βρε μια τετοια για τι συλογη σου κ ασε τα αλλα στην ακρηΠάρτε βρε remi αν θέλετε Αμερικανική σχολή . Εχει κ υποστήριξη εδώ καλή.
βρε μια τετοια για τι συλογη σου κ ασε τα αλλα στην ακρηΠάρτε βρε remi αν θέλετε Αμερικανική σχολή . Εχει κ υποστήριξη εδώ καλή.
ξέρω μια με 3 κανες. Καινούργια . Πετάγομαι τα βράδια από τον ύπνο .βρε μια τετοια για τι συλογη σου κ ασε τα αλλα στην ακρη
στοιχιομα φιλεξέρω μια με 3 κανες. Καινούργια . Πετάγομαι τα βράδια από τον ύπνο .
Έλα ρε Παύλο μη με πειράζεις... Μια 1100 θα την έπαιρνα με 71 και ***άντε πάρε μια Remi τώρα να κοιμάσαι ήσυχος
πολύ όμορφο τουφέκι, με μια κάννη χοάνη (18.85 αυλό!)
Εδώ και κάμποσα χρόνια Μάριε τώρα τι διαφορά έχει από ένα select δεν ξέρω, εκτός και αν είναι το ίδιο με αναβίωση απλά του ονόματος
Εκτος απ την τρελα που εχεις για τα φυσιγγια μαλλον εχεις και για τα οπλακαι εγώ ψάχνω να βρω την ευκαιρία να μπει μια στον οπλοβαστό !
Υπάρχει στην Χρυσή ευκαιρία Win 101 σχεδόν ατουφεκιστο λέει , με 76 κανες .
ειναι κ στο car ειναι το παλιο 101 με ασσο ασσοΥπάρχει στην Χρυσή ευκαιρία Win 101 σχεδόν ατουφεκιστο λέει , με 76 κανες .
Ξέρω το είδα.!ειναι κ στο car ειναι το παλιο 101 με ασσο ασσο
Τι αυλό είχαν αυτά? 18,4??Υπάρχει στην Χρυσή ευκαιρία Win 101 σχεδόν ατουφεκιστο λέει , με 76 κανες .
Κάνε μια παρουσίαση καμιά μέρα που θα την καθαρίζεις, στο αντίστοιχο . Τραμ να δούμε τι νέο έχουν κάνει στον μηχανισμό,πέρα από την επιστροφή τιτανίου που χει αν θυμάμαι καλαΕκτος απ την τρελα που εχεις για τα φυσιγγια μαλλον εχεις και για τα οπλα
Αμα ειχα δυο θα σου πουλαγα την μια να μη στεναχωριεσαι αλλα δεν μπορω να αποχωριστω την G3 με τιποτα πλεον.
Ναι . Ένα που έχει φίλος 18,4 έχειΤι αυλό είχαν αυτά? 18,4??
Τυχερος εισαι γιατι την εχω λυμενη, η συνεχεια στο αναλογο τοπικΚάνε μια παρουσίαση καμιά μέρα που θα την καθαρίζεις, στο αντίστοιχο . Τραμ να δούμε τι νέο έχουν κάνει στον μηχανισμό,πέρα από την επιστροφή τιτανίου που χει αν θυμάμαι καλα