Άσε Τάσο έχουμε γεμίσει η ανωμαλιάρηδεςΕδώ είναι κυνηγετικο site...

Άσε Τάσο έχουμε γεμίσει η ανωμαλιάρηδεςΕδώ είναι κυνηγετικο site...
Φιλε δεν του το λες σωστά. Πρεπει να του πεις έλα στο χωριό να πιάσεις όσες θέλειςΈλα χωριό να πάρεις όσες θέλεις
Έτσι ήθελα να του γράψω αλλά φοβήθηκα μήπως ακουστεί κάπωςΦιλε δεν του το λες σωστά. Πρεπει να του πεις έλα στο χωριό να πιάσεις όσες θέλεις![]()
Μωρε να δεις τι ήθελα εγώ να του γράψω από το πρωί αλλά τέλος πάντωνΈτσι ήθελα να του γράψω αλλά φοβήθηκα μήπως ακουστεί κάπως
Τα ίδια αναρωτιέμαι και εγώ. Πρώτη φορά που επιστρέφω από Γρεβενά, όχι μόνο χωρίς φάσσα στο σακίδιο, αλλά τελείως ατουφέκιστος. Ίδια εικόνα σε διαφορετικά κυνηγοτόπια της περιοχής. Αναμένουμε και ελπίζουμε..Γύρισαμε προχτές ν Φθιώτιδας, ν Μαγνησίας και ν Φωκίδας και απογοητεύτηκαμε. Που έχουν εξαφανιστεί ρε παιδιά τα πουλιά? Απελπισία έχει καταντήσει η κατάσταση. Όλη την μέρα είδαμε 12 πουλιά που σηκώθηκαν μετά από τουφεκιά σε μια πονηρή ρεματιά και τπτ άλλο. Το Καλλίδρομο πάνω εκτός που ήταν τίγκα στο χιόνι και κινδυνεψαμε αρκετά ανεβαίνοντας φτάνοντας το αμάξι στα όρια δεν είδαμε ούτε μια δεντροτσιχλα. Πρώτη φορά ανεβαίνω πάνω και να μην δούμε τπτ.
Ξεκίνησες για Γρεβενά με πληροφορία ή ελπίδα?Τα ίδια αναρωτιέμαι και εγώ. Πρώτη φορά που επιστρέφω από Γρεβενά, όχι μόνο χωρίς φάσσα στο σακίδιο, αλλά τελείως ατουφέκιστος. Ίδια εικόνα σε διαφορετικά κυνηγοτόπια της περιοχής. Αναμένουμε και ελπίζουμε..
Δεν έκανες προς Νευροκόπι,καλύτερα.Τα ίδια αναρωτιέμαι και εγώ. Πρώτη φορά που επιστρέφω από Γρεβενά, όχι μόνο χωρίς φάσσα στο σακίδιο, αλλά τελείως ατουφέκιστος. Ίδια εικόνα σε διαφορετικά κυνηγοτόπια της περιοχής. Αναμένουμε και ελπίζουμε..
Και Σέρρες το ίδιο, έχει πουλάκιαΔεν έκανες προς Νευροκόπι,καλύτερα.
Κάτι κινείται...
το θεμα ειναι ποιος εχει το χρονο και το χρημα να φτασει εκει πανω.Και Σέρρες το ίδιο, έχει πουλάκια
Φαντάσου ότι εσύ είσαι στη μέση.Τι να πούμε και εμείς δηλαδή...το θεμα ειναι ποιος εχει το χρονο και το χρημα να φτασει εκει πανω.
450 χιλ εγω 586 εσυ ! σιγα την διαφορα.Φαντάσου ότι εσύ είσαι στη μέση.Τι να πούμε και εμείς δηλαδή...
180 διάφορα έχουμε,δεν είναι και λίγο.450 χιλ εγω 586 εσυ ! σιγα την διαφορα.
8 τσιγάρα και 2 καφέδες σιγά το πραμα180 διάφορα έχουμε,δεν είναι και λίγο.
Πηγαίνω 2-3 φορές το μήνα σε μέρη που ξέρω ότι παίζουν πουλιά, άλλοτε περισσότερα και άλλοτε λιγότερα. Η χρονιά είναι γενικά κακή για Γρεβενά. Η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει!Ξεκίνησες για Γρεβενά με πληροφορία ή ελπίδα?
Είχα πρόταση για Σέρρες που και εκεί κάτι κινείται αλλά για ΠΣΚ είναι πολλά τα χιλιόμετρα. Και για Γρεβενά είναι πολλά, δεν ξέρω άλλους να ανεβαίνουν για ΠΣΚΔεν έκανες προς Νευροκόπι,καλύτερα.
Κάτι κινείται...
Είχα πρόταση για Σέρρες που και εκεί κάτι κινείται αλλά για ΠΣΚ είναι πολλά τα χιλιόμετρα. Και για Γρεβενά είναι πολλά, δεν ξέρω άλλους να ανεβαίνουν για ΠΣΚ 2-3 φορέςΔεν έκανες προς Νευροκόπι,καλύτερα.
Κάτι κινείται...
Για ΠΣΚ όχι, για βδομάδα ναι.Είχα πρόταση για Σέρρες που και εκεί κάτι κινείται αλλά για ΠΣΚ είναι πολλά τα χιλιόμετρα. Και για Γρεβενά είναι πολλά, δεν ξέρω άλλους να ανεβαίνουν για ΠΣΚ 2-3 φορές
Έχεις φάσσα στις Σέρρες φίλος?Για ΠΣΚ όχι, για βδομάδα ναι.
Δεν ξέρω φίλος!Έχεις φάσσα στις Σέρρες φίλος?