Φάσσα

Γύρισαμε προχτές ν Φθιώτιδας, ν Μαγνησίας και ν Φωκίδας και απογοητεύτηκαμε. Που έχουν εξαφανιστεί ρε παιδιά τα πουλιά? Απελπισία έχει καταντήσει η κατάσταση. Όλη την μέρα είδαμε 12 πουλιά που σηκώθηκαν μετά από τουφεκιά σε μια πονηρή ρεματιά και τπτ άλλο. Το Καλλίδρομο πάνω εκτός που ήταν τίγκα στο χιόνι και κινδυνεψαμε αρκετά ανεβαίνοντας φτάνοντας το αμάξι στα όρια δεν είδαμε ούτε μια δεντροτσιχλα. Πρώτη φορά ανεβαίνω πάνω και να μην δούμε τπτ.
Τα ίδια αναρωτιέμαι και εγώ. Πρώτη φορά που επιστρέφω από Γρεβενά, όχι μόνο χωρίς φάσσα στο σακίδιο, αλλά τελείως ατουφέκιστος. Ίδια εικόνα σε διαφορετικά κυνηγοτόπια της περιοχής. Αναμένουμε και ελπίζουμε..

Τα ίδια αναρωτιέμαι και εγώ. Πρώτη φορά που επιστρέφω από Γρεβενά, όχι μόνο χωρίς φάσσα στο σακίδιο, αλλά τελείως ατουφέκιστος. Ίδια εικόνα σε διαφορετικά κυνηγοτόπια της περιοχής. Αναμένουμε και ελπίζουμε..
Ξεκίνησες για Γρεβενά με πληροφορία ή ελπίδα?

Δεν έκανες προς Νευροκόπι,καλύτερα.
Κάτι κινείται...

Ξεκίνησες για Γρεβενά με πληροφορία ή ελπίδα?
Πηγαίνω 2-3 φορές το μήνα σε μέρη που ξέρω ότι παίζουν πουλιά, άλλοτε περισσότερα και άλλοτε λιγότερα. Η χρονιά είναι γενικά κακή για Γρεβενά. Η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει!

Κάτι κινείται...
Είχα πρόταση για Σέρρες που και εκεί κάτι κινείται αλλά για ΠΣΚ είναι πολλά τα χιλιόμετρα. Και για Γρεβενά είναι πολλά, δεν ξέρω άλλους να ανεβαίνουν για ΠΣΚ

Κάτι κινείται...
Είχα πρόταση για Σέρρες που και εκεί κάτι κινείται αλλά για ΠΣΚ είναι πολλά τα χιλιόμετρα. Και για Γρεβενά είναι πολλά, δεν ξέρω άλλους να ανεβαίνουν για ΠΣΚ 2-3 φορές

Είχα πρόταση για Σέρρες που και εκεί κάτι κινείται αλλά για ΠΣΚ είναι πολλά τα χιλιόμετρα. Και για Γρεβενά είναι πολλά, δεν ξέρω άλλους να ανεβαίνουν για ΠΣΚ 2-3 φορές
Για ΠΣΚ όχι, για βδομάδα ναι.

Back