Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ξέρεις τι βρε Μάκη ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο το καλύτερο πώς μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο ??? Και όταν βλέπεις η sx4 να κυμαίνεται στα 1100€ και μια sx3 και 1500 μπορώ να πω σε κάποια καταστήματα λες ή στραβός είναι ο Γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε ίσως πιστεύω ότι όλες οι εταιρείες ακολουθούν πλέον αυτό το μοτίβο για αυτό έκανα Σαν παλαβός να βρω sx3 .xm.:)
Καλα εκανες κι εγω αυτο εκανα και βρηκα το τελευταιο κομματι αυτου που εψαχνα σε ολη τη βορεια ελλαδα.
Το κερδος δε βγαινει ουτε με το δασμο ουτε με την φορορυθμηση και την επιλογη αγορας. Βγαινει στην παραγωγη. Σκοπος ειναι η πωληση και το φτηνο υλικο ειναι βασικος παραγοντας στη μαζικη παραγωγη. Ιδιαιτερα τωρα σε εποχη που μπαινουμε στην αναπτυξη

Καλα εκανες κι εγω αυτο εκανα και βρηκα το τελευταιο κομματι αυτου που εψαχνα σε ολη τη βορεια ελλαδα.
Το κερδος δε βγαινει ουτε με το δασμο ουτε με την φορορυθμηση και την επιλογη αγορας. Βγαινει στην παραγωγη. Σκοπος ειναι η πωληση και το φτηνο υλικο ειναι βασικος παραγοντας στη μαζικη παραγωγη. Ιδιαιτερα τωρα σε εποχη που μπαινουμε στην αναπτυξη
Μάριε Έχεις απόλυτο δίκιο πιστεύω αυτό συμβαίνει με όλα τα προϊόντα τη δεδομένη στιγμή αρα γιατί όχι και στα όπλα! Καταναλωτικό προϊόν είναι... και όπως ακριβώς έπραξες εσύ έπραξα και εγώ βρίσκοντας από Θεσσαλονίκη ένα κομμάτι στα χαρακτηριστικά που ζητάω σε κάποιο κατάστημα και σε 10 λεπτα είχα κάνει κατάθεση στο λογαριασμό του .big smile. Πέρα από αυτό φυσικά και δεν αποτρέπουμε την αγορά μιας sx4 Προς Θεού είναι όπλαρα=Winchester αλλά είμαστε και συνειδητοποιημένοι!

Μάριε Έχεις απόλυτο δίκιο πιστεύω αυτό συμβαίνει με όλα τα προϊόντα τη δεδομένη στιγμή αρα γιατί όχι και στα όπλα! Καταναλωτικό προϊόν είναι... και όπως ακριβώς έπραξες εσύ έπραξα και εγώ βρίσκοντας από Θεσσαλονίκη ένα κομμάτι στα χαρακτηριστικά που ζητάω σε κάποιο κατάστημα και σε 10 λεπτα είχα κάνει κατάθεση στο λογαριασμό του .big smile. Πέρα από αυτό φυσικά και δεν αποτρέπουμε την αγορά μιας sx4 Προς Θεού είναι όπλαρα=Winchester αλλά είμαστε και συνειδητοποιημένοι!
Δεν εντιλεγω

Η αλήθεια είναι Νίκο ότι ξεκίνησα για sx4 Αλλά στην πορεία διαβάζοντας πολύ για αυτά τα δύο όπλα κατέληξα σε sx3 Μου φαίνεται ότι στην sx3 έδωσαν το 100% Φυσικά και η sx4 είναι φανταστικό όπλο Απλά πιστεύω ότι είναι ένα κλικ πιο κάτω όχι στις Κάννες αλλα στα περιφερειακά της κάτι σε ποιο take away food αν με νιώθεις .xm.
προσωπικά ήθελα να δοκιμάσω την sx4 μόνο να δω αν μου έρχεται καλύτερα το κοντάκι

παιδιά οποίος ενδιαφέρεται για sx3 έχει μαγαζί στα Γιάννενα νομίζω 2 κοματια με συνθετικά μέρη το ένα είναι με 61 πόντους με ριγα όχι με σκοπευτικά μια η 66 η 71 κ μια raniero testa
H 66 h 71 που λες ειναι συνθετικη?

Πριν απο λιγο ολοκληρωθηκαν οι εργασιες στο Energy, το οπλο ειναι πλεον ολοκαινουργιο, μηχανισμος στην εντελεια, κλεισιμο χρηματοκιβωτιου.
Η σωστη επωμιση θα ολοκληρωθει με ενα 2,5cm πελμα, εν καιρω βεβαια, γιατι απο την επομενη Κυριακη θα προσπαθησει να παρει θεση στην καρδια μου.
Ειναι μεγαλη η ικανοποηση μου για το αποτελεσμα, το ξερετε ολοι σας - με τα δικα σας "εργαλεια" - πολυ καλυτερα απο εμενα.

Πριν απο λιγο ολοκληρωθηκαν οι εργασιες στο Energy, το οπλο ειναι πλεον ολοκαινουργιο, μηχανισμος στην εντελεια, κλεισιμο χρηματοκιβωτιου.
Η σωστη επωμιση θα ολοκληρωθει με ενα 2,5cm πελμα, εν καιρω βεβαια, γιατι απο την επομενη Κυριακη θα προσπαθησει να παρει θεση στην καρδια μου.
Ειναι μεγαλη η ικανοποηση μου για το αποτελεσμα, το ξερετε ολοι σας - με τα δικα σας "εργαλεια" - πολυ καλυτερα απο εμενα.
Είσαι μερακλής και φαίνεται! Καλοτουφεκο και πάλι το εργαλείο!

