Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα στο team και καλό σας βρήκα περιμένοντας από βδομάδα σε βδομάδα να έρθει η καινούργια μου sx3 black shadow 66 magnum:) που μετά από έναν μαραθώνιο επιλογής του συγκεκριμένου όπλου ενάντια πολλών άλλων (ελπίζω να δικαιωθώ αγαπώ Winchester) πιστεύεται ότι υπάρχουν κάποια φυσίγγια που της πάνε ποιο πολύ Λόγο αυλού??! Κυνήγι τσίχλα κοτσιφας μπεκατσα κυρίως πουλιά..
ΥΓ διάβασα όλα τα σχόλια σας και με βοήθησαν αφάνταστα ευχαριστώ. :)

Καλημέρα στο team και καλό σας βρήκα περιμένοντας από βδομάδα σε βδομάδα να έρθει η καινούργια μου sx3 black shadow 66 magnum:) που μετά από έναν μαραθώνιο επιλογής του συγκεκριμένου όπλου ενάντια πολλών άλλων (ελπίζω να δικαιωθώ αγαπώ Winchester) πιστεύεται ότι υπάρχουν κάποια φυσίγγια που της πάνε ποιο πολύ Λόγο αυλού??! Κυνήγι τσίχλα κοτσιφας μπεκατσα κυρίως πουλιά..
Κωστα καλος ηρθες στο club,καλως να την δεχτεις την αμερικανα σου,μολις το παρεις στα χερια σου φερτο στα μετρα σου κ μετα κανε δοκημες με φυσιγγια τις αρεσκιας σου αλλα πρωτα φερτο στα μετρα σου,τα τσοκ τα μαμα μπορει να μην σε καληψουν αλλα αυτο θα το δεις κ εσυ αφου κανεις τις δοκιμε σου

Κωστα καλος ηρθες στο club,καλως να την δεχτεις την αμερικανα σου,μολις το παρεις στα χερια σου φερτο στα μετρα σου κ μετα κανε δοκημες με φυσιγγια τις αρεσκιας σου αλλα πρωτα φερτο στα μετρα σου,τα τσοκ τα μαμα μπορει να μην σε καληψουν αλλα αυτο θα το δεις κ εσυ αφου κανεις τις δοκιμε σου
Σε ευχαριστώ Νίκο σίγουρα το 1ο που θα γίνει είναι να ρυθμιστεί Όσο το δυνατότερο πάνω μου! Φέτος μάλλον θα αρκεστώ στα μαμά τσοκ.. και πιο πολύ στο να γίνω ένα με το όπλο αδιαφορώντας για το θήραμα

Σε ευχαριστώ Νίκο σίγουρα το 1ο που θα γίνει είναι να ρυθμιστεί Όσο το δυνατότερο πάνω μου! Φέτος μάλλον θα αρκεστώ στα μαμά τσοκ.. και πιο πολύ στο να γίνω ένα με το όπλο αδιαφορώντας για το θήραμα
το κυριότερο είναι να φέρεις το όπλο στα μετρά σου κ μετά θα έρθουν κ τα υπολυπα θα κάνεις τις δοκημες σου θα δουλέψεις τα τσοκακια φυσιγγια κ θα δεις τι σου ταίριαζει τι δε σε ινανοποιη θα τα δεις στην πορεια

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που έχουν ασχοληθεί αν κάποιες Winchester sx2 στο παρελθόν έχουν κατασκευαστεί με συμβατικό άυλο και όχι backbored όπως συνηθίζεται. Έχω δει μιαsx2 φίλου που αναγράφει made in European union και δεν αναγράφεται πουθενά ο αυλος της,σε αντίθεση με άλλες.

καλοριζικος φιλε μου ...να την χαρεις την αμερικανα σου !!!!

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που έχουν ασχοληθεί αν κάποιες Winchester sx2 στο παρελθόν έχουν κατασκευαστεί με συμβατικό άυλο και όχι backbored όπως συνηθίζεται. Έχω δει μιαsx2 φίλου που αναγράφει made in European union και δεν αναγράφεται πουθενά ο αυλος της,σε αντίθεση με άλλες.
όχι sx2 ποτέ δεν ήταν συμβατικές οι κάννες είναι όλες 18,8
browning και winchester καραμπίνες δεν αναγράφουν πια αυλούς είναι όλες διευρυμένου αυλού από 18,7-18,8 :)

