Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Προ ολίγων μηνών η κυβέρνηση της Σουηδίας μοίρασε στους πολίτες της φυλλάδιο που τους ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ να έχουν οπωσδήποτε ΚΑΙ μετρητά στο σπίτι! Δεν είναι ανάγκη να γίνει πόλεμος με την πανίσχυρη Ρωσσία,αρκεί να γίνουν μερικές τρομοκρατικές κυβερνοεπιθέσεις στο σύστημα.Πρόσφατα το έζησα σε μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ που σχεδόν για το τίποτε ΔΕΝ μπορούσαμε να πληρώσουμε με κάρτες!Φαντάσου να είναι κάτι με κάποια διάρκεια π.χ. μίας εβδομάδας....hair.Οσα λεφτά και νάχει η κάρτα μέσα,χωρίς μετρητό είσαι ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ!!😿

Προ ολίγων μηνών η κυβέρνηση της Σουηδίας μοίρασε στους πολίτες της φυλλάδιο που τους ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ να έχουν οπωσδήποτε ΚΑΙ μετρητά στο σπίτι! Δεν είναι ανάγκη να γίνει πόλεμος με την πανίσχυρη Ρωσσία,αρκεί να γίνουν μερικές τρομοκρατικές κυβερνοεπιθέσεις στο σύστημα.Πρόσφατα το έζησα σε μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ που σχεδόν για το τίποτε ΔΕΝ μπορούσαμε να πληρώσουμε με κάρτες!Φαντάσου να είναι κάτι με κάποια διάρκεια π.χ. μίας εβδομάδας....hair.Οσα λεφτά και νάχει η κάρτα μέσα,χωρίς μετρητό είσαι ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ!!😿
Μα κι εδω γίνεται λόγος για μετρητά .
Χαρτούρα αλλά και κέρματα !

Εγώ αναρωτιέμαι αν γίνει κάτι , θα έχουν αξία τα μετρητά (χαρτιά) και τα κέρματα ; Και ποια θα είναι αυτή ;
Σε γενικο πολεμο και διαλυση ευρωζωνης, αρα και ευρω, καμια απολυτως. Μονο πολυτιμα μεταλλα και εννοηται λιρες(χρυσες).

Σε γενικο πολεμο και διαλυση ευρωζωνης, αρα και ευρω, καμια απολυτως. Μονο πολυτιμα μεταλλα και εννοηται λιρες(χρυσες).
Επίσης και ασημικά είτε νομίσματα είτε σκεύη.Όμως πώς θα γίνεται η αποτίμηση της αξίας των ''ασημικών της γιαγιάς'' όπως έλεγε παλιά ο Αλογοσκούφης; .think. Πάλι θα υπάρχει σχετικό πρόβλημα...😿

Επίσης και ασημικά είτε νομίσματα είτε σκεύη.Όμως πώς θα γίνεται η αποτίμηση της αξίας των ''ασημικών της γιαγιάς'' όπως έλεγε παλιά ο Αλογοσκούφης; .think. Πάλι θα υπάρχει σχετικό πρόβλημα...😿
Εννοηται οτι παλι θα υπαρχει προβλημα, απλα αυτα θα εχουν αξια(την οποια αξια διοτι δεν θα υπαρχει μετρο συγκρισης και θα γινονται παζαρια), αλλα δεν θα γινουν χαρτοπολεμος.

Εγω παλι πιστευω οτι σε μια τετοια ακραια κατασταση το καλυτερο θα ηταν να εχεις ενα σπιτι στο χωριο, με κηπο και γη να φυτεψεις 2 πραγματα, 5 κοτουλες και 2 κατσικουλες.
Οι παππουδες μου που ζησαν 2 πολεμους και κατοχη μου λεγαν περασαμε δυσκολα, αλλα δεν πεινασαμε ποτέ.

Last edited:
Εγω παλι πιστευω οτι σε μια τετοια ακραια κατασταση το καλυτερο θα ηταν να εχεις ενα σπιτι στο χωριο, με κηπο και γη να φυτεψεις 2 πραγματα, 5 κοτουλες και 2 κατσικουλες.
Οι παππουδες μου που ζησαν 2 πολεμους και κατοχη μου λεγαν περασαμε δυσκολα, αλλα δεν πεινασαμε ποτέ.
Πλεον, σε αρκετα χωρια, ακομα και τα αβγα τα αγοραζουν απο σουπερ μαρκετ....

