Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δηλαδη παιδια στα τρυγονια απ τα μαμα τσοκ πιο να επιλεξω τουλαχιστον σε πρωτη φασση? Το * στην γουιντσεστερ ειναι πχ σαν 2 2,5 τσοκ με συμβατικο αυλο?

Βάλε το ΙC (****) το πρωί στα αγουροξυπνημένα και μετά Μ (***) Αυτή είναι μια μέση λύση και οχι ο κανόνας .

Χθες στο γραφειο μου ερχεται ενας κυριος για τα φορολογικα του. Μαζι του και μια οπλοθηκη. Βιαζομαι λεει γιατι θελω να παω αστυνομια για το οπλο.Τι οπλο εχεις του λεω γιατι και εγω κυνηγαω, και ανοιγει και βγαζει μια winchester super x1 λες και ειναι απο βιτρινα καταστηματος, επαθα πλακα. Μου λεει το εχω φερει απο καναδα εδω και 30 χρονια. Παιδια φοβερη σκοπευτικη γραμη τρομερα ζυγισμενο, και τοσο συμπαγες σαν οπλο πραγματικο στολιδι...

Καλησπερα φιλοι. Ολο αυτο το διαστημα που ειμαι μελος του forum εβλεπα τις γνωμες και τις συμβουλες σας για διαφορα τουφεκια με σκοπο νεα αγορα. Κατεληξα στην sx3 black shadow για την οποια εδοσα προκαταβολη και σε λιγο καιρο θα ειναι στα χερια μου. Σας ευχαριστω οοοοοολους για την βοηθεια και ιδιαιτερα τον φιλο Μακη που με ορεξη και φιλικα μιλησαμε για διαφορα πραματα πανω στο οπλο και τι να προσεξω για να το εχω μια ζωη. Σας ευχαριστω.
Ti σου ειπε ο Μακης για να το εχεις μια ζωη?? Να το αφησης στο κουτι του??.sarcastic.

Χθες στο γραφειο μου ερχεται ενας κυριος για τα φορολογικα του. Μαζι του και μια οπλοθηκη. Βιαζομαι λεει γιατι θελω να παω αστυνομια για το οπλο.Τι οπλο εχεις του λεω γιατι και εγω κυνηγαω, και ανοιγει και βγαζει μια winchester super x1 λες και ειναι απο βιτρινα καταστηματος, επαθα πλακα. Μου λεει το εχω φερει απο καναδα εδω και 30 χρονια. Παιδια φοβερη σκοπευτικη γραμη τρομερα ζυγισμενο, και τοσο συμπαγες σαν οπλο πραγματικο στολιδι...
Όπλαρα Πέτρο φτιάχτηκε σε μια άλλη εποχή που δεν γινόταν οικονομία στα υλικά, παλιότερα το ψαχνα λίγο αλλά η απουσία τσοκ με έκανε να το ξανασκεφτω και δεν , πάντως με κάννη 71εκ και ντεμι θα ταν για όλα. Ο ίδιος ο Αιγηνιτης είχε κάνει ερώτηση στον Κυπριδημο στην οπλογνωσία παλαιότερα ως winchester sx1 το καλύτερο αυτογεμες του κόσμου.

Όπλαρα Πέτρο φτιάχτηκε σε μια άλλη εποχή που δεν γινόταν οικονομία στα υλικά, παλιότερα το ψαχνα λίγο αλλά η απουσία τσοκ με έκανε να το ξανασκεφτω και δεν , πάντως με κάννη 71εκ και ντεμι θα ταν για όλα. Ο ίδιος ο Αιγηνιτης είχε κάνει ερώτηση στον Κυπριδημο στην οπλογνωσία παλαιότερα ως winchester sx1 το καλύτερο αυτογεμες του κόσμου.
Αν δεν κυνηγουσα σχεδόν μόνο περπατητο η sx1 θα επερνα η browning 2000

Εγραφε πανω στη κανη full chock!!! αλλα τι να λεω τωρα πραγματικο κοσμημα, το επιανες στα χερια και εβλεπες τη ποιοτητα...

Εγραφε πανω στη κανη full chock!!! αλλα τι να λεω τωρα πραγματικο κοσμημα, το επιανες στα χερια και εβλεπες τη ποιοτητα...

Πετρο μονο ατοφιο ατσαλι και ξυλο. Ουτε ergal, ουτε πλαστικες σκανδαλοθηκες, υψηλης ποιοτητας ατσαλι στην καννη, ριγα απο ατσαλι και οχι ανθρακονηματα. Τι να λεμε τωρα ετσι που εχουν καταντησει οι εταιρειες τις καραμπινες?