Κώστα με το καλό να την παραλάβεις
άμεσα θα δείς ότι δικαιώνεσαι στην επιλογή σου από αξιοπιστία ως το μεγάλο ζητούμενο που είναι η τουφεκιά
σύντομα θα το δούν κι όσοι θα είναι δίπλα σου,όσο κι αν φαίνεται εγωιστικό αυτό που λέω ;)
είμαι κάτοχος της και δεν τη αλλάζω :)

Κώστα με το καλό να την παραλάβεις
άμεσα θα δείς ότι δικαιώνεσαι στην επιλογή σου από αξιοπιστία ως το μεγάλο ζητούμενο που είναι η τουφεκιά
σύντομα θα το δούν κι όσοι θα είναι δίπλα σου,όσο κι αν φαίνεται εγωιστικό αυτό που λέω ;)
είμαι κάτοχος της και δεν τη αλλάζω :)
Μάκη ευελπιστώ για αυτό που λες γιατί όλοι η φίλοι μου είναι ιταλό οπαδοί κ Περιττό να σου πω τι άκουγα αλλά αγαπώ Winchester τι να κάνω!!! .RESPECT.
Και σε ευχαριστώ πολύ...

Καλησπερα σε ολοι την παρεα και απο εμενα....
ειμαι κατοχος και εγω εδω και 1.5 χρονο αυτου του ομορφου οπλου sx3 black shadow 66 magnum :)
βεβαια λογο υψους εκανα κατευθειαν ενα κοντακι μονος και στα μετρα μου θεωρητικα!
Εβαψα βαση και κανη οπλου με cerakote ,λογο κυνηγιου υδροβιων και την αποφυγη σκουριων.
Θα ηθελα να ρωτησω αν με το τσοκ anaconta MR μπορω να δουλεψω δραμια μονοβολα?
και αν οχι μεχρι τι νουμερο σκαγια προτεινετε σε χοντρα?

Καλησπερα σε ολοι την παρεα και απο εμενα....
ειμαι κατοχος και εγω εδω και 1.5 χρονο αυτου του ομορφου οπλου sx3 black shadow 66 magnum :)
βεβαια λογο υψους εκανα κατευθειαν ενα κοντακι μονος και στα μετρα μου θεωρητικα!
Εβαψα βαση και κανη οπλου με cerakote ,λογο κυνηγιου υδροβιων και την αποφυγη σκουριων.
Θα ηθελα να ρωτησω αν με το τσοκ anaconta MR μπορω να δουλεψω δραμια μονοβολα?
και αν οχι μεχρι τι νουμερο σκαγια προτεινετε σε χοντρα?
για δράμια μονόβολα δεν το συνιστούν όπως απάντησε η εταιρεία σε φίλο που είχε στείλει email
από χοντρά δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα σε νούμερο για ότι δουλεύεται σε υδρόβια :)

Η αλήθεια είναι Νίκο ότι ξεκίνησα για sx4 Αλλά στην πορεία διαβάζοντας πολύ για αυτά τα δύο όπλα κατέληξα σε sx3 Μου φαίνεται ότι στην sx3 έδωσαν το 100% Φυσικά και η sx4 είναι φανταστικό όπλο Απλά πιστεύω ότι είναι ένα κλικ πιο κάτω όχι στις Κάννες αλλα στα περιφερειακά της κάτι σε ποιο take away food αν με νιώθεις .xm.

Η αλήθεια είναι Νίκο ότι ξεκίνησα για sx4 Αλλά στην πορεία διαβάζοντας πολύ για αυτά τα δύο όπλα κατέληξα σε sx3 Μου φαίνεται ότι στην sx3 έδωσαν το 100% Φυσικά και η sx4 είναι φανταστικό όπλο Απλά πιστεύω ότι είναι ένα κλικ πιο κάτω όχι στις Κάννες αλλα στα περιφερειακά της κάτι σε ποιο take away food αν με νιώθεις .xm.
το έχεις μελετήσει και μ αρέσεις ;).well done.

το έχεις μελετήσει και μ αρέσεις ;).well done.
Ξέρεις τι βρε Μάκη ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο το καλύτερο πώς μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο ??? Και όταν βλέπεις η sx4 να κυμαίνεται στα 1100€ και μια sx3 και 1500 μπορώ να πω σε κάποια καταστήματα λες ή στραβός είναι ο Γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε ίσως πιστεύω ότι όλες οι εταιρείες ακολουθούν πλέον αυτό το μοτίβο για αυτό έκανα Σαν παλαβός να βρω sx3 .xm.:)

Back