Δημητρη οι δοκιμες ειναι απο την ιδια μερα κ το ιδιο κουτι φυσιγγια η απλα τις ειχες αποδ ιαφοερες στιγμες στον υπολογιστη σου?
Μου εκαναν εντυπωση οι δοκιμες κ μιας κ το εχω "δουλεμενο στην προπονηση" .buy buy.το μετρημα εκατσα κ τα μετρησα μιας κ η πρωτη τουφεκια μου φαινοταν αρκετα πιο γεματη απο τις αλλες... Αν οι κυκλοι ειναι παρομοι μεταξυ τους, στην πρωτη τουφεκια εχουμε 295/316 δηλαδη 95% συγεκντρωση, ακολουθει το Briley με 203/312=65% και μετα το μαματο με 199/312=63%...Τα εκανα πολυ γρηγορα μπορει να πεφτω κ λιγο εξω στα σκαγια...
Aν οι δοκιμες δεν ειναι ολες την ιδια μερα η ειχες ανακατεμενα διαφορα φυσιγγια στην τσεπη τοτε μαλλον η τουφεκια με το Carlson ειναι με 7αρια, αν οχι κατι αλλο παιζει... 100 σκαγια σχεδον παραπανω ειναι πολυ μεγαλη υποθεση κ αν τα τσοκ ειναι ιδιας διαμετρου τοτε μιλαμε για τρομερη διαφορα στην αποδοση...95% ειναι σχεδον αποδοση φουλ στα 30 μετρα...
Αρη τώρα μαζεύτηκα και δεν είχα χρόνο να το ψάξω λίγο μήπως έκανα κάποιο λάθος.
Πάντως οι κύκλοι είναι στάνταρ.Οπότε θα το ψάξω όμως για να βρω το σωστό γιατί οι δοκιμές που ήθελα να βάλω ήταν την ίδια μέρα και ωρα στο χωριό και από το ίδιο κουτί φυσίγγια.