Σταυρο εύχομαι ν ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου με το παραπανω.ο μερακλής άνθρωπος φαινεται

Γιαννη και Ευριπε σας ευχαριστω πολυ, σεβομαι απολυτα ενα λιωμενο απο την χρηση οπλο, εχει επιτελεσει το εργο του και συνεχιζει...
Δεν αντεχω ομως - για οποιονδηποτε λογο - παραμελημενα οπλα, τα κοιταζω, και ολα, λιγο η' πολυ εχουν κατι να μου πουνε.
Μπορω να αφιερωσω τις λιγες ωρες του υπνου μου στην προσπαθεια αναγεννησης ενος οπλου, τα ξυλα απαιτουν πολυ χρονο βεβαια αλλα
τα μεταλλικα και πλεον ουσιωδη μερη χρειαζονται αμεσα επεμβαση. Η φροντιδα τους εξασφαλιζει και την μακροζωια τους.
Καλα να ειμαστε να ασχολουμαστε με πραγματα που αγαπαμε.

παιδιά οποίος ενδιαφέρεται για sx3 έχει μαγαζί στα Γιάννενα νομίζω 2 κοματια με συνθετικά μέρη το ένα είναι με 61 πόντους με ριγα όχι με σκοπευτικά μια η 66 η 71 κ μια raniero testa
66cm ή 71? είναι?

Παιδια καλησπερα!Εχει δοκιμασει κανενας απο εδω μονοβολα σε στοχο να μας πει εντυπωσεις απο τις back bored καννες που εχουν τα οπλα μας?Φημες λενε οτι τα οπλα μας δεν αποδιδουν καλα με μονοβολο καθως και οτι δεν εχουν ευθυβολια...Εγω απο προσωπικη εμπειρια σε δοκιμη που εκανα με μονοβολα Rottweil brenneke απλα διαπιστωσα οτι οσο περισσοτερο στενευα το τσοκ τοσο μικροτερη αποκλειση ειχα απο το κεντρο του στοχου...δηλαδη με το 1* ειχα την μικροτερη αποκλειση.Αυτο βεβαια αντιβαινει στην θεωρια οτι τα μονοβολα θελουν ανοιχτα τσοκ!Να πω επισης οτι η δοκιμη εγινε στα 53 μ. με σταθερο το οπλο και ολες οι βολες εφευγαν πανω και αριστερα.Δηλαδη αν σκεφτειται ενα ρολοι, οι βολες αντι για το κεντρο του ρολογιου πηγεναν εκει που ειναι το νουμερο 10 και σε αποσταση απο τo κεντρο απο 23 μεχρι 15 cm...φυσικα τα 15cm ηταν με το 1* και τα 23 με τα 4* ...οι βολες με τα 2* και 3* ηταν αναμεσα στο 15 και το 23.Ηταν ολες σχετικα κοντα η μια με την αλλη.Εχει κανει μηπως κανενας αλλος αντιστοιχες δοκιμες μηπως και βρω καποια μονοβολα που να ταιριαζουν καλυτερα? Τα 15 cm αποκλειση δεν θεωρουνται πολλα, αλλα ουτε και αμελητεα, καθως με μια αντιστοιχη βολη σε ενα ζωο αυτη η αποκλειση μπορει να σου στερισει την επιτυχια μιας και τα σημεια που πρεπει να λαβωθει το γουρουνι για να πεσει ειναι συγκεκριμενα!
Ευχαριστω εκ των προτερων!

!Εχει δοκιμασει κανενας απο εδω μονοβολα σε στοχο να μας πει εντυπωσεις απο τις back bored καννες που εχουν τα οπλα μα
μονοβολα Rottweil brenneke
Χρηστο καλημερα δοκημασα εγω μονοβολα με την sx3 με τα rottweil brenneke ειχα το μονο γκρουπαρισμα απο ολα τα μονοβολα που δοκημασα (palla lambro,sellier.Belot, winchester απλο,)η δοκημες εγειναν στα 60 μετρα με το 3* τσοκ,τον ασσο δεν το δοκημασα,ο στοχος ηταν ενα φυλλο απο ντουλαπι 60x40 κ εκανα ενα κυκλο 20 εκατοστα,μονο τα rott.Br ηταν κοντα στον κυκλο 10 εκ απο το κεντρο του κυκλο,τα υπολυπα lambro έφευγε πανω απο το στοχο ,S.B κ Win πηγαν αριστερα κ πανω .
Δεν τελειωσα ακομα με τις δοκημες θα παρω κι αλλα μονοβολα κ θα ανεβασω στο θεμα δραμια μονοβολα,
Να προσεξεις να μην ψηλοντουφεκαει το οπλο πριν δοκημασεις μονοβολα,κ τις δοκημες να μην τις κανεις με το οπλο στημενο για τι δεν θα εχεις ρεαλιστηκη εικονα οπως θα γινει στο κυνηγ(πρωσοπικη αποψη )οσο για τα τσοκ τα μαμησια ειναι αρκετα ανοιχτα απο αυτα που αναγραφουν

Ένα πακέτο που δεν έρχεται στη χωρά μας λόγο τις κάνης με ραβδώσεις για τα μονοβολα ερχόταν μόνο η παλιά εκδοσή όπως η practikal με 18.8 άυλο κάτι που άλλαξαν μόνο στην εκδοση practikal που έρχεται κ στην χωρά μας με αυλο 18,4

Back