Άνοιξέ το στο Google, δεν έχει πρόβλημα.
http://www.bowenclassicarms.com/news/articles/British_Big_Bores.pdf
http://www.bowenclassicarms.com/news/articles/British_Big_Bores.pdf
Νέα παρτίδα Παύλο;και το kill 32gr με Granular
όχι Γιαννάρα έτσι ήταν πάντα από τότε που άλλαξε από G3000,,,σε μπέρδεψα τότεο που είχα ποστάρει για gm3 ε ; ( πάντα όταν βλέπω granular μου έρχεται στο μυαλό gm3 )Νέα παρτίδα Παύλο;
Ναι είχα μείνει στην gm3 που γέμιζε τότε με την έλλειψη της g300-granular.όχι Γιαννάρα έτσι ήταν πάντα από τότε που άλλαξε από G3000,,,σε μπέρδεψα τότεο που είχα ποστάρει για gm3 ε ; ( πάντα όταν βλέπω granular μου έρχεται στο μυαλό gm3 )
Πριν 25χρόνια κατέβαζε κάποιος φασσες στο θεό. Ίσως τις έβλεπα έτσι γιατί ήμουν άπειρος.Μου έφεραν μόλις φυσίγγια από κάποιον που γεμίζει στο Λαύριο
The Best γράφουν επάνω σε γαλάζιο διάφανο κάλυκα,,,έκλεισα το μαγαζί και πάω σπίτι,,θα έχει παρουσίαση
Σοβαρότατα..
Αλλά προσεξε αναφέρομαι για τα τέλη της δεκαετίας του '90.. Πορτοκαλί φυσιγι, κ άσπρο-πορτοκαλι κουτί,.
Τοτε Σταρ Ελλάς το έβγαζε κ στα διαμετρηματα 16-20-36(και με επιφυλαξη κ στο cal. 32)...
Κάτι μου λέει πως πλεον θα έχει παρατησει τα μικρότερα διαμετρηματα..
Αλλά αν ρωτήσεις θα σου πει..
Τάσο και Βασίλη καλά θυμάστε το Σταρ Ελλάς έβγαινε και σε διαμέτρημα 32 το οποίο πλέον είναι πολύ σπάνιο picture upload sitesΝαι έβγαζε Τάσο, με αστεροειδες κλείσιμο, όπως είπες και για το 36, (τα μόνα) αλλά δεν άρεσαν στον πατέρα μου.
Έχεις (και) cal.32 Φώτη?Τάσο και Βασίλη καλά θυμάστε το Σταρ Ελλάς έβγαινε και σε διαμέτρημα 32 το οποίο πλέον είναι πολύ σπάνιο picture upload sites
The Best πράσινο 30γρ (κάτω αριστερά στη φωτό του Τάσου) πριν 15 χρόνια το είχε ρίξει ο πατέρας μου με το δικαννο σε νο8 και ακόμα θυμάμαι τις μακρινές τουφεκιές του, έκοβαν πολύ καλά.Η μόνη μου επαφή με αυτά ήταν ένα κ μοναδικό κουτι "πρασινο" που είχα ρίξει πιτσιρικας στην τσιχλα, καλά φυσιγγια ήταν....
Ο κατασκευαστης τους Κώστας Καΐλας(δεν ξέρω αν τα συνεχίζει ο ίδιος) πρωταγωνιστει στο βίντεο κ είναι κ καλο τουφέκι.....
Και μια ωραία διαφήμιση προ 20ετιας...
View attachment 37773
Μπράβο Φώτη, αμυδρά το θυμόμουν πλέον. Βρίσκεις ακόμη φυσίγγια για το 32αρι; Γτ έχω σταματήσει να βρίσκω πάνω από δεκαετία ίσως.Τάσο και Βασίλη καλά θυμάστε το Σταρ Ελλάς έβγαινε και σε διαμέτρημα 32 το οποίο πλέον είναι πολύ σπάνιο picture upload sites
Είχα ένα μονόκαννο 32αρι γαλλικό.Βασιλη δεν γνωρίζω έχω πολλά χρόνια που πούλησα το όπλο αλλά πιστεύω είναι δυσεύρετα.Έχεις (και) cal.32 Φώτη?
γιασου ρε τασο με το βινταιακισουυυυ,,με εφτιαξες βραδιατηκααααΗ μόνη μου επαφή με αυτά ήταν ένα κ μοναδικό κουτι "πρασινο" που είχα ρίξει πιτσιρικας στην τσιχλα, καλά φυσιγγια ήταν....
Ο κατασκευαστης τους Κώστας Καΐλας(δεν ξέρω αν τα συνεχίζει ο ίδιος) πρωταγωνιστει στο βίντεο κ είναι κ καλο τουφέκι.....
Και μια ωραία διαφήμιση προ 20ετιας...
View attachment 37773
Ωραίο στο μάτι, αλλά τι μπαρούτι είναι;;;;The Best 32gr No8
The Best 32gr No8
Για psb1 μου φαίνεται.Λίγο χαμηλή δόση πάντως.Ωραίο στο μάτι, αλλά τι μπαρούτι είναι;;;;
Αν είναι psb είναι από την παλιά, άρα τα φυσίγγια είναι 3 χρόνια σίγουραΓια psb1 μου φαίνεται.Λίγο χαμηλή δόση πάντως.