Έκθεση Κυνηγεσία 2025

Είναι η πρώτη φορά από την πρώτη έκθεση Diana που διοργανώθηκε και πήγαινα πιτσιρικάς με τον πατέρας μου, που σκέφτομαι σοβαρά να μην πάω στην έκθεση. Φυσικά το θέμα δεν είναι το εισιτήριο, αλλά η πίκρα που μου άφησε η περσινή έκθεση. Καταλαβαίνεις ότι το κυνήγι μαραζώνει και αυτό δυστυχώς με στεναχωρεί. Η μόνη περίπτωση να πάω είναι για τους φίλους που έρχονται από επαρχία προκειμένου να τους δω.

Mετά απο τόσο θέαμα θα μας ανοίξει η όρεξη για προβατίνα .big smile.
Σαββατο στις 14:30 να εισαι στο σεμιναριο του Καραμαουνα,της "φετινης τσιχλοχρονιας"...
Δεν θα μπορεσω να παω και αναμενω με αγωνια να με ενημερωσεις για το πορισμα της "φετινης" απουσιας της...

Last edited:
Τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ, δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ λίστα με τους εκθέτες όπως γίνεται σε όλες τις εκθέσεις συνήθως.
Για να υπάρχει σασπένς,θα είναι η δεν θα είναι ο τάδε.Για μένα καλύτερα λίγο με απασχολεί θα κάνω τη βόλτα μου όπως και να έχει να δω τι υπάρχει και να πάρω αν μου λείπει κάτι και το βρω σε καλή τιμή.Εξαλου καλό είναι που υπάρχει και αυτή η έκθεση γιατί πάμε για φούντο όπως βλέπω.

Τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ, δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ λίστα με τους εκθέτες όπως γίνεται σε όλες τις εκθέσεις συνήθως.
Νομίζω ότι πέρυσι κάπου την είχαν αναρτήσει αλλά δεν θυμάμαι και με σιγουριά.

Νομίζω ότι πέρυσι κάπου την είχαν αναρτήσει αλλά δεν θυμάμαι και με σιγουριά.
Όχι όσο είχα ψάξει δεν το είχα βρει πουθενά, ανακοίνωναν σποραδικά κάποιες συμμετοχές, αφήνοντας το μυστήριο να αιωρείται.

Για να υπάρχει σασπένς,θα είναι η δεν θα είναι ο τάδε.Για μένα καλύτερα λίγο με απασχολεί θα κάνω τη βόλτα μου όπως και να έχει να δω τι υπάρχει και να πάρω αν μου λείπει κάτι και το βρω σε καλή τιμή.Εξαλου καλό είναι που υπάρχει και αυτή η έκθεση γιατί πάμε για φούντο όπως βλέπω.
Δυστυχώς για εμάς από την επαρχία που πρέπει να διανύσουμε πήγαινε έλα 700χλμ +διόδια ,θα βοηθούσε μια λίστα με εκθέτες, γιατί 2 χρονιές πού πήγα δεν βρήκα ούτε 1 πουλοβερ μαλλινο της προκοπής.

Δυστυχώς για εμάς από την επαρχία που πρέπει να διανύσουμε πήγαινε έλα 700χλμ +διόδια ,θα βοηθούσε μια λίστα με εκθέτες, γιατί 2 χρονιές πού πήγα δεν βρήκα ούτε 1 πουλοβερ μαλλινο της προκοπής.
Σε αυτό είμαστε τυχεροί οι κάτοικοι της πόλης ,γιατί στο 6αμηνο του κυνηγιού βρισκόμαστε στην αντίθετη θέση από ότι εσείς τώρα.

Back