το στρατό αλλά του τελείωσε και το μπουκαλάκι που θα κρατήσει 10 χρόνια είναι ακριβό. Μόλις αλλάξει λάδια στο αυτοκίνητο θα φυλάξει τα καμμένα να χει να πορεύεται.Xαλι μαυρο,λιγο λαδι ρε παιδια wiin.x3View attachment 91310View attachment 91311
Ζήλεψε την raniero testa και είπε να το αφήσει να γίνει λίγο κόκκινο με φυσικό τρόποΕ τι λες τώρα... Έβαλε προπερσι αυτό που είχε από το στρατό αλλά του τελείωσε και το μπουκαλάκι που θα κρατήσει 10 χρόνια είναι ακριβό. Μόλις αλλάξει λάδια στο αυτοκίνητο θα φυλάξει τα καμμένα να χει να πορεύεται.
Και αποτηγανιδια να έβαζε,δεν θα κολλούσε!Ε τι λες τώρα... Έβαλε προπερσι αυτό που είχε από το στρατό αλλά του τελείωσε και το μπουκαλάκι που θα κρατήσει 10 χρόνια είναι ακριβό. Μόλις αλλάξει λάδια στο αυτοκίνητο θα φυλάξει τα καμμένα να χει να πορεύεται.
Xαλι μαυρο,λιγο λαδι ρε παιδια wiin.x3View attachment 91310View attachment 91311
Κωστα ειναι πολυ ωραια συζητηση, αλλα κατα την αποψη μου, θεωρω οτι στην πραξη, στο κυνηγι δηλαδη, δεν εχει νοημα...Αυτή η διαδικασία με τις μετρήσεις είναι ατέρμονη και ψυχοφθόρα. Εγώ δεν ξανασχολούμαι.