Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Φετος μπηκα 1η φορα μεσα στο Μάτι να το δω απο κοντα.
Παντα περνουσα την Μαραθωνος απο πανω και ουδεποτε μπηκα μεσα να το δω.
Επαθα σοκ με αυτο που ειδα και μαλιστα σε μια εποχη που ειναι ΜΕΤΑ τα γεγονοτα.
Καταρχας, οσο και να προχωρησα, ΔΕΝ υπαρχει παραλιακος δρομος.Ο τελευταιος δρομος που παει παραλληλα με τη θαλασσα ειναι ακριβως ενας απο πανω οπως θα δειτε στο βιντεο και η προσβαση ειναι κλειστή ΠΑΝΤΟΥ προς τη θαλασσα, εκτος απο κατι θεοστενα περασματα με ενδειξεις ΠΑΡΑΛΙΑ που μαλλον μπηκαν μετα.
Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα.
Οικοπεδο με οικοπεδο εφαπτόμενα.
Να μην μπορεις να βγεις στη θαλασσα απο πουθενα περα απο αυτα τα στενα περασματα.
Θα ηθελα πολυ καποιος γνωστης να μας ενημερωσει.
Ετσι και χειροτερα ηταν και πριν την πυρκαγια ?
Γιατι αν ηταν ετσι, καπου δεν φταιει ΜΟΝΟ η πολιτεια.

https://media1.giphy.com/media/v1.Y...ZfYnlfaWQmY3Q9Zw/2b4n5QoWOm8l4rvvNk/giphy.gif

Last edited:
Καταρχας, οσο και να προχωρησα, ΔΕΝ υπαρχει παραιακος δρομος.Ο τελευταιος δρομος που παει παραλληλα με τη θαλασσα ειναι ακριβως ενας απο πανω οπως θα δειτε στο βιντεο και η προσβαση ειναι κλειστή ΠΑΝΤΟΥ προς τη θαλασσα, εκτος απο κατι θεοστενα περασματα με ενδειξεις ΠΑΡΑΛΙΑ που μαλλον μπηκαν μετα.
Να μην μπορεις να βγεις στη θαλασσα απο πουθενα περα απο αυτα τα στενα περασματα.

https://media1.giphy.com/media/v1.Y...ZfYnlfaWQmY3Q9Zw/2b4n5QoWOm8l4rvvNk/giphy.gif
Στο Μάτι,πήγαινα από πιτσιρικάς με τους δικούς μου,για μπάνιο και ψάρεμα.
Έτσι ήταν πάντα.
Το μόνο που άλλαξε είναι,(όπως έγραψες)οι ταμπέλες "Προς παραλία" που τοποθετήθηκαν μετά.
Το θέμα είναι, ότι έστελναν τους ανθρώπους με τα αυτοκίνητα,που δεν ήξεραν, προς τα κάτω, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να καούν.

Στο Μάτι,πήγαινα από πιτσιρικάς με τους δικούς μου,για μπάνιο και ψάρεμα.
Έτσι ήταν πάντα.
Το μόνο που άλλαξε είναι,(όπως έγραψες)οι ταμπέλες "Προς παραλία" που τοποθετήθηκαν μετά.
Το θέμα είναι, ότι έστελναν τους ανθρώπους με τα αυτοκίνητα,που δεν ήξεραν, προς τα κάτω, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να καούν.
Ακριβώς αντί να τους διοχετεύσουν προς την μια κατεύθυνση της Μαραθώνος του έστειλαν να σφηνώσουν στα στενά και πολλά αδιέξοδα δρομάκια που δεν βγαίνουν πάνω .Οι άνθρωποι δεν ήξεραν πού διαχειρίστηκαν τη κατάσταση έτσι γίνεται σχεδόν πάντα έχω πολλά παραδείγματα τέτοια παίρνει φωτιά και ερχετε ο μεγαλοδιοικητης του νομού να δώσει εντολές σε τόπο που δεν έχει δει ούτε στο χάρτη αντί να κουμανταρουν οι τοπικοί που γνωρίζουν τον τόπο
Και γίνονται όλα μπουρδέλο την πληρώνει ο κοσμακης και δε φταίει κανείς .Η πολιτική προστασία είναι ανύπαρκτη στην Ελλάδα και κουμανταρετε από άσχετους ξεκινώντας από την περιφέρεια ,τους δήμους μετά και ψηλά από την Πυροσβεστική που πρέπει να δίνει εντολές στην αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις,δεν έχουμε δασοπυροσβέστες καταρχήν πυροσβεστική πόλεων έχουμε τους δασοκομαντος τους εξάλειψε το ΠΑΣΟΚ που υπήρχε ένα τέτοιο τμήμα το έχω ξαναγράψει ποιο αναλυτικά παλαιότερα.

