Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μαριε και εγω θεωρω το προβλημα σου με τα τσοκ λεπτομερεια. Το προβλημα ειναι οτι αυτα τα τσοκακια για την Winchester δεν τα κανει η εταιρεια ουτε καποια γνωστη του χωρου εταιρεια, αλλα μια αγνωστη γαλλικη. Πολλοι ειδικοι του χωρου το εχουν αναφερει στην εταιρεια, πως ειναι δυνατον τοσο καλα οπλα να εχουν τετοια τσοκ. Το οπλο θα αποδωσει αυτα που περιμενεις με οποιοδηποτε τσοκ, οποιασδηποτε aftermarket εταιρειας με σωστη φουστα και αναλογη διαμετρο στομιου.

Μάριε καλορίζικο το εργαλείο κκαι σου εύχομαι ζεστές κάννες σε κάθε κυνήγι σου. Το χειμώνα μπορεί και να βρεθούμε σε κανα καρτέρι εκει στις λασπες στα μπατάκια του Πάτελε να κανουμε ενα test drive στο Winchester χαχαχαχαχα

Καλα εγω ειμαι της γνωμης για ενα δευτερο πιστονη πως προοπτικα ειναι καλο. Αυτος που μου την πουλησε μου ειπε να μην επιχειρησω να το ανοιξω. Καπου ειδα πως υπαρχει ειδικο κλειδι αποσυναρμολογησης αλλα δεν ενδιαφερομαι για κατι τετοιο. Ξερετε αν τεριαζει στην σχ3 πιστονι απο μαξους? Πιστευω ειναι καλη λυση για οποιοδηποτε χτυπα ξυλο θεμα αλλα ειναι πιο ενισχυμενο πιο νεο και απ οτι ειδα ευκολοτερο στο καθαρισμα του ελατηριου καθως αυτο φαινετε

Καλα εγω ειμαι της γνωμης για ενα δευτερο πιστονη πως προοπτικα ειναι καλο. Αυτος που μου την πουλησε μου ειπε να μην επιχειρησω να το ανοιξω. Καπου ειδα πως υπαρχει ειδικο κλειδι αποσυναρμολογησης αλλα δεν ενδιαφερομαι για κατι τετοιο. Ξερετε αν τεριαζει στην σχ3 πιστονι απο μαξους? Πιστευω ειναι καλη λυση για οποιοδηποτε χτυπα ξυλο θεμα αλλα ειναι πιο ενισχυμενο πιο νεο και απ οτι ειδα ευκολοτερο στο καθαρισμα του ελατηριου καθως αυτο φαινετε
Απο μαξους δε νομίζω...απο γκολντ ναι....μη το ψυριζεις τόσο....μετα από κάμποσα φυσίγγια εγώ το άφηνα σε καθαρό πετρέλαιο για καμια ώρα....19 χρόνια τώρα το ίδιο πιστονι...απολαυσε το όπλο σου κ μη σκέφτεσαι τα τυχόν προβλήματα...διοτι στην τελική θα τα προκαλέσεις.... καλοντουφεκο κι απ εμε

Να ρωτησω... Διασπορας η μαλλινοταπες με τετοιον αυλο μπορω να ρηξω? Ειχα καποτε κατι διαβασει αλλα δε μπορω να το βρω

Καλοριζικα τα τσοκακια φιλε μου, ειχα κανει δωρο στη μαξους του πατερα μου ενα im τετοιο (τελικα θα ηταν καλυτερο το lm) δυστυχως παρουσιαζει το εξης: και με τα δυο χερια με ολη σου τη δυναμη να το σφιξεις με το κλειδι μολις ριξει 10 τουφεκιες λυνει. Του ειχα βαλει και γρασσο στις βολτες το ιδιο εκανε παλι. Τελικα βαρεθηκε ο πατερας μου να το σφιγγει καθε τρεις και λιγο και χρησιμοποιει τα δικα της τωρα....Ελπιζω να το κανει μονο στο δικο μας κι εσενα να ναι μια χαρα.

Καλοριζικα τα τσοκακια φιλε μου, ειχα κανει δωρο στη μαξους του πατερα μου ενα im τετοιο (τελικα θα ηταν καλυτερο το lm) δυστυχως παρουσιαζει το εξης: και με τα δυο χερια με ολη σου τη δυναμη να το σφιξεις με το κλειδι μολις ριξει 10 τουφεκιες λυνει. Του ειχα βαλει και γρασσο στις βολτες το ιδιο εκανε παλι. Τελικα βαρεθηκε ο πατερας μου να το σφιγγει καθε τρεις και λιγο και χρησιμοποιει τα δικα της τωρα....Ελπιζω να το κανει μονο στο δικο μας κι εσενα να ναι μια χαρα.
Το ίδιο παθαινα και γω Τάσο με τα briley κάθε τόσο τσεκαρισμα αν έχει λασκαρει και σφίξιμο, η λύση για μένα ήταν λίγο γρασο στα σπειρωματα και σφίξιμο με το κλειδί που έχει το όπλο για τα τσοκ και όχι με το χέρι, τσέκαρα βέβαια πότε πότε αλλά όλα καλά μετά.

μόλις ήρθαν τα καλούδια ευχαριστώ πάρα πολύ το συνάδερφο από το φορουμ Νικόλαο Ρεντιφη!!!
καλες τουφεκιές ΝΙΚΌΛΑ !!
εύχομαι να τα ευχαριστηθείς .
ενδιαφέρων θα έχει όταν ανέβω να ρίξουμε ένα συγκριτικό με τα midas .

Το ίδιο παθαινα και γω Τάσο με τα briley κάθε τόσο τσεκαρισμα αν έχει λασκαρει και σφίξιμο, η λύση για μένα ήταν λίγο γρασο στα σπειρωματα και σφίξιμο με το κλειδί που έχει το όπλο για τα τσοκ και όχι με το χέρι, τσέκαρα βέβαια πότε πότε αλλά όλα καλά μετά.
λιγο τεφλον φιλε στις βολτες των τσοκ , τεφλον που δουλευουν οι υδραυλικοι , το θεμα είναι στις κανες και όχι στα τσοκ

μόλις ήρθαν τα καλούδια ευχαριστώ πάρα πολύ το συνάδερφο από το φορουμ Νικόλαο Ρεντιφη!!!
τρομερα τσοκ , μαζι με τα Μυλερ τα κορυφαια , ηθελα το ΙC για ένα φιλαρακι που με εχει μουρλανει , με προλαβες , καλοριζικα και να θυμασαι παντα ότι πισω από την σκανδαλη είναι ολο το μυστικο

Back