Ορτύκια

Το ξέρεις ότι αν σε πιάσουν επαυτοφορο να σκοτώνεις λύκο, την γάμησες ποικιλοτρόπως???
Δεν έγραψε ο άνθρωπος ότι τουφεκισε το λύκο.
Ο πραγματικός άγριος λύκος και όχι τα υβρίδια φοβάται τον άνθρωπο.
Άρα λογικά έτρεξε προς το λύκο για να τον τρομάξει και να σώσει τα σκυλιά του

Δεν έγραψε ο άνθρωπος ότι τουφεκισε το λύκο.
Ο πραγματικός άγριος λύκος και όχι τα υβρίδια φοβάται τον άνθρωπο.
Άρα λογικά έτρεξε προς το λύκο για να τον τρομάξει και να σώσει τα σκυλιά του
Δεν έγραψε ότι τον τουφεκισε, αλλά έγραψε ότι όσο και αν έτρεξε δεν το πρόφτασε.
Τέλος πάντων, δε με απασχολεί τι κάνει ο καθένας και με πιο σκεπτικό, στα παπάρια μου στο κάτω κάτω.
Πολλοί μας διαβάζουν και βγάζουν τα συμπεράσματα τους από τα γραφόμενα μας.
Μακάρι τον επόμενο να τον προφτάσει, και να μας πει τι θα του κάνει όμως...

Φιλαράκι με το ωραίο παρατσούκλι Κρόκος, μάλλον κάτι μπέρδεψες..
Όταν κάποιος προειδοποιεί τους άλλους να προσέχουν, δεν είναι ωραίο να του λες για γαμησια και παπάρια...
Ελπίζω να έχεις σύντομα μια συνάντηση με αυτό το ζώο και να κάτσεις αναπαυτικά να δεις εάν πεινάει η οχι, εάν έχει καλές διαθέσεις απέναντι στα σκυλιά σου ( εάν έχεις σκυλιά)...
Τέλος πάντων επειδή ήθελα να ενημερώσω συναδέλφους αλλά μάλλον έκανα λάθος...
Χαιρετώ..

Όταν κάποιος προειδοποιεί τους άλλους να προσέχουν, δεν είναι ωραίο να του λες για γαμησια και παπάρια...
Ελπίζω να έχεις σύντομα μια συνάντηση με αυτό το ζώο και να κάτσεις αναπαυτικά να δεις εάν πεινάει η οχι, εάν έχει καλές διαθέσεις απέναντι στα σκυλιά σου ( εάν έχεις σκυλιά)...
Χαιρετώ..
Εγώ μαζί σου έχω δει φίλο μου να κλαίει σαν μωρό παιδί και να κρατάει μόνο το κεφάλι απ' το σεττερ του

Καλημερα σε όλους...
Πολύ παααρα πολύ ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ..
Πέριξ των εγκαταστάσεων του Νικολοπουλου..
Απέναντι στο χωράφι με το τριφύλλι, δίπλα από τα φωτοβολταϊκά, κυνηγώντας στα 100 μέτρα μέσα από το κανάλι με βάτα και καλαμιές βγήκε λύκος..
Μόλις μας είδε τρέχοντας διέσχισε το χωράφι και χάθηκε σε κανάλι...
Όσοι και να έτρεξα δεν τον πρόλαβα...
Τα σκυλάκια ήταν μακρια...
ΠΡΟΣΟΧΉ...
Αυτός ο Νικολοπουλος που αναφέρεις σε ποια περιοχή βρίσκεται? Διότι προσωπικά δεν γνωρίζω? Για Κωπαιδα αναφέρεσαι? Ευχαριστώ...

