καλα κιαυτα τα ευκωλααααα
Tι λες,θα βγάλουν αφρούς;Κρέμασε τα μία ώρα μπροστά από φώτο του Μητσοτάκη και θα δείς.
Κυριακο ΗΓΕΤΗ!
Ροφός ειναι Σπύρο.Κυριακο ΗΓΕΤΗ!
Το τερμα δεξια τι ειναι, στηρακλα ή πιγγα?
Στα λιονταρια δεν κοβεις τα αγκαθια επιτοπου?
Στο τελευταιο ψαρεμα βρηκα ενα μεγαλουτσικο κ το αφησα λογω φοβου.
Την μονη εμπειρια καθαρισματος που εχω απο αυτα ειναι καποια βιντεο του Αδαμη.
Τα αγκάθια τους ειναι βελόνες Αντρέα. Πάρα πολύ μυτερα. Δεν ξερω αν θα έχουν δηλητήριο οταν ειναι κομμένα αλλά καρφώνουν άσχημα.ερώτηση ,,
εάν κόβεις τα ακγάθια στη θάλασσα μέσα και κοντά είναι παραλία με κόσμο και παει το ακγάθι εκει και τ πατήσει καποιος πεζει να τσούξει;
το χταπόδι το πέρνεις όπως είναι το βάζεις σε κατσαρόλα με 2 δαφνόφιλα κόκους απο μπαχάρι και πιπέρι μισό ποτίρι ξύδι και το βράζεις για 40 λεπτά με κληστό το καπάκι ..View attachment 96146
Κάτι έκανα και χθες
4/4 λαβράκια
Τον μικρό σηκιο τον έτρωγε το χταποδι παράπλευρη απώλεια
Πάω ψήσω τα χταπόδια
Καλή σαρακοστή
το χταπόδι το πέρνεις όπως είναι το βάζεις σε κατσαρόλα με 2 δαφνόφιλα κόκους απο μπαχάρι και πιπέρι μισό ποτίρι ξύδι και το βράζεις για 40 λεπτά με κληστό το καπάκι ..
το βγάζεις το κοβεις τα πλοκάμια και τα περνας απο σχαρα ητε σε κάρβουνο είτε σε κγάζι ....
απλα γαμάει ...
και ούτε κατάψιξη ουτε χτυπήματα,,,,
okΕίναι ο παραδοσιακός τρόπος του νησιού έτσι που το κάνουμε είναι θέμα συνήθειας και γευστικής μνήμης ότι άλλη συνταγή ούτε να την μυρισω δεν μπορω
Σίγουρα υπάρχουν 100 τρόποι να το φτιάξεις και να είναι ωραίο
Κυριάκο βάλε shotcam στο ψαροντούφεκο!!!!
Δυστυχώς σε μένα, δεν ανοίγουν τα βιντεάκια. Μόνο μια μαύρη οθόνη φαίνεται.