ΤΣΟΚ (CHOKE) Παρουσιάσεις – Κριτικές – Εντυπώσεις

Καλησπέρα χρόνια πολλά Χριστός ανέστη. Να ρωτήσω για αγορά τσοκ από Αγγλία συμφέρει; Και αν ναι υπάρχει κάποιο κατάστημα που να έχει ψωνίσει κάποιος; Και μπορώ να τα φέρω Ελλάδα όχι απευθείας, να τα αγοράσει κάποιος και μου τα στείλει ή αν μπορεί να τα μεταφέρει στο αεροπλάνο!
Οι μεταφορές νομίζω απαγορεύονται από Αμερική που ήθελα να μου φέρουν τσοκ δεν περνάνε από το αεροδρόμιο με ενημέρωσαν .Τώρα η εύκολη λύση για να σου φέρει κάποιος κάτι τέτοιο είναι μόνο καράβι .

Οι μεταφορές νομίζω απαγορεύονται από Αμερική που ήθελα να μου φέρουν τσοκ δεν περνάνε από το αεροδρόμιο με ενημέρωσαν .Τώρα η εύκολη λύση για να σου φέρει κάποιος κάτι τέτοιο είναι μόνο καράβι .
Αν μου το ταχυδρομήσει με απλό ταχυδρομείο;

Αν μου το ταχυδρομήσει με απλό ταχυδρομείο;
Δε το γνωρίζω αλλά αν περνάει σύνορα περνάει και έλενχο και στο τόπο εισαγωγής αν θεωρείται εξάρτημα όπλου πιθανόν θα κρατηθεί και θα κατασχεθεί η θα σταλεί πίσω διότι θα ζητάνε άδεια εισαγωγής που έχουν μόνο έμποροι.Αυτο είναι κόλπο που έγινε για να περνάνε όλα από εμπόρους ,ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι ναυτικός ου ταξιδεύει αν βγει και το αγοράσει να στο φέρει.Ειχα πει σε συγγενή προ 5αετιας να μου φέρει σειρά τσοκακια mojo από Αμερική μου είχε πει ότι έχουν ένα τελωνείο 30% και μπορεί τελικά δεν τα έφερε.Ειπα σε γνωστή που πάει δύο φορές το χρόνο Αμερική και πήγε σε μαγαζί και ρώτησε και τις είπαν οι Αμερικάνοι ότι δεν μπορεί να τα φέρει Ελλάδα είναι εξάρτημα όπλου.

Back