Φάσσα

το καλητερω κυνηγι της καργιολας ειναι στο βουνοοοο οταν γλυφηηη την οξια και τους μεσεδεςςςς και την κανης τουφεκια στα 15 20 μετρααα εκη περνης πουλιαααα στο καμπο τα πραγματα δυσκωλευβουνεεε,,της εκανα πρινννννννν χρονιαααα κυνηγι σε κλασικα περασματααα αλα και αυτα τελειωσανε σαν ονειροοοοο:(:( ΥΓ πλεων δεν εχουμε καιρους για φασσες παπια χηνες κτλ :(:(

Έρχεται πολικό ψύχος προσοχή σε όλους
Και μετά ήρθε ο έρωτας.
Έχω ανακαλύψει ένα κοπαδακι το έχω ντουφεκιση 2 φορές αλλά π@π@ρι@
Τι ώρες παίζουν έχω βρει την κουρνια τούς
Το εχουν τερματίσει οι καργιόλες Μην ακούς πολλά .Το απόγευμα πήγαινε πιασε απο 1,30 αν μπορείς και υπομονή.
Απόψε εδω επαιζαν απο 3 μεχρι και 5,50 ! Ειδικα μετα τις 4,15 σου εκαναν τα νευρα σαν χορδές μπουζουκιού!

Και μετά ήρθε ο έρωτας.

Το εχουν τερματίσει οι καργιόλες Μην ακούς πολλά .Το απόγευμα πήγαινε πιασε απο 1,30 αν μπορείς και υπομονή.
Απόψε εδω επαιζαν απο 3 μεχρι και 5,50 ! Ειδικα μετα τις 4,15 σου εκαναν τα νευρα σαν χορδές μπουζουκιού!
Από τα ντουφεκια φεύγουν; ;;
Εντωμεταξύ βρήκα την κουρνια έκατσα και ήρθαν 5.15 και κατσαν 20μ από κάτω μου και δεν έβλεπα να ρίξω να ξανά πάω εκεί η πιο χαμηλά; ; η στο ρέμα διπλα;

Από τα ντουφεκια φεύγουν; ;;
Εντωμεταξύ βρήκα την κουρνια έκατσα και ήρθαν 5.15 και κατσαν 20μ από κάτω μου και δεν έβλεπα να ρίξω να ξανά πάω εκεί η πιο χαμηλά; ; η στο ρέμα διπλα;
Αν εκει ειναι η κουρνια και τις ντουφεκίσεις , ειναι σχεδον βέβαιο οτι δεν θα ξανάρθουν για ενα διάστημα.
Αν ειδες απο που ερχονται καλυτερα κατσε στη διαδρομη και μακριά απο την κούρνια.
Αν παρ ολα αυτα επειδή ειναι μεγάλες καργιόλες θέλεις να τις τεντώσεις ,να ξεμπερδέψεις μια κι εξω και να το παιξεις σε ρουλέτα ,κάτσε εκει και αν μπορέσεις ξεκωλιασέτες!

Αν παρ ολα αυτα επειδή ειναι μεγάλες καργιόλες θέλεις να τις τεντώσεις ,να ξεμπερδέψεις μια κι εξω και να το παιξεις σε ρουλέτα ,κάτσε εκει και αν μπορέσεις ξεκωλιασέτες!
Μην χρησιμοποιείτε επιστημονικούς όρους, δεν είμαστε όλοι του διδακτορικού 🤣🤣

Σημερινη έξοδος το πρωι νωρις νωρις
Με αλλους 3 φιλους πιασαμε ολο το μερος.
Οπως ειπε κ ο προλαλήσας ποιο πάνω...ειναι καριόλες.
Γυρισα, πηρα 2 τυροπιτες κ εφαγα να συμαζέψω τα νευρα μου
Ελεος ποια
Λες η γαστρεντερίτιδα να με έβγαλε από έναν μεγάλο μπελά σήμερα ;
όχι τίποτα άλλο γιατί είχε πέσει σύρμα χθες το απόγευμα για αρκετά πουλιά.
Παντως τα "σύρματα" δεν μου βγήκαν ποτέ. ;)

Αν εκει ειναι η κουρνια και τις ντουφεκίσεις , ειναι σχεδον βέβαιο οτι δεν θα ξανάρθουν για ενα διάστημα.
Αν ειδες απο που ερχονται καλυτερα κατσε στη διαδρομη και μακριά απο την κούρνια.
.RESPECT.;);)

Back