Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ετσι ειναι. Η sx4 ειναι ενα βήμα πισω οχι γιατι κατασκευάζεται Πορτογαλία που κανένα ρολο δεν παίζει αλλα γιατί δεν εχει καν την δυνατότητα να βάλεις φλατζες αλλαγής κλήσεων. Μάλλον δεν επιδοτούνται αυτες! Βλέπεις διαλέγει αγοραστικό κοινο και δεν ειμαι μεσα σε αυτούς ;)

Ετσι ειναι. Η sx4 ειναι ενα βήμα πισω οχι γιατι κατασκευάζεται Πορτογαλία που κανένα ρολο δεν παίζει αλλα γιατί δεν εχει καν την δυνατότητα να βάλεις φλατζες αλλαγής κλήσεων. Βλέπεις διαλέγει αγοραστικό κοινο και δεν ειμαι μεσα σε αυτούς ;)

Σιγουρα οι φλατζες ειναι ενα κριτηριο. Η Winchester σε αυτο το μοντελο εχει σκοπο να συναγωνιστει τη V3. Ουτε η V3 εχει φλατζες αλλαγης κλησεων. Αν καποιου του αρεσει το ενα η το αλλο οπλο δεν νομιζω οι φλατζες θα σε εμποδισουν να το αγορασεις. Ενας εμπειρος κοντακας στο φερνει ακριβως στα μετρα σου λιμαροντας τα πλαστικα μερη εκει που πρεπει.
Αν καποιου του καθεται καλα η SX4 θα την παρει, αν οχι ισως θα δοκιμασει την SX3 πριν κοιταξει οπλο αλλης εταιρειας. Προσωπικα απο αυτα που εχω δει και εχω διαβασει μεχρι τωρα τη μονη προσθηκη που θα εκανα αν αγοραζα την SX4 θα ηταν να τις προσθεσω ενα ποιοτικοτερο πελμα τυπου Lιmbsaver η KickEez και θα μειωνα ετσι το προβλημα της μεγαλυτερης ανακρουσης, που οπως δειχνει ειναι το μοναδικο της προβλημα μεχρι τωρα.

Σιγουρα οι φλατζες ειναι ενα κριτηριο. Η Winchester σε αυτο το μοντελο εχει σκοπο να συναγωνιστει τη V3. Ουτε η V3 εχει φλατζες αλλαγης κλησεων. Αν καποιου του αρεσει το ενα η το αλλο οπλο δεν νομιζω οι φλατζες θα σε εμποδισουν να το αγορασεις. Ενας εμπειρος κοντακας στο φερνει ακριβως στα μετρα σου λιμαροντας τα πλαστικα μερη εκει που πρεπει.
Αν καποιου του καθεται καλα η SX4 θα την παρει, αν οχι ισως θα δοκιμασει την SX3 πριν κοιταξει οπλο αλλης εταιρειας. Προσωπικα απο αυτα που εχω δει και εχω διαβασει μεχρι τωρα τη μονη προσθηκη που θα εκανα αν αγοραζα την SX4 θα ηταν να τις προσθεσω ενα ποιοτικοτερο πελμα τυπου Lιmbsaver η KickEez και θα μειωνα ετσι το προβλημα της μεγαλυτερης ανακρουσης, που οπως δειχνει ειναι το μοναδικο της προβλημα μεχρι τωρα.

Σε μενα παντως που την δοκιμασα ταιριαζει απολυτα κι αν την παρω τελικα πιστευω δεν θα χρειαστη να κανω
καμια τροποποιηση.
Σιγουρα οι φλατζες ειναι ενα θεμα αλλα ισως επειδη εχει αλλαξη το κοντακι της η SX4 και πιστευω πως προσαρμοζη
γενικοτερα σε ποιο πολλα σωματοτυπα... και ισως η εταιρια δεν το θεωρησε και τοσο αναγκαιο,
ομως συμφωνω απολυτα με το φιλο milvus πιο πανω.

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά εχει αγοράσει κάποιος την sx4;Αξίζει να την αγοράσω για βάλτοκυνήγι και γουρούνι η να παω σε αλλη εταιρία;;
Καινούργιο μοντέλο ακόμα Κώστα και δεν θα ακούσεις πολλές γνώμες, η εισαγωγή του έπεσε στην κλειστή περίοδο οπότε από την καινούργια σεζόν θα μάθεις περισσότερα .

Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι το κλριδι του κλειστρου μου εκανε σημαδι κατευθειαν εκει που κουμπωνει με την κανη ενω το τραβηξα πισω μπρος μονο 10 φορες περιπου. Επισης στο σπιτι παρατηρησα πως το στομιο της κανης ειναι ξεβαμενο

Back