Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το ξερω!!!! Ευχαριστω πολυ. Εχω τωρα και την 390 που μου εχει ραγισει η λαβη... Θα δω τι θα γινει. Η σκεψη που εκανα ειναι στο μελλον να την δοσω και να παρω μια αλταιρ με εξωτερικα 62,5 κανη...δεν ξερω αν σκεφτομαι σωστα

Σημερα παρατηρησα πως σε ενα η δυο απ τα τσοκ η μια μερια του προεξεχει απο το στομιο. Παρα παρα παρα πολυ λιγο ισα ισα που το καταλαβαινεις με το νυχι. Ξερει κανεις κατι?

Καλοριζικο κι απο μενα και καλα κυνηγια σου ευχομαι!
το ιδιο οπλο εχουν και δυο φιλοι μου που κυνηγαμε μαζι,
απιθανο κι απροβληματιστο οπλο και με πολυ καλες τουφεκιες.
την καλυτερη επιλογη εκανες.

Σημερα παρατηρησα πως σε ενα η δυο απ τα τσοκ η μια μερια του προεξεχει απο το στομιο. Παρα παρα παρα πολυ λιγο ισα ισα που το καταλαβαινεις με το νυχι. Ξερει κανεις κατι?
συμβαίνει πολλές φορές στα εργοστασιακά τσοκ μιας και είναι φθηνοδουλειά στις καραμπίνες
πρόβλημα δεν υπάρχει συνήθως σε απόδοση η σε κάποια μελλοντική ζημιά
προσωπικά βέβαια θα τα δοκίμαζα στον πίνακα για να μου φύγει η ιδέα ότι μπορεί να είναι έκκεντρα και να φεύγει η τουφεκιά λίγο δεξιά η αριστερά....πιο πολύ από την παραξενιά μου
γι αυτό όταν αγοράζω όπλο τα τσοκ τα βάζω στην άκρη χωρίς δοκιμή και χρησιμοποιώ απ ευθείας εξωεργοστασιακά.....από την παραξενιά μου και πάλι .sarcastic.

Δειτε τις φωτο και πειτε μου αν ειναι λογικο. Το οπλο αγοραστηκε εχθες. Τα τσοκ δεν βυδωναν καλα. Τελικα τα δυο απο τα τρια τωρα βυδωνουν κανονικα. Το τριτο θελει πολυ δυναμη. Τα δυο πρωτα προεξεχνουν απο την κανη ισα που τα ψιλαφεις με το νιχι και δεν προεξεχουν ομοιομορφα κιολας. Στις φωτο θα δειτε κατι γρατζουνιες πανω απο το σπειρωμα για τα τσοκ καθως στην πρωτη φωτο μαυρες γρατζουνιες που δεν ξερω αν το μαυρο ειναι βαφη η σκουρια. Επισης τοσο απο το σπειρωμα τσοκ της κανης οσο και το σπειρομα τον τσοκ το χρωμα εφυγε

Δειτε τις φωτο και πειτε μου αν ειναι λογικο. Το οπλο αγοραστηκε εχθες. Τα τσοκ δεν βυδωναν καλα. Τελικα τα δυο απο τα τρια τωρα βυδωνουν κανονικα. Το τριτο θελει πολυ δυναμη. Τα δυο πρωτα προεξεχνουν απο την κανη ισα που τα ψιλαφεις με το νιχι και δεν προεξεχουν ομοιομορφα κιολας. Στις φωτο θα δειτε κατι γρατζουνιες πανω απο το σπειρωμα για τα τσοκ καθως στην πρωτη φωτο μαυρες γρατζουνιες που δεν ξερω αν το μαυρο ειναι βαφη η σκουρια. Επισης τοσο απο το σπειρωμα τσοκ της κανης οσο και το σπειρομα τον τσοκ το χρωμα εφυγε
Μάριε μην σκάς για κάτι που θα γίνει και γίνεται σε όλους και παντού
πάρε το οπλάκι σου πήγαινε σκοπευτήριο όποτε μπορείς ρίξε κάποια φυσίγγια στον πίνακα η σε πιατάκια κι όλα θ αλλάξουν
έχεις στα χέρια σου ένα καλό πολύ καλό όπλο που αν το συντηρείς κομματάκι καλά θα περάσεις πάαααρα πολλά χρόνια μ αυτό :)

Μάριε μην ανχωνεσαι έτσι έγινε και μετά δικά μου θέλει λίγο λάδι στις στις βόλτες του τσόκ και βιδοσετα

Back