Μου αρέσει που δεν θα απαντούσες ανάλογα...Ωρε poytsi που θες εσυ....αλλα ποιος κανει δρομολογιο εκει πανω......

Μου αρέσει που δεν θα απαντούσες ανάλογα...Ωρε poytsi που θες εσυ....αλλα ποιος κανει δρομολογιο εκει πανω......
Το καφέ χρώμα δίνει την μέγιστη ευκρίνεια (οξύτητα).με εχουν βολεψει ΠΟΛΥ τα καφέ
Εεεε, μα κ πολυ κρατηθεικα....χε χε χε...Μου αρέσει που δεν θα απαντούσες ανάλογα...![]()
Έχω πάρει μια χαρά ήρθαν χωρίς τελωνείοΚαλησπέρα σε όλους, έχει αγοράσει κάποιος από το pshq Europe τσοκακια της briley; Έρχονται με ΕΛΤΑ στη διεύθυνση αποστολής ή θα τα ψάχνω σε κανένα τελώνιο; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο, είχαν έρθει με τα ΕΛΤΑ στη διεύθυνση που δήλωσες;Έχω πάρει μια χαρά ήρθαν χωρίς τελωνείο
Πριν 2-3 χρόνια
Δεν θυμάμαι ΕΛΤΑ η κουριερ θα σε γελάσω αλλά ήρθαν και τα πήρα χωρίς τελωνείο αυτό είναι σίγουροΣε ευχαριστώ πολύ Νίκο, είχαν έρθει με τα ΕΛΤΑ στη διεύθυνση που δήλωσες;
Λοιπόν μπήκαν στα μειλ και είδα αυτό έγραφε Shipping Method: USPS First ClassΔεν θυμάμαι ΕΛΤΑ η κουριερ θα σε γελάσω αλλά ήρθαν και τα πήρα χωρίς τελωνείο αυτό είναι σίγουρο
Ευχαριστώ πολύ Νίκο να είσαι καλά για την βοήθεια.Λοιπόν μπήκαν στα μειλ και είδα αυτό έγραφε Shipping Method: USPS First Class
Και δεν ήταν 3 χρόνια το 18 λέειγεράσαμε
14 ευρώ μεταφορικά 2 τσοκ
Πέρσι τα Χριστούγεννα μου την έκανε δώρο η γυναίκα μου. Είναι κορυφή..πολύ ποιοτική..δε ζεσταίνεται όπως λένε αντίστοιχα για την go Pro..Παιδιά θέλω να αγοράσω μια action camera για το κυνήγι.ακουω προτάσεις.εχω βρει μια dji action 4,τι λέτε?
Με τι κάρτα μνήμης την δουλεύεις? Εννοώ πόσα gb?επίσης με τη μία μπαταρία πόση ώρα γράφει?Πέρσι τα Χριστούγεννα μου την έκανε δώρο η γυναίκα μου. Είναι κορυφή..πολύ ποιοτική..δε ζεσταίνεται όπως λένε αντίστοιχα για την go Pro..
καλή με ωραία smoyth κήνιση αν και θα πήγενα σε go pro σε αυτα τα χρήματα...Παιδιά θέλω να αγοράσω μια action camera για το κυνήγι.ακουω προτάσεις.εχω βρει μια dji action 4,τι λέτε?
Για να γλιτώσεις αρκετά χρήματα αλλά και να κάνεις αξιοπρεπώς την δουλειά σου ρίξε μια ματιά εδώ, την έχω από το καλοκαίρι και την έχω κατά ευχαριστηθεί, δεν είναι καλή για σκοτεινές λήψεις.Παιδιά θέλω να αγοράσω μια action camera για το κυνήγι.ακουω προτάσεις.εχω βρει μια dji action 4,τι λέτε?
512 η κάρτα. Όσο για τη μπαταρία τη χρησιμοπουουσα ένα τετράωρο το πρωί . Εγραφα 4Κ βίντεο στα 50 FPS σε καθαρό χρόνο 20-30 λεπτά σε αυτό το 4 Ώρο και πήγαινε στο 65-70% νομίζω από το 100% . Έχω αγοράσει το πακέτο με τις 3 μπαταρίες και τη θήκη - power bank της DJI αλλά μέχρι τώρα δεν έχω χρησιμοποιήσει δεύτερη μπαταρία την ίδια μέρα. Ωστόσο αν κάνεις ολοήμερο σίγουρα θα χρειαστούν.Με τι κάρτα μνήμης την δουλεύεις? Εννοώ πόσα gb?επίσης με τη μία μπαταρία πόση ώρα γράφει?
Τι πες τώρα,φοβερη εικόνα δείχνει κάθε λεπτομέρεια στο βυθό,αξίζει!!https://gopro.com/v/zb7qEdJJO2lw8
Δες εδώ βίντεο της gopro 8 δικό μου χθεσινό
Πόσα μοντέλα πίσω ακόμα υποστηρίζεται και κρύσταλλο εικόνα
Δεν έχει πάθει τίποτα θάλασσες βουνά την πετάω όπου βρω
Δες αν βρεις καμία δέκα αξίζει γιατί από τότε δεν αλλάξανε φακο
Οχι δεν κάνω ολοήμερο.γυρω στη μία ώρα περίπου θα κάνω εγγραφή βίντεο.για κάρτα λες 512? Όχι 256?512 η κάρτα. Όσο για τη μπαταρία τη χρησιμοπουουσα ένα τετράωρο το πρωί . Εγραφα 4Κ βίντεο στα 50 FPS σε καθαρό χρόνο 20-30 λεπτά σε αυτό το 4 Ώρο και πήγαινε στο 65-70% νομίζω από το 100% . Έχω αγοράσει το πακέτο με τις 3 μπαταρίες και τη θήκη - power bank της DJI αλλά μέχρι τώρα δεν έχω χρησιμοποιήσει δεύτερη μπαταρία την ίδια μέρα. Ωστόσο αν κάνεις ολοήμερο σίγουρα θα χρειαστούν.