Καλορίζικη η νέα σου δουλειά Γεράσιμε, σιδεροκέφαλος !! ...Μάριε μαζί μιλάμε στην Kalco.. Άσε θα το χειριστώ εγω. Θα σου στείλω μήνυμα.
Καλορίζικη η νέα σου δουλειά Γεράσιμε, σιδεροκέφαλος !! ...
Το είχα ακούσει προ καιρού στο σκοπευτήριο...
Σιδεροκέφαλος και από μένα φίλε! Ευχομαι οτι καλύτερο! Πολυ καλή εταιρία!Μάριε μαζί μιλάμε στην Kalco.. Άσε θα το χειριστώ εγω. Θα σου στείλω μήνυμα.
Σιδεροκέφαλος και από μένα φίλε! Ευχομαι οτι καλύτερο! Πολυ καλή εταιρία!
Λίγο ψάρακλας ;Καλορίζικη η δουλειά Γεράσιμε! Μήπως μιλήσαμε και στο τηλ? Βγήκε ένας νέος εργαζομενος
Ωπ...λεβεντάκο μου, σιδεροκέφαλος. Αν ποτέ μου χαλάσει το win, να έχουμε μέσο ...Μάριε μαζί μιλάμε στην Kalco.. Άσε θα το χειριστώ εγω. Θα σου στείλω μήνυμα.
Ήταν σα να μου λέει... BeReTTa ΜΟΝΟΟΟΟ!Λίγο ψάρακλας ;
Καλορίζικη η δουλειά Γεράσιμε! Μήπως μιλήσαμε και στο τηλ? Βγήκε ένας νέος εργαζομενος
Λίγο ψάρακλας ;
Ωπ...λεβεντάκο μου, σιδεροκέφαλος. Αν ποτέ μου χαλάσει το win, να έχουμε μέσο ...
Ήταν σα να μου λέει... BeReTTa ΜΟΝΟΟΟΟ!
Χα χα....αν θέλει τώρα ας γράφει τέτοια δημοσίως ...Ήταν σα να μου λέει... BeReTTa ΜΟΝΟΟΟΟ!
Χα χα....αν θέλει τώρα ας γράφει τέτοια δημοσίως ...
Εγώ με μια τέτοια θα πάω το σκ ... Πάντως... Χρειάστηκε είδες?Χα χα....αν θέλει τώρα ας γράφει τέτοια δημοσίως ...
Αν δεις πιο πάνω στα μηνύματα ναι..
Τσου ρε Λάκη!
Οτι θες Γιώργο μου!
Άστα αυτά επειδή είπες οτι έχεις βρει φάσσες θα είναι η "πληρωμή" μου επειδή ασχολήθηκα προσωπικά! Αχαχαχα
Ενας απλος τορναδορος φιαχνει μπορει να φτιαξει πολλα παραπανω πραγματασε έναν απλό τορναδωρο.