πολύ ωραίο το βίντεο που μας δείχνει ο Λευτέρκς δείτε από 30:40 και μετά, η περίπτωση που συζητάμε στο 34:40 κι αργότερα 44αρι magnum με κολλημένες 11 σφαίρες στην κάννη του!!!!!!Ενδιαφέρον.
Πααααανεμορφο ,την "ομορφιά "που έχουν τα ρεβολβερς δεν την έχουν τα "ω"-πιστολια(άψυχα με δύναμη πυρός)Μάριε,
Θυμάμαι, πριν πολλά χρόνια, διαφήμιση της Colt σε περιοδικά που έδειχνε σε τομή την κάνη ενός Python 357mag. και 6 βλήματα το ένα πίσω από το άλλο, θέλοντας προφανώς να καταδείξει πόσο καλοκατασκευασμένα και ανθεκτικά είναι τα όπλα που παράγει.
(Και εδώ που τα λέμε, ο Πύθωνας ήταν όπλο-σταθμός στην ιστορία των όπλων χειρός. Δεν ξέρω τα τωρινά τι κάνουν...).
Εκανα το εξής απλό θέλοντας να διαπιστώσω αν αυτό είναι ένα "παραμυθι" που πουλήθηκε από καποιους στην χώρα μας...Άρα Βασίλη & Λευτέρη γίνεται!
Ίδια γούστα έχουμελάτρης των rugerΓιάννη,
Συμφωνώ μαζί σου.
Για μένα το πιο όμορφο (και όχι μόνο οπτικά) περίστροφο κου κατασκευάζεται σήμερα, από έναν καλλιτέχνη του είδους. Hamilton Bowen.
https://gunblast.com/images/Ruger-LipseysBisleys/DSC05021.jpg
http://www.bowenclassicarms.com/catalog/ruger_single_action_big_bore_caliber_conversions.html
Οι φήμες σχεδόν πάντοτε ποτέ δεν είναι απόλυτα ψευδείςΕκανα το εξής απλό θέλοντας να διαπιστώσω αν αυτό είναι ένα "παραμυθι" που πουλήθηκε από καποιους στην χώρα μας...
"Βirmingham proof house baikal shotgun"..
Και διαβασα διαφορά φόρουμ του εξωτερικού, κ όντως υπάρχουν αναφορές για αυτό, κ μάλιστα καποιος είπε ότι έχουν κρατήσει στην τράπεζα δοκιμών ένα baikal O/U (ποζε)για ενθύμιο που περασε επιτυχώς την δοκιμασια, κ δεν μιλάμε για όπλα Magnum...
Aρα κ κατά την γνώμη όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...
Τάσο είδες το βίντεο από την τράπεζα δοκιμών του Μπέρμιγχαμ που έβαλε πριν ο Λευτέρης; Δεν γνωρίζω και δεν αμφισβητώ την σοβαρότητα των δύο κυρίων, έχω μάλιστα διαβάσει ολα οσα έχουν γράψει και έχω αγοράσει τα περισσότερα βιβλία του Χατζιωτη. Εχω διαφορετικές απόψεις σε κάποια θέματα, και ταυτίζομαι μαζί τους σε πολλά άλλα, το συγκεκριμένο είναι σαν να λέμε είπε η μαρικα ότι άκουσε από την κατινα.......κλπ.Εκανα το εξής απλό θέλοντας να διαπιστώσω αν αυτό είναι ένα "παραμυθι" που πουλήθηκε από καποιους στην χώρα μας...
"Βirmingham proof house baikal shotgun"..
Και διαβασα διαφορά φόρουμ του εξωτερικού, κ όντως υπάρχουν αναφορές για αυτό, κ μάλιστα καποιος είπε ότι έχουν κρατήσει στην τράπεζα δοκιμών ένα baikal O/U (ποζε)για ενθύμιο που περασε επιτυχώς την δοκιμασια, κ δεν μιλάμε για όπλα Magnum...
Aρα κ κατά την γνώμη όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...
Το είδα το βίντεο (που ανέβηκε πριν πεντε έτη) και τι θα πει αυτό οτι παντα λειτουργουσαν οι λειτουργουν έτσι?Τάσο είδες το βίντεο από την τράπεζα δοκιμών του Μπέρμιγχαμ που έβαλε πριν ο Λευτέρης; Δεν γνωρίζω και δεν αμφισβητώ την σοβαρότητα των δύο κυρίων, έχω μάλιστα διαβάσει ολα οσα έχουν γράψει και έχω αγοράσει τα περισσότερα βιβλία του Χατζιωτη. Εχω διαφορετικές απόψεις σε κάποια θέματα, και ταυτίζομαι μαζί τους σε πολλά άλλα, το συγκεκριμένο είναι σαν να λέμε είπε η μαρικα ότι άκουσε από την κατινα.......κλπ.
Δοκιμή υπερπιεσης - καταστροφής σε κάνες στο Μπέρμιγχαμ, φυσιγγι cal 20 μέσα σε αυλό cal 12 , φυσιγγι cal 12 στην θαλαμη, δεμένο όπλο σεΤάσο είδες το βίντεο από την τράπεζα δοκιμών του Μπέρμιγχαμ που έβαλε πριν ο Λευτέρης; Δεν γνωρίζω και δεν αμφισβητώ την σοβαρότητα των δύο κυρίων, έχω μάλιστα διαβάσει ολα οσα έχουν γράψει και έχω αγοράσει τα περισσότερα βιβλία του Χατζιωτη. Εχω διαφορετικές απόψεις σε κάποια θέματα, και ταυτίζομαι μαζί τους σε πολλά άλλα, το συγκεκριμένο είναι σαν να λέμε είπε η μαρικα ότι άκουσε από την κατινα.......κλπ.
Game Over 28gr
Off Said 36gr (δια-σκορπάς)...
Tάκλιν 31gr μισόταπο
Penalty 34gr Feltro κ τράβα φέρτο.
Over-Under semi 40gr
Lemon Pai 38gr... και ο λαγός ακόμα πάειιι....