Εσύ δεν είπες full kicks; Εμείς τι να προτείνουμε; thinkΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑ ΤΣΟΚΑΚΙ KICKS ΓΙΑ ΤΡΑΠ.....FULL ΓΙΑ BERETTA A400 UNICO???ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ Κ ΠΙΟ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ??/
Μανδηλαράς ehunter
Εσύ δεν είπες full kicks; Εμείς τι να προτείνουμε; think
Τσοκ φρένου είναι και αυτά το διάτρητο μέρος του τσοκ φρενάρει και περιστρεφει το κυαθιο, αυτά λέει η εταιρεία. Αν δεν κάνω λαθος το έχει ο Γιάννης Χανιά είχε ποστάρει και μερικές δοκιμές.Υπαρχει καμια γνωμη για τα briley helix? Πως λειτουργουν ακριβως?
OkΤσοκ φρένου είναι και αυτά το διάτρητο μέρος του τσοκ φρενάρει και περιστρεφει το κυαθιο, αυτά λέει η εταιρεία. Αν δεν κάνω λαθος το έχει ο Γιάννης Χανιά είχε ποστάρει και μερικές δοκιμές.
Εγώ θα έλεγα: Όπως ακριβώς λειτουργούν όλα τα τσοκ που έχουν ανοίγματα (τρύπες) γύρω - γύρω !!! Άσχετα με το σχήμα που έχουν οι τρύπες, και την κλίση τους ως προς την κάννη (κάθετες, λοξές προς τα μπρος, ή προς τα πίσω)... άσχετα με την ονομασία που τους δίνουν (φρενάτα, ported, κλπ.) ... και άσχετα με τις ευφάνταστες περιγραφές και θεωρίες που έχουν επινοήσει οι διάφοροι κατασκευαστές για να υποστηρίξει ο καθένας τη δική του "πατέντα" ...Υπαρχει καμια γνωμη για τα briley helix? Πως λειτουργουν ακριβως?
Δυστηχως κυνήγι δεν το έχω δουλέψει παρά μια φορά..τρομερα μάκρυνα σκοτωματα ειδα εκείνη τη μέρα,και κοντά δεν σταύρωνα πουλί στην αρχή..όσα πουλιά πήρα κοντά τα διέλυσε...το τσοκ το είχα στην Benelli Centro και ήταν LM αλλα έβγαινε κοντά M γιατί το είχα μετρήσει.πιθανον να ήταν για 18,3 άυλο ενώ εμενα έχει 18,4.το τσοκ εχει έξοδο 17,95..στο σκοπευτήριο έχω ρίξει καμία 15αρια πουλες με άριστες εντυπώσεις...στον πίνακα επισης μου άρεσε πολύ.ειναι το μόνο τσοκ aftermarket που κράτησα για την Benelli και είχα δοκιμάσει πολλα.μου δίνει την αίσθηση ότι η τουφεκια έχει τρομερή δύναμη..Υπαρχει καμια γνωμη για τα briley helix? Πως λειτουργουν ακριβως?
Σε αυτό το βιντεάκι δείχνει την διαφορά μεταξύ τρυπιων και συμβατικών νομίζω δείχνει και το helix .Στέλιο νομίζω πως αν θελουμε να εκτονώσουμε τα παραγόμενα αέρια στην κάννη μας το porting ειναι μονόδρομος έτσι ακριβώς όπως γίνεται στα σκοπευτικά μερικούς πόντους πίσω από το στόμιο της κάννης. Διαφορετικά οποίος δεν πάρει τέτοια κάννη παίρνει τα τσοκ τα οποία όντως φρενάρουν δια της τριβής τον συγκεντρωτηρα πάνω τους. Μερικά χιλιοστά πριν την έξοδο του δεν νομίζω να έχουν νόημα οι τρύπες του τσοκ για την διαφυγή αερίων.
Καλημερα, ειμαι κατοχος της μπ 155 εδω κ 3 χρονια, βλεπω οτι υπαρχει μια συνχισει μεταξυ φιλων για τις διαστασεις των τσοκ!
Καταρχην τα τσοκ της απλης με την σουπρ μαγνουμ εχουν τεραστιες διαφορες κ πολλοι δεν ξερουν καν με τι τσοκ κυνηγουν! Στη σουπερ μαγνουμ η αναγραφωμενη συσφιξη ειναι για ατσαλινα σκαγια κ το φουλ αντιστοιχη με 3* σε μολυβδενια! Στην απλη που εχω ειναι εσωτερικα τα τσοκ, ενω στην σουπερ εσω - εξω! Στην απλη το 1* ειναι 17, 4 το 3* 18,0 το 4* 18, 2 κ κοβει μια χαρα το οπλο, το 4* απο 15 - 30+ μετρα σκουπιζει! Επειδη λειπει το 2* κ το 5* εγω θα προτυμουσα κατι φθηνο σε εσω για το 5* κ εσω εξω Τζεμινη για το 2* με 30€
Το gemini 2* + 5 ποντους ειναι φωτια δεν πεζεταιΚαλημερα, ειμαι κατοχος της μπ 155 εδω κ 3 χρονια, βλεπω οτι υπαρχει μια συνχισει μεταξυ φιλων για τις διαστασεις των τσοκ!
Καταρχην τα τσοκ της απλης με την σουπρ μαγνουμ εχουν τεραστιες διαφορες κ πολλοι δεν ξερουν καν με τι τσοκ κυνηγουν! Στη σουπερ μαγνουμ η αναγραφωμενη συσφιξη ειναι για ατσαλινα σκαγια κ το φουλ αντιστοιχη με 3* σε μολυβδενια! Στην απλη που εχω ειναι εσωτερικα τα τσοκ, ενω στην σουπερ εσω - εξω! Στην απλη το 1* ειναι 17, 4 το 3* 18,0 το 4* 18, 2 κ κοβει μια χαρα το οπλο, το 4* απο 15 - 30+ μετρα σκουπιζει! Επειδη λειπει το 2* κ το 5* εγω θα προτυμουσα κατι φθηνο σε εσω για το 5* κ εσω εξω Τζεμινη για το 2* με 30€