με πιο σκεπτικό, στα παπάρια μου στο κάτω κάτω.
Μόνος σου τα λες..... και με αυτά που γράφεις μόνος σου κατηγορείς κάποιον συνάδελφο ο οποίος τρέφει σκυλιά και τα φροντίζει όπως τα παιδιά του και ίσως περισσότερο..... και προσπαθεί να τα προστατέψει....... αλλά εύχομαι να μη σου τρώει ο λύκος το σκυλί που ανέθρεψες από 40 ημερών κουτάβι και εσύ να κρατάς τουφέκι και να σκέφτεσαι ότι αν πυροβολήσεις στον αέρα μπορεί ο λύκος να πνιγεί....... από την τρομάρα του

Δεν έγραψε ότι τον τουφεκισε, αλλά έγραψε ότι όσο και αν έτρεξε δεν το πρόφτασε.
Τέλος πάντων, δε με απασχολεί τι κάνει ο καθένας και με πιο σκεπτικό, στα παπάρια μου στο κάτω κάτω.
Μακάρι τον επόμενο να τον προφτάσει, και να μας πει τι θα του κάνει όμως...
Θα τον προφτασει να του πιασει τις πινακιδες για να τον δηλωσει ρε Γιαννη

Αρσενικος θυκηκος κλπ

Αν σκεφτηκες εσυ κατι κακο για τον λυκο μην το λες και να παρασυρεις σε αρνητικες εντυπωσεις
Δικο σου μυαλο δικη σου σκεψη

Τιποτε δεν εγραψε κακο ο συναδερφος

Αμαν πια εδω μεσα!!!

Αυτός ο Νικολοπουλος που αναφέρεις σε ποια περιοχή βρίσκεται? Διότι προσωπικά δεν γνωρίζω? Για Κωπαιδα αναφέρεσαι? Ευχαριστώ...
Ναι για Κωπαΐδα λέω...
Για να σε βοηθήσω για το που είναι οι εγκαταστάσεις του Νικολοπουλου πρέπει να μου πεις από που μπαίνεις να σε κατατοπίσω...

Καλημερα σε όλους...
Απέναντι στο χωράφι με το τριφύλλι, δίπλα από τα φωτοβολταϊκά, κυνηγώντας στα 100 μέτρα μέσα από το κανάλι με βάτα και καλαμιές βγήκε λύκος..
ΠΡΟΣΟΧΉ...
Μην λες τέτοια γιατί και εμείς μετά την μπεκάτσα ήρθαμε προς αεροδρόμιο για καμία ώρα περίπου την ίδια με σένα. Καλή συνέχεια.

Χαιρετώ..
Μακάρι!!!

Θα τον προφτασει να του πιασει τις πινακιδες για να τον δηλωσει ρε Γιαννη

Αρσενικος θυκηκος κλπ

Αν σκεφτηκες εσυ κατι κακο για τον λυκο μην το λες και να παρασυρεις σε αρνητικες εντυπωσεις
Δικο σου μυαλο δικη σου σκεψη

Τιποτε δεν εγραψε κακο ο συναδερφος

Αμαν πια εδω μεσα!!!
Όπως σκέφτηκα εγώ, πίστεψε με σκέφτηκαν και άλλοι πονηροί που μας διαβάζουν.
Δεν είναι η σκέψη κακή φίλε μου, οι πράξεις είναι κακές και η ανοησία να το διατυμπανιζεις.

Ακόμα και αν δεχτούμε χάριν υπόθεσης ότι έγιναν όπως τα λες τα πράγματα, εσύ το διατυμπανισες όχι εκείνος!!
Όλη μέρα έριξα 1 τόνο ελιές, μόλις γύρισα πο το λιοτρίβι και μου έχει βγει όλη η κούραση. Δεν έχω κουράγιο να σου εξηγήσω μήτε και θέλω.

Καλημερα σε όλους...
ΠΡΟΣΟΧΉ...
Φχαριστουμαι πολλή φίλε
Και γω σήμερα είδα κάτι λυκοκουραδα τεράστια και μαλλιαρά που ήμουνα για λαγω
Εχη γενιση οντοπος

Back