Αν θυμάστε καλά για να αντιμετωπίσω το χαμηλό τουφέκισμα στην sx3 είχα βάλει μία τσόντα στην ράχη του κοντακιού για να ψηλώσω την ράχη όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Χθες διαμόρφωσα την φλάντζα που πήρα το Σάββατο και την έκανα να μπαίνει ακριβώς στην πατούρα του ξύλινου κοντακιού και της βάσης ( λεπτομέρειες θα ανεβάσω στο "φτιάξτο μόνος σου" γιατί έχει ενδιαφέρον). Με την φλάντζα περασμένη πήγα σήμερα για τεστ Chaurchill. Εκανα πέντε βολές και το αποτέλεσμα ήταν αυτό της φωτογραφίας. Εν ολίγοις ... απογοήτευση. Στο ύψος ήμουν καλά αλλά έφευγε αριστερά. Εν τω μεταξύ από την αρχή που είχα βάλει την μαύρη τσόντα στο κοντάκι είχα την υποψία ότι , με την τσόντα, μπορεί να ήρθα στο ύψος αλλά είχα φύγει αριστερά , γιατί η τσόντα έσπρωχνε το μάγουλο αριστερά. Μόλις είδα και το τεστ τα πήρα
. Λέω πάω στο σπίτι να φάω την τσόντα από αριστερά και θα ξανάρθω . Με το που μπαίνω στο αυτοκίνητο σκέφτομαι : θα βγάλω που θα βγάλω την τσόντα για να την μερεμετίσω, δεν την βγάζω τώρα να δω πως πάει μόνο με την καινούρια φλάντζα; ευτυχώς είχα μαζί μου ένα κατσαβίδι. Την βγάζω που λέτε κακείν κακώς από τα νεύρα μου και ξανακάνω το τεστ και ... θαύμα
. Ηρθαν όλα στην θέση τους όπως φαίνεται στην φωτογραφία.
Και να σκεφτεί κανείς ότι, την ώρα που μερεμέτιζα την φλάντζα με λίμα και dremler χθες το βράδυ, σκεφτόμουν, οτι την χαλάω και πάνε τζάμπα τα 7€.
Τελος πάντων τέλος καλό όλα καλά. Καινούρια φλάντσα και η τσόντααααα ... πάαααει.
Το μόνο κακό είναι οτι απο τα νεύρα μου καθώς ξεκολλούσα την ξύλινη τσόντα, έκανα μερικά σημαδάκια στην ράχη του κοντακιού με το κατσαβίδι. Εεε ας είναι για να μην μας ματιάζουν. Ισως είναι και καλό πάτημα να κάνω λάδια από την αρχή, ετσι δεν είναι Γιάννη;
screenshot program