και;;;;Σήμερα μπορεί να είχε ορτύκια , πήγα το απόγευμα εδώ κοντά, σε τόπο μέτριο κυρίως για να τρέξει ο σκύλος και σε μια ώρα που έψαξε βρήκε δύο ...
Τα πήρα, αλλά φωτό δεν έβαλα γιατί δεν φωτό έβγαλακαι;;;;
φοτο δε εβαλες....
αν συμπεριλαμβάνει και κορδόνια ανέβασεΤα πήρα, αλλά φωτό δεν έβαλα γιατί δεν φωτό έβγαλα
Θα βάλω όμως τώρα μια φωτό μεσημεριανή μετά τη δουλειά που πήγα μέχρι μια παραλία ...
Περιοχή;Σήμερα μπορεί να είχε ορτύκια , πήγα το απόγευμα εδώ κοντά, σε τόπο μέτριο κυρίως για να τρέξει ο σκύλος και σε μια ώρα που έψαξε βρήκε δύο ...
Ερμιονίδα εχθές , σήμερα απ΄όσο έμαθα δεν είχε τίποτα ...Περιοχή;
Και θα κάνεις και δουλίτσα.Με όλα αυτά που διαβάζω, για το τι πρόκειται να συμβεί αύριο στα τσιχλοκαρτερα ανά την επικρατεια, μου δίνει την εντύπωση ότι θα είμαι μόνος μου στο εξοχικό...![]()
Με όλα αυτά που διαβάζω, για το τι πρόκειται να συμβεί αύριο στα τσιχλοκαρτερα ανά την επικρατεια, μου δίνει την εντύπωση ότι θα είμαι μόνος μου στο εξοχικό...
τι εγινε δε μας ειπεςΜε όλα αυτά που διαβάζω, για το τι πρόκειται να συμβεί αύριο στα τσιχλοκαρτερα ανά την επικρατεια, μου δίνει την εντύπωση ότι θα είμαι μόνος μου στο εξοχικό...![]()
αργησα λιγο αλλα το πηρα περιμενα ορτυκια αλλα ειδα αλλα μπραβο τασοΧαμπάρι δεν έχεις πάρει;;.........
Πηγες;αργησα λιγο αλλα το πηρα περιμενα ορτυκια αλλα ειδα αλλα μπραβο τασο
Τα πολλά πουλιά την έχουν Ίδη κάνει φέτος, πέρσι είχαν ξεκινήσει πολύ αργά.Περιοχή στο Μαραθώνα δεν έχει φανεί ορτυκι πάνω από δέκα μέρες!
Πέρσι έβρισκες κ τον Δεκέμβριο!