Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εμένα πάλι σε όλα μου τα όπλα όλα τα τσοκ έσω έξω τα σφίγγω μόνο με το χέρι και όχι ζόρι
Πάντα ξεβιδωνουν λίγο μετά από 30 -40 τουφεκιές
Τα σφίγγω παλι κι ολα καλά
Είναι κάτι που μου αρέσει κιόλας μέσα στην ένταση με τις πολλες τουφεκιές....όταν υπάρχουν ;)

και εγω το ιδιο Μακη. Τα εξωτερικα δεν τα σφιγγω με κλειδι

Εμένα πάλι σε όλα μου τα όπλα όλα τα τσοκ έσω έξω τα σφίγγω μόνο με το χέρι και όχι ζόρι
Πάντα ξεβιδωνουν λίγο μετά από 30 -40 τουφεκιές
Τα σφίγγω παλι κι ολα καλά
Είναι κάτι που μου αρέσει κιόλας μέσα στην ένταση με τις πολλες τουφεκιές....όταν υπάρχουν ;)
Και εγώ παίζω με το τσοκακι όταν μου πάει καλά το κυνήγι Μάκη!.sarcastic.

Εγώ τα τζεμινι τα σφίγγω με το κλειδί και δεν λύνουν με τίποτα. Το πατερνμαστερ κλασικ όμως δεν έσφιγγε ότι και να έκανα. Είχα στείλει μαιλ και μου είχε πει να βάζω ασπρο τεφλον αυτό που βάζουν και οι υδραυλικοί. Και το σπρίντερ θυμάμαι έλυνε για πλάκα

Last edited:
Και μένα μου είχε κάνει εντύπωση το τεφλον. Αλλά αφού το είχε προτείνει η ίδια η εταιρεία σαν λύση......
Και εμεις πρεπει να την θεωρησουμε σοβαρη εταιρια με την απαντηση που σου εδωσε .hair.Παλι καλα που δεν σου ειπε να βαλεις και καμια βανα 1/2'.hit.

Και εμεις πρεπει να την θεωρησουμε σοβαρη εταιρια με την απαντηση που σου εδωσε .hair.Παλι καλα που δεν σου ειπε να βαλεις και καμια βανα 1/2'.hit.
Μαριε εισαι το φιλαρακι από τα παλια από την Αθηνα ? εχουμε γνωριστεί ?

Καλησπέρα στην παρέα.Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα του χρωστάω χάρη.Ψάχνω για Winchester sx3 σε 71cm συνθετικό ,για καινούργιο αν ξέρετε κάποιο κατάστημα θα με βοηθούσε πολύ.
Τσεκαρε συιν καρασαββιδη
Hobbi.gr

Καλησπέρα στην παρέα.Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα του χρωστάω χάρη.Ψάχνω για Winchester sx3 σε 71cm συνθετικό ,για καινούργιο αν ξέρετε κάποιο κατάστημα θα με βοηθούσε πολύ.
εχει κ ο καλκανζακος αλλα σε σουπερ μαγκνουμ

Back