Εγώ πετροτουρλιδα δεν έχω δει ποτέ κάτω, έχω δει την κανονική με την γαμψή μύτη στο Ταίναρο κ στα αλικα...Άρη δεν έχουν τέτοια μύτη.η σωστή φωτό είναι η παρακάτω .
Εγώ πετροτουρλιδα δεν έχω δει ποτέ κάτω, έχω δει την κανονική με την γαμψή μύτη στο Ταίναρο κ στα αλικα...Άρη δεν έχουν τέτοια μύτη.η σωστή φωτό είναι η παρακάτω .
Φίλε αυτές είναι οι συνηθισμενες πάντως και σε κοπάδια μάλιστα..Περνάνε διαφορά πουλιά όπως και ξυλοκοτες μπεκατσινιαΕγώ πετροτουρλιδα δεν έχω δει ποτέ κάτω, έχω δει την κανονική με την γαμψή μύτη στο Ταίναρο κ στα αλικα...
Αυτό με την μεγάλη μύτη ξέρω ως τουρλίδα,το άλλο που λέτε πετροτουρλίδα δεν έχω δει ποτέ μου
Αυτές πέφτουν σε τριφύλλι και καλαμιές δεν ακουμπάνε νερά και βάλτοι, περνάνε από εδώ Ιούλιο και τις συναντάς κυρίως νύχτα.Εγώ πετροτουρλιδα δεν έχω δει ποτέ κάτω, έχω δει την κανονική με την γαμψή μύτη στο Ταίναρο κ στα αλικα...
Εγώ δεν υπολόγισα σωστά κ έβαλα αυτή τη βδομάδα άδεια.Εγώ λέω να βάλω άδεια όλη την επόμενη βδομάδα και να πάω νότια Κρήτη να περιμένω τα ορτύκια στην τελευταία στάση πριν από την Αφρική. Ελπίζω κάποια να τα πάρω μαζί μου.
Αυτή τη βδομάδα έχει νοτιάδες και άνεμο μη σταθερό.Εγώ δεν υπολόγισα σωστά κ έβαλα αυτή τη βδομάδα άδεια.
Χθες σε περδικοκυνήγι σηκώσαμε το πρωί στο χωματόδρομο 3 ορτύκια κ στο κυνήγι άλλα 2,που το δεύτερο την πλήρωσε για να μη φύγουμε ατουφέκιστοι.
Μηχανάκι εκεί δεν μπαίνει κ επίσης δεν είχε κ αέρα για να πεις ότι τα καθήλωσε.
Περνάνε σχεδόν καθημερινά πουλιά, το θέμα είναι να χεις εκτός απ την όρεξη, χρόνο, (χρήμα για τα καύσιμα) κ τύχη για να τα συναντήσεις.
Οχι φιλε μου δεν ειχε.Εγω βρηκα 1,ο φιλος μου σε αλλο σημειο τιποτα κ γενικα εγω ακουσα λιγοτερες απο 10 τουφεκιεςΠαιδιά κατεβηκε κανεις κατω Λαυρεωτική σημερα?Εχει κανεις πληροφορίες?γτ θα με τρελάνουν κάποιοι...Ειχε ορτυκια σημερα?
Να σαι καλα φίλε, να φανταστεις με πήρανε τηλέφωνο οτι αξιζει να παω τωρα απόγευμα για Χάρακα μερια οτι ειχε λιγα...τι να πω?Οχι φιλε μου δεν ειχε.Εγω βρηκα 1,ο φιλος μου σε αλλο σημειο τιποτα κ γενικα εγω ακουσα λιγοτερες απο 10 τουφεκιες
Καταλαβα...Είχε ορτυκια εχτες σε 1 σημείο που παραδοσιακά πιάνει, είχε αρκετά πουλιά πρωί απόγευμα αυτό είναι σίγουρο .όσοι γνωρίζουν τα πολλά πουλιά ήταν από μέση και πάνω του βουνού για όσους δεν κάθισαν χαμηλά στα θυμαρια
απο δευτεραπου ειναι τα ορτυκιααααα οοοεεεεοοοομαλλων κατεφτιαν μπεκατσα και τσιχλααα,,,,, του χρονου ορτυκιααα
![]()