Καταρχας, οσο και να προχωρησα, ΔΕΝ υπαρχει παραλιακος δρομος.Ο τελευταιος δρομος που παει παραλληλα με τη θαλασσα ειναι ακριβως ενας απο πανω οπως θα δειτε στο βιντεο και η προσβαση ειναι κλειστή ΠΑΝΤΟΥ προς τη θαλασσα, εκτος απο κατι θεοστενα περασματα με ενδειξεις ΠΑΡΑΛΙΑ που μαλλον μπηκαν μετα.

έτσι και χειρότερα ήταν γιατί τα κλαδιά των πεύκων στένευαν αυτά τα μονοπάτια προς τη θάλασσα. Αν τολμούσε δήμαρχος να πει δώστε από μισό μέτρο αριστερά δεξιά να γίνουν δρόμοι , δεν ξανάβγαινε.
Μαζί τα φάγαμε ;
μαζί τα χτίσαμε ;
αυτή είναι η Ελλάδα ;
ή το σημείωμα του βουλευτή (Δήμας) στον ιδιαίτερο του , αφού είδε ψηφοφόρο που ζήταγε δουλειά : « δεν κάνει για τίποτα , βάλτον καπου». . . και τον έβαλε σταθμάρχη στη Λαρισσα , λέω εγώ τώρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ
ο αριθμός 6955878451 καλεί και προσπαθεί να αποσπάσει αριθμούς καρτών και λογαριασμών τραπέζης
Με πήρανε και εμένα και μου ζήτησε να μπω στο e backing μου να βάλουν λεφτά .. μόλις του είπα ότι δεν το κανό μου είπε να παο να γ@#@@ 🤣...μάλλον γύφτος ήταν από την ομιλία που ειχε

Με πήρανε και εμένα και μου ζήτησε να μπω στο e backing μου να βάλουν λεφτά .. μόλις του είπα ότι δεν το κανό μου είπε να παο να γ@#@@ 🤣...μάλλον γύφτος ήταν από την ομιλία που ειχε
Γυφτος οικολογος που έχει φακελώσει κυνηγούς. Το ...νού σας!!! .big smile.

Επιβήτορας βαρβάτος ο ατζίγγανος😂

Κάτι θα του έχουν τάξει οι από πίσω ως συνήθως ελπίζω μόνο μην την φάμε από πίσω, και για μια φορά να έχει λίγο αξιοπρέπεια σε ότι προωθεί.Αν και πολύ φοβάμαι ότι ένας τόσο προοδευτικός μαλάκας με τέτοιες λειτουργίες και σκέψεις , σίγουρα θα του ετοιμάζουν πόστο στην Ευρώπη ή μπορεί με αυτές τις κινήσεις του να το εξαγοράζει .Μιλάμε για χαρακτήρα τρομερά φιλόδοξο και ξερόλα σε σημείο που δεν ξέρω αν θα έπρεπε να διοικεί ούτε πρόβατα .Αυτό καταλαβαίνω σκεπτόμενος όλα αυτά τα χρόνια το πώς λειτουργεί και βαδίζει αυτός ο άνθρωπος.Και έτσι έχω καταλήξει και στο συμπέρασμα ποιοι τον ψηφίζουν ,υπάρχει αλληλουχία τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Back