Καλώς να έρθειΚαλό θα ήταν..αλλά φέτος δύσκολα θα έρθω στην έκθεση ..την Δευτέρα έρχεται νέο μέλος στην οικογένεια.....οπότε έχει προτεραιότητα..
Καλώς να έρθειΚαλό θα ήταν..αλλά φέτος δύσκολα θα έρθω στην έκθεση ..την Δευτέρα έρχεται νέο μέλος στην οικογένεια.....οπότε έχει προτεραιότητα..
Με το καλό !Καλό θα ήταν..αλλά φέτος δύσκολα θα έρθω στην έκθεση ..την Δευτέρα έρχεται νέο μέλος στην οικογένεια.....οπότε έχει προτεραιότητα..
Με το καλό!Καλό θα ήταν..αλλά φέτος δύσκολα θα έρθω στην έκθεση ..την Δευτέρα έρχεται νέο μέλος στην οικογένεια.....οπότε έχει προτεραιότητα..
Mετά απο τόσο θέαμα θα μας ανοίξει η όρεξη για προβατίνα
Σαββατο στις 14:30 να εισαι στο σεμιναριο του Καραμαουνα,της "φετινης τσιχλοχρονιας"...Mετά απο τόσο θέαμα θα μας ανοίξει η όρεξη για προβατίνα![]()
Δε βλέπω φως και απ την πεινα θα φάμε τον καραφλοκόρακαΤελικά για το θέμα της μάζωξης τίποτα;
Τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ, δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ λίστα με τους εκθέτες όπως γίνεται σε όλες τις εκθέσεις συνήθως.Λίστα με εκθέτες υπάρχει πουθενά?
Για να υπάρχει σασπένς,θα είναι η δεν θα είναι ο τάδε.Για μένα καλύτερα λίγο με απασχολεί θα κάνω τη βόλτα μου όπως και να έχει να δω τι υπάρχει και να πάρω αν μου λείπει κάτι και το βρω σε καλή τιμή.Εξαλου καλό είναι που υπάρχει και αυτή η έκθεση γιατί πάμε για φούντο όπως βλέπω.Τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ, δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ λίστα με τους εκθέτες όπως γίνεται σε όλες τις εκθέσεις συνήθως.
Νομίζω ότι πέρυσι κάπου την είχαν αναρτήσει αλλά δεν θυμάμαι και με σιγουριά.Τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ, δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ λίστα με τους εκθέτες όπως γίνεται σε όλες τις εκθέσεις συνήθως.
Όχι όσο είχα ψάξει δεν το είχα βρει πουθενά, ανακοίνωναν σποραδικά κάποιες συμμετοχές, αφήνοντας το μυστήριο να αιωρείται.Νομίζω ότι πέρυσι κάπου την είχαν αναρτήσει αλλά δεν θυμάμαι και με σιγουριά.
Δυστυχώς για εμάς από την επαρχία που πρέπει να διανύσουμε πήγαινε έλα 700χλμ +διόδια ,θα βοηθούσε μια λίστα με εκθέτες, γιατί 2 χρονιές πού πήγα δεν βρήκα ούτε 1 πουλοβερ μαλλινο της προκοπής.Για να υπάρχει σασπένς,θα είναι η δεν θα είναι ο τάδε.Για μένα καλύτερα λίγο με απασχολεί θα κάνω τη βόλτα μου όπως και να έχει να δω τι υπάρχει και να πάρω αν μου λείπει κάτι και το βρω σε καλή τιμή.Εξαλου καλό είναι που υπάρχει και αυτή η έκθεση γιατί πάμε για φούντο όπως βλέπω.
Σε αυτό είμαστε τυχεροί οι κάτοικοι της πόλης ,γιατί στο 6αμηνο του κυνηγιού βρισκόμαστε στην αντίθετη θέση από ότι εσείς τώρα.Δυστυχώς για εμάς από την επαρχία που πρέπει να διανύσουμε πήγαινε έλα 700χλμ +διόδια ,θα βοηθούσε μια λίστα με εκθέτες, γιατί 2 χρονιές πού πήγα δεν βρήκα ούτε 1 πουλοβερ μαλλινο της προκοπής.
Δε πεινανε μαλλον.....θα πας;Τελικά για το θέμα της μάζωξης τίποτα;
Ναι,εκτός απροόπτου.Δε πεινανε μαλλον.....θα πας;