Η οδηγία αυτή ειναι σαν να ειπώθηκε απο σουρωμένους ή απο ρουθουνιασμένους απ την άσπρη σκόνη.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο μιτσο .. . Κάτι έχουν στον νου τους... δεν το έχουν σε τίποτα να μπούμε σε πόλεμο με την Ρωσία για να καληψουν την ανυπαρξία τους.. η Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσει στον πρωτογενή τομέα και όχι στης ,,ΑΠΕ που θα της βάλουν στον κωλο τους αν γίνει κάτι

Μόνοι τους μαρτυράνε...
View attachment 96622
Αυτα που φωναζουν τοσα χρόνια στον Έβρο, τωρα καποιοικανουν πως κατι καταλαβαν.
Αλλα και που έκαναν πως καταλαβαν ;;;;
Κατα τ αλλα σε 2 χρονια ο Εβρος θα εχει τρεξει αναπτυξιακα.
Τι μας λέτε ρε μαλάκες ;

Μόνο που δυστυχώς σε εκείνους τους πολέμους χημικά δεν έπεσαν τώρα ποιος ξέρει τι θα ρίξουν και αν βγαίνει χορτάρι στην γη ... Και επίσης πιστεύω πως αυτό ήξεραν και κατάφεραν να τελειώσουν την κτηνοτροφία και την αγροτιά . Μας έκαναν να επενδύσουμε στον τουρισμό . Πόσα εκατομμύρια έχει ρίξει η χώρα σαν επένδυση σε τουρισμό ; Θα είχαμε τα καλύτερα εργοστάσια αν είχαν πέσει τα χρήματα του τουρισμού σε κάτι τέτοιο . Τι είναι ο τουρισμός ; Αέρας κοπανιστος είναι ότι ώρα θέλουν μας τον εξαφανίζουν και μετά τι έγινε η ελλαδιτσα ; Την πήραν σε μια νύχτα αφού δεν παράγουμε πλέον τπτ .

Μόνο που δυστυχώς σε εκείνους τους πολέμους χημικά δεν έπεσαν τώρα ποιος ξέρει τι θα ρίξουν και αν βγαίνει χορτάρι στην γη ... Και επίσης πιστεύω πως αυτό ήξεραν και κατάφεραν να τελειώσουν την κτηνοτροφία και την αγροτιά . Μας έκαναν να επενδύσουμε στον τουρισμό . Πόσα εκατομμύρια έχει ρίξει η χώρα σαν επένδυση σε τουρισμό ; Θα είχαμε τα καλύτερα εργοστάσια αν είχαν πέσει τα χρήματα του τουρισμού σε κάτι τέτοιο . Τι είναι ο τουρισμός ; Αέρας κοπανιστος είναι ότι ώρα θέλουν μας τον εξαφανίζουν και μετά τι έγινε η ελλαδιτσα ; Την πήραν σε μια νύχτα αφού δεν παράγουμε πλέον τπτ .
Κατάντησαν τον πρωτογενή τομέα να είναι στον αφανισμό.. .όλοι η χώρα θα γεμίσει με ΑΠΕ για το καλό μας. .. ο λαός πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αλλιώς τα παιδιά μας θα καταριούνται θα είναι σερβιτόροι στα μπουρδέλα της Ευρώπης

Δυστυχώς έχουμε γίνει ήδη το μπουρδέλο της Ευρώπης και το κακό είναι πως νιώθουμε έξυπνοι ότι τους τα παίρνουμε ... Όσο για το σερβιτόροι μεγάλη κουβέντα . Σπουδάσαμε για να δουλεύουμε ντελιβερι και σερβιτόροι γιατί κανείς δεν ήθελε να πάει να γίνει μαραγκός ή υδραυλικός . Θέλαμε διοίκηση επιχειρήσεων ...

