Μάριε πρώτα απ όλα εύχομαι να ευχαριστηθείς το νεο σου απόκτημα .Ναι θα το δω. Ξερει κανεις για τα ξεβαματα που λεω?
Tis photos tis eides? Gia to simadaki pou ekane to klidi tou klistrou stin kani?Μάριε πρώτα απ όλα εύχομαι να ευχαριστηθείς το νεο σου απόκτημα .
Δεύτερο ,όσο για το άβαφο που λες και στη δικιά μου έτσι είναι απλά δεν φαίνεται λόγω του διαφορετικού χρώματος που εχει η κάνη μου.
Καλορίζικη και Καλοτουφεκι Μάριε...Καλησπερα κι απο μενα! Σημερα το πρωι εγινα κι εγω κατοχος της σχ3 συνθετικης με 71 καννη μαγκνουμ και **,***,****
Tis photos tis eides? Gia to simadaki pou ekane to klidi tou klistrou stin kani?
Μάριε καλορίζικη! Να την ευχαριστηθείς όπως την επιθυμείς!Καλησπερα κι απο μενα! Σημερα το πρωι εγινα κι εγω κατοχος της σχ3 συνθετικης με 71 καννη μαγκνουμ και **,***,****
Καλα εσυ,δεν την κυνηγας και πολη.Αθηναιος δεν εισαι ειπαμαι??.pop.Η δικιά μου που είναι 6 χρονών δεν εχει κάνει σημάδι .Όμως σου θυμίζω ότι έχει άλλο βάψιμο .
Se euxaristo file poli. Ap ton gkiouleka to pira xthesΜαριε καλοριζικο το εργαλειο καλτουφεκο και ευχομαι να το χαρεις στα κυνηγια σου οσο δεν παει
Φίλε με προσβάλλεις .Καλα εσυ,δεν την κυνηγας και πολη.Αθηναιος δεν εισαι ειπαμαι??.pop.