Kαλημερα! Μαριε καλοτουφεκη,καλα κυνηγια ευχομαι! Εκανες αριστη έπιλογη κατα την γνωμη μου!
Μάριε καλοντούφεκο το όπλο, νά'σαι γερός να το χαρεις.Καλησπερα κι απο μενα! Σημερα το πρωι εγινα κι εγω κατοχος της σχ3 συνθετικης με 71 καννη μαγκνουμ και **,***,****
συμβαίνει πολλές φορές στα εργοστασιακά τσοκ μιας και είναι φθηνοδουλειά στις καραμπίνεςΣημερα παρατηρησα πως σε ενα η δυο απ τα τσοκ η μια μερια του προεξεχει απο το στομιο. Παρα παρα παρα πολυ λιγο ισα ισα που το καταλαβαινεις με το νυχι. Ξερει κανεις κατι?
Μάριε μην σκάς για κάτι που θα γίνει και γίνεται σε όλους και παντούΔειτε τις φωτο και πειτε μου αν ειναι λογικο. Το οπλο αγοραστηκε εχθες. Τα τσοκ δεν βυδωναν καλα. Τελικα τα δυο απο τα τρια τωρα βυδωνουν κανονικα. Το τριτο θελει πολυ δυναμη. Τα δυο πρωτα προεξεχνουν απο την κανη ισα που τα ψιλαφεις με το νιχι και δεν προεξεχουν ομοιομορφα κιολας. Στις φωτο θα δειτε κατι γρατζουνιες πανω απο το σπειρωμα για τα τσοκ καθως στην πρωτη φωτο μαυρες γρατζουνιες που δεν ξερω αν το μαυρο ειναι βαφη η σκουρια. Επισης τοσο απο το σπειρωμα τσοκ της κανης οσο και το σπειρομα τον τσοκ το χρωμα εφυγε
Καλορίζικη και καλοτούφεκη ....Καλησπερα κι απο μενα! Σημερα το πρωι εγινα κι εγω κατοχος της σχ3 συνθετικης με 71 καννη μαγκνουμ και **,***,****
Μάριε μην ανχωνεσαι έτσι έγινε και μετά δικά μου θέλει λίγο λάδι στις στις βόλτες του τσόκ και βιδοσεταΔειτε τις φωτο και πειτε μου αν ειναι λογικο. Το οπλο αγοραστηκε εχθες. Τα τσοκ δεν βυδωναν καλα. Τελικα τα δυο απο τα τρια τωρα βυδωνουν κανονικα. Το τριτο θελει πολυ δυναμη. Τα δυο πρωτα προεξεχνουν απο την κανη ισα που τα ψιλαφεις με το νιχι και δεν προεξεχουν ομοιομορφα κιολας. Στις φωτο θα δειτε κατι γρατζουνιες πανω απο το σπειρωμα για τα τσοκ καθως στην πρωτη φωτο μαυρες γρατζουνιες που δεν ξερω αν το μαυρο ειναι βαφη η σκουρια. Επισης τοσο απο το σπειρωμα τσοκ της κανης οσο και το σπειρομα τον τσοκ το χρωμα εφυγε