Μα εχουν μοιραστει ολα πριν πολλα πολλα χρονια.
Η Ελλαδιτσα θα ασχολειται και θα ζει μονο απο τον Τουρισμο, ελαχιστες παραγωγες, ελαχιστες εξαγωγες προιοντων και πρωτων υλων.
Η Τουρκια, βαρια βιομηχανια, μολις μπει στην Ε.Ε. θα γινει ο νουμερο 1 προμηθευτης σε ολα (προσωπικη αποψη)
κ.ο.κ. ο καθενας τον ρόλο του.
Δεν ειναι τυχαιο το "πνιξιμο" καθε προσπαθειας εγχωριας παραγωγης με εμποδια και τρικλοποδιες ειτε με ασυμφορα κοστη ειτε με φορολογιες.
Κανονική αποικια.

Με τα τελευταία συμβάντα στο αστυνομικό τμήμα στο Κορωπί, έχουμε άλλο ένα στα άπειρα παράδειγμα ,για το πώς λειτουργεί αυτή η χώρα.
Πολυ το χαρηκα αυτο (με την μεταφορική εννοια)
Δειχνει ποσο οπλοφοβικοι και ανεκτικοι εχουμε γινει μπροστα στην παρανομια.
Μπουκαρει ενας απαιδευτος ημιτρελλος σε αστυνομικο τμημα και καταφερενει να μαχαιρωσει με κατσαβιδι τον Αξ.Υπηρεσιας και τον Διοιηκητη.
Χωρις να εχει καν οπλο στα χερια του.
Φαντασου ποσο απροστατευτος ειναι ο πολιτης.

Πολυ το χαρηκα αυτο (με την μεταφορική εννοια)
Δειχνει ποσο οπλοφοβικοι και ανεκτικοι εχουμε γινει μπροστα στην παρανομια.
Μπουκαρει ενας απαιδευτος ημιτρελλος σε αστυνομικο τμημα και καταφερενει να μαχαιρωσει με κατσαβιδι τον Αξ.Υπηρεσιας και τον Διοιηκητη.
Χωρις να εχει καν οπλο στα χερια του.
Φαντασου ποσο απροστατευτος ειναι ο πολιτης.
Δεν τους πάω τους μπατσους αλλά για να λέμε και την αλήθεια δυστυχώς στην χώρα μας αν τραβήξει ο αστυνομικός το όπλο και του ρίξει στο δόξα πατρί την άλλη ώρα μπορεί να είναι και φυλακή .

Το θέμα δεν είναι να ρίξει η όχι ο αστυνομικός ,μπορεί να ρίξει στο πόδι ,στο χέρι δεν είναι ανάγκη για θάνατο.Το θέμα είναι ότι είναι αστυνομικός που δεν έχει την ικανότητα να το κάνει όπως δεν έχει την ικανότητα να πιάσει έναν να τον βάλει κάτω ,δηλ ανεκπαίδευτος και από άποψη σκοποβολής και χειρισμού του όπλου ,και από άποψη σωματικής εξάσκησης και ικανότητας να γνωρίζει και να προπονείται σε κάποιου είδους αυτοάμυνα,και από άποψης κάποιων σεμιναρίων ψυχολογίας να διαχειρίζεται λίγο την κατάσταση με λόγια πριν επέμβει και λίγο να έχει ικανότητα να προβλέπει.Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει σωστή εκπαίδευση των αστυνομικών όπως δεν υπάρχει σχεδόν τίποτε σωστό στο τόπο.Οποιος περνάει μια σχολή τελείωσε εσαεί, είτε γίνει μισότρελος μετά ,είτε χοντρός και δε μπορεί να πάρει τα πόδια του ,είτε προκλητικός ο γαμάω της γειτονιάς κανείς δεν ασχολείται μαζί του ,είναι αστυνομικός .Το ίδιο συμβαίνει σε όλο το δημόσιο ότι χαρτί παρουσιάσω ή ότι λέω, είμαι σε κάποιες περιπτώσεις .Το να είμαι ο μεγαλύτερος προβληματικός μαλάκας της υφηλίου για το ελληνικό κράτος δε παίζει κανένα ρόλο .Και ας βρίσκομαι σε θέση που μπορεί να συμβεί να εξαρτώνται ζωές από εμένα.

Back