Πετρο μονο ατοφιο ατσαλι και ξυλο. Ουτε ergal, ουτε πλαστικες σκανδαλοθηκες, υψηλης ποιοτητας ατσαλι στην καννη, ριγα απο ατσαλι και οχι ανθρακονηματα. Τι να λεμε τωρα ετσι που εχουν καταντησει οι εταιρειες τις καραμπινες?
ακριβως ετσι ειναι....μια μερα επιασα στα χερια μου τις κανες απο την sx2 και την affinity.....στο ενα χερι νομιζα οτι κραταω λοστο και στο αλλο φυσοκαλαμο......

ακριβως ετσι ειναι....μια μερα επιασα στα χερια μου τις κανες απο την sx2 και την affinity.....στο ενα χερι νομιζα οτι κραταω λοστο και στο αλλο φυσοκαλαμο......
Την εχεις ακομα την αφηνητη?Δωστην σε κανενα που κην. ορτικακια, δεν ειναι αυτα οπλα για βαλτοκηνιγους..sarcastic.

Χθες πηγα κι εγω σε ενα οπλοπωλειο για να δω απο κοντα την νεα SX4.
Πραγματικα μου αρεσε σαν οπλο.... κατα την επωμιση μου αφησε πολυ καλες
εντυπωσης, ωραιο πιασιμο ελαφρυ ζυγισμενο ωραιο κοντακι, λεπτη παπια και γενικα
ερχοταν πολυ καλα στο ματι και ωραια σκοπευτικη γραμμη. Ομορφο οπλο και πολυ ωραιο ντιζαην.
Για ενα πραγμα ομως εχω τις αμφιβολιες μου.... στο οτι πανω στην κανη γραφη (πορτογαλια)
και λεω εγω τωρα θα εχει το ιδιο καλο μεταλο με την SX3 η εκει θα υπαρχει διαφορα
οποτε θα επειρεαζει και την βλητικη αποδοση του οπλου... γιατι για μενα εκει ειναι το ζητουμενο
δηλαδη η αποδοση του οπλου στις ντουφεκιες γενικοτερα.
Παντως ο οπλοπωλης με διαβεβαιωσε οτι ειναι το ιδιο με την sx3 απλα συναρμολογουνται
πλεον στην πορτογαλια, ομως ο καθε πωλητης θελει να κανει την δουλεια του δηλαδη να πουληση
κι απο εκει και περα δεν ευθυνεται (σου λεει εγω το εφτιαξα) τα παραπονα στην εταιρια.
Ομως αυτο δεν παυει να ειναι ενα σημαντικο ερωτημα τουλαχιστον για πολλους πιστευω.

wi51120391.jpg

Last edited:
ερχοταν πολυ καλα στο ματι και ωραια σκοπευτικη γραμμη. Ομορφο οπλο και πολυ ωραιο ντιζαην.
Για ενα πραγμα ομως εχω τις αμφιβολιες μου.... στο οτι πανω στην κανη γραφη (πορτογαλια)
και λεω εγω τωρα θα εχει το ιδιο καλο μεταλο με την SX3 η εκει θα υπαρχει διαφορα
οποτε θα επειρεαζει και την βλητικη αποδοση του οπλου... γιατι για μενα εκει ειναι το ζητουμενο
δηλαδη η αποδοση του οπλου στις ντουφεκιες γενικοτερα.
Παντως ο οπλοπωλης με διαβεβαιωσε οτι ειναι το ιδιο με την sx3 απλα συναρμολογουνται
πλεον στην πορτογαλια, ομως ο καθε πωλητης θελει να κανει την δουλεια του δηλαδη να πουληση
κι απο εκει και περα δεν ευθυνεται (σου λεει εγω το εφτιαξα) τα παραπονα στην εταιρια.
Ομως αυτο δεν παυει να ειναι ενα σημαντικο ερωτημα τουλαχιστον για πολλους πιστευω.

wi51120391.jpg
όπως στα λέει είναι η συναρμολόγηση γίνεται στην Πορτογαλία
όλα τα μέρη είναι από Ευρώπη :)

ερχοταν πολυ καλα στο ματι και ωραια σκοπευτικη γραμμη. Ομορφο οπλο και πολυ ωραιο ντιζαην.....
Και εγώ εχθές την επώμισα και μου άφησε ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις

Και εγώ εχθές την επώμισα και μου άφησε ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις

Ειμαι σε σκεψη για αγορα, το μονο που με χαλαει λιγο ειναι η κανη που ειναι πορτογαλια
ομως και οι καινουριες browning το ιδιο γραφουν στις κανες...
παντως θα το ψαξω το θεμα και θα αποφασισω.
Παντως μ' αρεσε πολυ σαν οπλο.
Αν καποιος ξερει κατι παραπανω για το θεμα κανης θα ηθελα να ακουσω γνωμες.

Και η μαξους που λέει Πορτογαλία δεν ακούστηκε κανένα γενικευμενο πρόβλημαπό στις ..... μην περιμένεις τα παλιά ατσάλια στις κανες αλλά με ένα ελαφρύ πέρασμα λαδακι μετα απο έξοδο δεν θα έχεις πρόβλημα

Back