Ο @sakis pointer να μας πει!!Έχεις φάσσα στις Σέρρες φίλος?
Ο @sakis pointer να μας πει!!Έχεις φάσσα στις Σέρρες φίλος?
Και να πει ακόμα,οι Σέρρες είναι αχανής νομός.Ακόμα κι εγώ που είμαι από τη Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να καταλάβω πού κυκλοφορούν φάσσες σε μια γενική αναφορά...Ο @sakis pointer να μας πει!!
Σάκη τι έφαγες ρε φίλε, ετοιμάσου από βδομάδα Σιβηρία θα γίνετε..πλεων δεν εχουμε καιρους για φασσες παπια χηνες κτλ![]()
Και μετά ήρθε ο έρωτας.Έρχεται πολικό ψύχος προσοχή σε όλους
Το εχουν τερματίσει οι καργιόλες Μην ακούς πολλά .Το απόγευμα πήγαινε πιασε απο 1,30 αν μπορείς και υπομονή.Έχω ανακαλύψει ένα κοπαδακι το έχω ντουφεκιση 2 φορές αλλά π@π@ρι@
Τι ώρες παίζουν έχω βρει την κουρνια τούς
Από τα ντουφεκια φεύγουν; ;;Και μετά ήρθε ο έρωτας.
Το εχουν τερματίσει οι καργιόλες Μην ακούς πολλά .Το απόγευμα πήγαινε πιασε απο 1,30 αν μπορείς και υπομονή.
Απόψε εδω επαιζαν απο 3 μεχρι και 5,50 ! Ειδικα μετα τις 4,15 σου εκαναν τα νευρα σαν χορδές μπουζουκιού!
Αν εκει ειναι η κουρνια και τις ντουφεκίσεις , ειναι σχεδον βέβαιο οτι δεν θα ξανάρθουν για ενα διάστημα.Από τα ντουφεκια φεύγουν; ;;
Εντωμεταξύ βρήκα την κουρνια έκατσα και ήρθαν 5.15 και κατσαν 20μ από κάτω μου και δεν έβλεπα να ρίξω να ξανά πάω εκεί η πιο χαμηλά; ; η στο ρέμα διπλα;
Μην χρησιμοποιείτε επιστημονικούς όρους, δεν είμαστε όλοι του διδακτορικούΑν παρ ολα αυτα επειδή ειναι μεγάλες καργιόλες θέλεις να τις τεντώσεις ,να ξεμπερδέψεις μια κι εξω και να το παιξεις σε ρουλέτα ,κάτσε εκει και αν μπορέσεις ξεκωλιασέτες!
Λες η γαστρεντερίτιδα να με έβγαλε από έναν μεγάλο μπελά σήμερα ;Σημερινη έξοδος το πρωι νωρις νωρις
Με αλλους 3 φιλους πιασαμε ολο το μερος.
Οπως ειπε κ ο προλαλήσας ποιο πάνω...ειναι καριόλες.
Γυρισα, πηρα 2 τυροπιτες κ εφαγα να συμαζέψω τα νευρα μου
Ελεος ποια
Αν εκει ειναι η κουρνια και τις ντουφεκίσεις , ειναι σχεδον βέβαιο οτι δεν θα ξανάρθουν για ενα διάστημα.
Αν ειδες απο που ερχονται καλυτερα κατσε στη διαδρομη και μακριά απο την κούρνια.
Αν παρ ολα αυτα επειδή ειναι μεγάλες καργιόλες θέλεις να τις τεντώσεις ,να ξεμπερδέψεις μια κι εξω και να το παιξεις σε ρουλέτα ,κάτσε εκει και αν μπορέσεις ξεκωλιασέτες!
Είναι οι ρουφιάνες . Ειναι όντως πολύ όμορφα πουλιά, ειδικά τα μεγάλα.
Φταίω εγώ μετά?Ειναι όντως πολύ όμορφα πουλιά, ειδικά τα μεγάλα.
Είναι οι ρουφιάνες . Ειναι όντως πολύ όμορφα πουλιά, ειδικά τα μεγάλα.
Τι να πεις...Φταίω εγώ μετά?
Με benelli είναι τουφεκισμένο το πουλί φίλε;