θα τα δείς στην πράξη παίζουν ρόλο πολλάΗ σκεψη αν δεν βρω τα μιντας να παρω ενα ** καρλσονς. Τι λετε? Να παρω αλλη συσφιξη η με το λμ δεν χρειαζεται?
Η σκεψη αν δεν βρω τα μιντας να παρω ενα ** καρλσονς. Τι λετε? Να παρω αλλη συσφιξη η με το λμ δεν χρειαζεται?
Μαριε καλοριζικα καλο ντουφεκα κ απο δω!!!
Ειναι πιστευω τα σπειρωματα τετοιαΕμένα ρε παιδιά μου τη σπάει απίστευτα αυτο το πράγμα να χω συνεχεια το νου μου αν το τσοκ εχει λασκάρει. Ειχα στη benelli centro briley μονο με λαδακι στις βολτες το εσφιγγα μια με το κλειδι πριν βγω και το ξεσφιγγα μολις τελειωνα το κυνηγι. Στην rafaello elite με ενα carlsons παλι δε μου το εκανε. Στο 525 με briley black oxide εβαζα και γρασσο στις βολτες ουτε σε αυτο το κανε. Ε στη maxus εχει ξεσκιστει. Με γρασσο περασμενες οι βολτες και σφιγμενο φουλ με το κλειδι τρωει δεκα τουφεκιες και του λασκαρει. Κατι δεν παει καλα...
Σωστός Γιάννη αυτό εξηγεί ο ίδιος και στην σελίδα του.Από after market,αυτά που δεν ξεβιδωναν ήταν τα muller!
Σφίξιμο μόνο με το χερι!
Τα άλλα, μαμά η after,σφίξιμο με το κλειδι...
Αυτά σε καννες από δικά μου οπλα...
Ίσως είναι η βαφή που έχουν...
Συστολή διαστολή με διαφορετικά κραματα κ πάχος. Επόμενο ειναι. Εδω πολλές φορες ξεσφιγγει η βιδα της παπιας απο την ταλαντευση της κάνης. Το κακο ειναι μην ξεσφιξει το κοντακι
Το κοντακι, ειδικότερα όταν είναι καινουριο, μετα από κάποιες βολές χρειάζεται σφιξιμο.Και το κοντακι πολλες φορες μετα απο αρκετες βολες τυχαινη να ξεσφιξη,
εμενα σε δυο μπερετες που ειχα παλιοτερα καποιες φορες ξεσφιχνε.
Απλα το κοντακι οταν ξεσφιξει γινετε αμεσως αντιληπτω.