Τη να πω......Η συγκεκριμένη με αυτό το πέλμα αν είναι με 76cm όπως αναφέρει σίγουρα έχουν βάλει κάννη ή από τη SPORTING Raniero Testa ή από την Black Shadow η οποία την έδιναν ναι μεν με 76cm αλλά χωρίς πέλμα inflex και με μαύρη πλάκα και μαύρο κλείστρο κ κόστιζε κ λίγο φθινότερα....Κώστα δεν το εχω ψάξει καθολου! Αλλά το βλεπω δύσκολο να μην έβγαινε..ιεροσυλία για Αμερικανικό παπιοντούφεκο και όχι μόνο να μην βγαίνει 76cm..
Εισαι ειδικός στα Winchester σου βγάζω το καπέλο!Τη να πω......Η συγκεκριμένη με αυτό το πέλμα αν είναι με 76cm σίγουρα έχουν βάλει κάννη ή από τη SPORTING Raniero Testa ή από την Black Shadow η οποία την έδιναν με ναι μεν με 76cm αλλά χωρίς πέλμα inflex κ κόστιζε κ λίγο φθινότερα....
οι πρώτες που ήρθαν είχαν και 76 cm κάννη....πάνε κάποια χρόνια που γλυκοκοίταζα μία συνθετική αλλά όσο την επώμιζα μου φαινόραν αρκετά μπροστόβαρη και δεν την πήραΚώστα δεν το εχω ψάξει καθολου! Αλλά το βλεπω δύσκολο να μην έβγαινε..ιεροσυλία για Αμερικανικό παπιοντούφεκο και όχι μόνο να μην βγαίνει 76cm..
Τη να πω......Η συγκεκριμένη με αυτό το πέλμα αν είναι με 76cm όπως αναφέρει σίγουρα έχουν βάλει κάννη ή από τη SPORTING Raniero Testa ή από την Black Shadow η οποία την έδιναν ναι μεν με 76cm αλλά χωρίς πέλμα inflex και με μαύρη πλάκα και μαύρο κλείστρο κ κόστιζε κ λίγο φθινότερα....
Καλησπέρα! Μια χαρα της ταιριάζει 71 Μάκη! 66 και 71 είναι όσες έχω πιασει.οπως λες αλλα και νόμιζα και εγω θα είναι λίγο άβολη η 76 στα χέρια.οι πρώτες που ήρθαν είχαν και 76 cm κάννη....πάνε κάποια χρόνια που γλυκοκοίταζα μία συνθετική αλλά όσο την επώμιζα μου φαινόραν αρκετά μπροστόβαρη και δεν την πήρα
πριν 4 χρόνια πήρα την 71
Θα συμφωνίσω μαζί σου γιατί δν μπωρώ να πάρω κ όρκο κιόλας για αυτό π ανέφερα. Απλά λέω όσα γνωρίζω.....Φίλε Κώστα νομίζω καμία εκδοχή της sx3 δεν φόραγε πέλμα inflex. Η black shadow η ξύλινη δεν είχε καθόλου, ενώ οι συνθετικές (magnum & super magnum), οι ξύλινες field & nickel και οι πιο εξειδικευμένες Flanigun, Raniero Testa & Sporting είχαν όλες το Pachmayr Decelerator.
Inflex φοράει η SX4 σε όλες τις εκδοχές, όλες οι maxus, Α5 και το 725.
Δεν θα ακουσεις τα καλύτερα !Παιδιά καλησπέρα Σκέφτομαι να αγοράσω την sx4 τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο όπλο Ευχαριστώ
Με ενδιαφέρει για καινούριο το όπλο πρώτη φορά θα πάρω αερίων μίας και έχω από το 1994 Benelli Χωρίς κανένα πρόβλημα Θέλω να πάρω κάτι διαφορετικό με καλή κάνη ΚΑΙ αξιόπιστο Όλες οι γνώμες δεκτές Ευχαριστώ.Και στα μέτρα θα μπορείς να την φέρεις πιο εύκολα και καλύτερη ποιότητα υλικών ,βαφές κλπ έχει .μπορείς να βρεις μεταχειρισμένη και με βαλίτσα. Αλλιώς αν προσανατολίζεται φίλε για νέα αγορά και κάνεις λίγη υπομονή για +150€ περίπου παίρνεις maxus one
Πολύ καλό όπλο.....θα ευχαριστηθείς τουφεκιές που δεν θα πιστεύεις....αν είχες μόνο αδράνεια θα ξενερώσεις με το καθάρισμα, τουλάχιστον Εγώ αυτό έπαθα..θα χρειαστείς και ένα τουλάχιστον aftermarket τσοκ..τα δικά του έχουν λίγο έντονα κέντρα και κενα γύρω γύρω...Όσο για το χρώμα και την ποιότητα Εγώ δεν είδα κάτι αρνητικό ούτε ξεφλούδισε ούτε σκουριάζειΜε ενδιαφέρει για καινούριο το όπλο πρώτη φορά θα πάρω αερίων μίας και έχω από το 1994 Benelli Χωρίς κανένα πρόβλημα Θέλω να πάρω κάτι διαφορετικό με καλή κάνη ΚΑΙ αξιόπιστο Όλες οι γνώμες δεκτές Ευχαριστώ.
Πολυ δυνατη τουφεκια αλλα πολυ ανοιχτα τσοκ, θα χρειαστεις σιγουρα aftermarket ειδικα για μακρινες τουφεκιες...Παιδιά καλησπέρα Σκέφτομαι να αγοράσω την sx4 τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο όπλο Ευχαριστώ
Και στα μέτρα θα μπορείς να την φέρεις πιο εύκολα και καλύτερη ποιότητα υλικών ,βαφές κλπ έχει .μπορείς να βρεις μεταχειρισμένη και με βαλίτσα. Αλλιώς αν προσανατολίζεται φίλε για νέα αγορά και κάνεις λίγη υπομονή για +150€ περίπου παίρνεις maxus one
Ναι φίλε .Αλλά πάντα υπάρχει το καλύτερο. Προσωπικά δεν θα πήγαινα στο όπλο αυτο
Έτσι και αλλιώς και την σχ4 στο εργοστάσιο της browning τη βγαζουν αν δε κάνω λάθος.
SX3 ή Maxus και η δικιά μου άποψη που είναι και δοκιμασμένες
Ο Ράντης κατακεραυνώνει την SX4....και καταλήγει, αν θέλετε να πάρετε όπλο σε κουτί Winchester, πάρτε SX3.Παιδιά καλησπέρα Σκέφτομαι να αγοράσω την sx4 τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο όπλο Ευχαριστώ
Τελικά πήρα Την Beretta AL Tecnis stonecoat optima .Ευχαριστώ.Ο Ράντης κατακεραυνώνει την SX4....και καταλήγει, αν θέλετε να πάρετε όπλο σε κουτί Winchester, πάρτε SX3.
http://www.randywakeman.com/TheNotSoSuperWinchesterSX4Shotgun.htm