rc ειναι αυτα!που να ξερεις !ουτε η ιδια η εταιρια δεν θα ξερει.Με τα τωρινά να είναι ίδια;;;με τι αν είναι γεμισμένα;;;View attachment 38246
Απλά τα βρήκε ένας φίλος σε μια ντουλάπα σε ένα σπίτι εγκαταλελειμμένο που καθάριζε,και τα πήρε, δύο κουτιά, ήταν νούμερο 8,5 και σε παπί στο Αιτωλικό μου είπε ότι κάθε φυσίγγι,και παπί!!!!rc ειναι αυτα!που να ξερεις !ουτε η ιδια η εταιρια δεν θα ξερει.
αυτα τα φυσιγγια με την γκρανουλαρ εχουν αναβαθμιστει πολυ.και το kill 32gr με Granular
οντως ετσι ειναι ,αλλα ειναι τουφεκια και πουλι .εμενα πλεον παυλο εχω κουραστει με της αλλαγες που κανουν στα φυσιγγια απροειδοπηιτα η με μπαρουτη η με αλλο χρωμα καλυκες που σου λεει μου τελειωσαν και εχει και αλλο καψυλι μεσα ,οποτε τελος ψαχνω πλεον κατι σταθερο .τα έριξες ; το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ σε αυτό το φυσίγγι είναι η τιμή του στα €7 με τον συγκεκριμένο κάλυκα
Εντελώς απίθανο,το ίδιο κ για το βύσμα....Με τα τωρινά να είναι ίδια;;;
Ο μόνος τρόπος να ξέρεις με τι πυριτιδες γεμίζει RC είναι να αγοράσεις φυσίγγια της που φέρουν το όνομα της εκάστοτε πυριτιδας που είναι γεμισμενα.....με τι αν είναι γεμισμένα;;;
Πέρασα από tactical shop τσίμπησα δύο κουτάκια και ένα μπεκάτσα μισόταπο,,τα είχα σταματήσει όταν έπαψε να τα γεμίζει με g3000,,θα τα δω την Κυριακή στον κυνηγότοπο !οντως ετσι ειναι ,αλλα ειναι τουφεκια και πουλι .εμενα πλεον παυλο εχω κουραστει με της αλλαγες που κανουν στα φυσιγγια απροειδοπηιτα η με μπαρουτη η με αλλο χρωμα καλυκες που σου λεει μου τελειωσαν και εχει και αλλο καψυλι μεσα ,οποτε τελος ψαχνω πλεον κατι σταθερο .
Αν το έβγαλες σωστά??Σήμερα στο καρτέρι βρήκα κάτι κόκκινα ballader αν το έβγαλα σωστά....Κάλυκας στόκας.
Ήταν φρέσκα λογικά οι 2 συνάδελφοι τα έριξαν χθες διότι μου είπαν είχαν ξαναέρθει..Αν το έβγαλες σωστά??
Τολμάς αγράμματε νεανισκε να μην γνωρίζεις τα του Στόκα???
Γρήγορα στην γωνία(δίπλα στο baikal) με το ένα ποδι ολόρθο σαν πελεκανος...
μάλλον δεν τα έχει χρησιμοποιήσει κανείςΠαιδιά τα ELEY τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος?
Τα μαλλινόταπα GRAND PRIX της ELEY…VIDEO
https://www.ihunt.gr/τα-μαλλινόταπα-grand-prix-της-eley-video/
https://www.outdooraction.gr/fysiggia-mallini-tapa-eley-hawk-vip-game-extreme-36gr-25tmh-14544.htmlΈτσι μπήκα κ εγώ στο trip να ψάξω τα άλλα που προμοταρει....eley vip extreme ακόμα τα ψάχνω....