Οι συνθετικες sx3 ερχονται με φλαντζες ενω η ξυλινη sx3 χωρις.Με το καλό να την παραλαβεις.shake.. Και μια ερώτηση στους κατόχους των sx3.Εχουν φλάντζες αλλαγής κλίσεων??.xm.
Οι sx4 ολες οι εκδοσεις δεν παιρνουν φλαντζες.
Οι συνθετικες sx3 ερχονται με φλαντζες ενω η ξυλινη sx3 χωρις.Με το καλό να την παραλαβεις.shake.. Και μια ερώτηση στους κατόχους των sx3.Εχουν φλάντζες αλλαγής κλίσεων??.xm.
Καλορίζικη και με το καλό φίλε μου να την παρεις στα χέρια σου και να την ευχαριστηθείς ......Καλησπερα φιλοι. Ολο αυτο το διαστημα που ειμαι μελος του forum εβλεπα τις γνωμες και τις συμβουλες σας για διαφορα τουφεκια με σκοπο νεα αγορα. Κατεληξα στην sx3 black shadow για την οποια εδοσα προκαταβολη και σε λιγο καιρο θα ειναι στα χερια μου. Σας ευχαριστω οοοοοολους για την βοηθεια και ιδιαιτερα τον φιλο Μακη που με ορεξη και φιλικα μιλησαμε για διαφορα πραματα πανω στο οπλο και τι να προσεξω για να το εχω μια ζωη. Σας ευχαριστω.
Καλοριζικη καλες ντουφεκιες !!!Καλησπερα φιλοι. Ολο αυτο το διαστημα που ειμαι μελος του forum εβλεπα τις γνωμες και τις συμβουλες σας για διαφορα τουφεκια με σκοπο νεα αγορα. Κατεληξα στην sx3 black shadow για την οποια εδοσα προκαταβολη και σε λιγο καιρο θα ειναι στα χερια μου. Σας ευχαριστω οοοοοολους για την βοηθεια και ιδιαιτερα τον φιλο Μακη που με ορεξη και φιλικα μιλησαμε για διαφορα πραματα πανω στο οπλο και τι να προσεξω για να το εχω μια ζωη. Σας ευχαριστω.
Η συνθετική έχει 5 η 6 φλάντζες κλίσης και 2 πρόσθετα επιμήκυνσης.Με το καλό να την παραλαβεις.shake.. Και μια ερώτηση στους κατόχους των sx3.Εχουν φλάντζες αλλαγής κλίσεων??.xm.
Καλησπερα φιλοι. Ολο αυτο το διαστημα που ειμαι μελος του forum εβλεπα τις γνωμες και τις συμβουλες σας για διαφορα τουφεκια με σκοπο νεα αγορα. Κατεληξα στην sx3 black shadow για την οποια εδοσα προκαταβολη και σε λιγο καιρο θα ειναι στα χερια μου. Σας ευχαριστω οοοοοολους για την βοηθεια και ιδιαιτερα τον φιλο Μακη που με ορεξη και φιλικα μιλησαμε για διαφορα πραματα πανω στο οπλο και τι να προσεξω για να το εχω μια ζωη. Σας ευχαριστω.
καλορίζικη καλοτούφεκηΚαλησπερα φιλοι. Ολο αυτο το διαστημα που ειμαι μελος του forum εβλεπα τις γνωμες και τις συμβουλες σας για διαφορα τουφεκια με σκοπο νεα αγορα. Κατεληξα στην sx3 black shadow για την οποια εδοσα προκαταβολη και σε λιγο καιρο θα ειναι στα χερια μου. Σας ευχαριστω οοοοοολους για την βοηθεια και ιδιαιτερα τον φιλο Μακη που με ορεξη και φιλικα μιλησαμε για διαφορα πραματα πανω στο οπλο και τι να προσεξω για να το εχω μια ζωη. Σας ευχαριστω.
Οι συνθετικες sx3 ερχονται με φλαντζες ενω η ξυλινη sx3 χωρις.
Οι sx4 ολες οι εκδοσεις δεν παιρνουν φλαντζες.