Κυνηγετικές περιπέτειες στη Νότιο Αφρική και στην Εσθονία.

Finalissima στη Ν Αφρική σήμερα με 206 προσωπικά πουλιά κλείνοντας το κυνηγετικό πενθήμερο με περίπου 1500 πουλιά, 6700 πουλιά συνολικά η παρέα με 17000 φυσίγγια. Η έκπληξη της τελευταίας μέρας ήταν ότι κυνηγήσαμε με δυνατό αέρα σε καινουργιο χωράφι. Χόρτασα εικόνες και τουφεκιές, έφτασα πραγματικά στο λιμιτ των αντοχών μου με ασταμάτητο τουφεκιδι από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα κάθε μέρα. Έχω μαζέψει αρκετό υλικό το όποιο θα αβεβασω κάποια στιγμή που θα ξεμπλέξω με τις δουλειές μου

Finalissima στη Ν Αφρική σήμερα με 206 προσωπικά πουλιά κλείνοντας το κυνηγετικό πενθήμερο με περίπου 1500 πουλιά, 6700 πουλιά συνολικά η παρέα με 17000 φυσίγγια. Η έκπληξη της τελευταίας μέρας ήταν ότι κυνηγήσαμε με δυνατό αέρα σε καινουργιο χωράφι. Χόρτασα εικόνες και τουφεκιές, έφτασα πραγματικά στο λιμιτ των αντοχών μου με ασταμάτητο τουφεκιδι από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα κάθε μέρα. Έχω μαζέψει αρκετό υλικό το όποιο θα αβεβασω κάποια στιγμή που θα ξεμπλέξω με τις δουλειές μου
Και του χρόνου Παύλο μεγάλη εμπειρία.

Παύλο προσωπικα δεν προκειται πιστευω ποτέ,να κάνω τέτοιο κυνήγι,γιατί δεν έχω την δυνατότητα,λόγω υποχρεώσεων,λόγω λόγω,λόγω...αλλα μέσα από τις περιγραφές τα βίντεο και τις φωτό σου,σαν να το ζω λίγο! Και του χρόνου εύχομαι γέρος και δυνατός να το ξανακάνεις,να ξαναμοιραστεις μαζί μας τις εμπειρίες σου!

Με το καλό να επιστρέψεις Παύλο και υπομονή μέχρι το επόμενο.
Να σαι καλά και α μπορείς να απολαμβάνεις αυτές τις σπάνιες εμπειρίες μέσα από αυτά τα κυνήγια.

Στη Ν Αφρικη εκτος απο τις δικες μου τουφεκιες εβλεπα και αυτες απο αλλα οπλα. Εντυπωση μου προξενεσαν αυτες απο δυο οπλα. Η cosmi του Ευθυμη και η Beretta 690 του Αντωνη. Ο τελευταιος κυνηγουσε και περσι διπλα μου με μια Benelli Becaccia. Η διαφορα στην αποδοση ηταν τοσο τεραστια που νομιζα οτι το ατομο ειχε μεταμορφωθει σε Μηττα φετος και τουφεκαγε!!! Ποτε στη ζωη μου δεν εχω δει τοσο κραυγαλεα διαφορα στην αποδοση σε ατομο και μαλιστα σε δειγμα χιλιαδων τουφεκιων!

Έτσι είναι! Σαν θεατές βλέπουμε πολλά πράγματα! Το ατσάλι Bohler γενικά σε όλα τα όπλα είναι εμφανές η διαφορά του. Το 20άρι τελικά δοκιμάστηκε?

Oχι ουτε μια τουφεκια. Ο διοργανωτης δεν ειχε προμηθευτει φυσιγγια 20αρια, προθυμοποιηθηκε να παρει αλλα ο κατοχος που ετσι κι αλλιοως δεν πολυκυνηγησε γιατι επεβλεπε σαν διοργανωτης του ειπε να το αφησει

Τολι έχει πολύ μεγάλη μεγέθυνση η σοτκαμ και ξεγελάει. Στο πρώτο βιντεάκι το τελευταίο πουλι που πήρα ήταν πατημένα 40. Ο Altair και ο Aris που δουλεύουν τη σοτκαμ συστηματικά μπορούν να κάνουν καλύτερη εκτίμηση στα μέτρα. Στη GoPro παντωσ τα πουλιά φαίνονται πολυ μακρινά

Παύλο, φτιάξε μια βιντεαρα με όσα στιγμιότυπα μπορείς και μην μας κάνεις το μαρτύριο της σταγόνας .hair..
Ο ντουμπλές θαυμάσιος .love.
Όταν σε τσιγκλάει ο Τόλης, να του θυμίζεις το δικό του video που βαραγε τα καθιστά .exciting.

Παύλο, φτιάξε μια βιντεαρα με όσα στιγμιότυπα μπορείς και μην μας κάνεις το μαρτύριο της σταγόνας .hair..
Ο ντουμπλές θαυμάσιος .love.
Όταν σε τσιγκλάει ο Τόλης, να του θυμίζεις το δικό του video που βαραγε τα καθιστά .exciting.
βρε 2 βαρεσα καθιστα κ αυτα γιατι τα ειχα τραυματισει πρωτα ...εεε τα κακομοιρα ψυχικο τους εκανα :) .... επρεπε να ανεβει κ το σκορ .terror.
O Παυλαρας ηταν τυχερος που δεν ειμασταν διπλα ...θα του εκανα τετοιο ψυχολογικο πολεμο ...που ουτε τα καθιστα δεν θα βαραγε αχαχαχα

εκτος θεματος ... μου ειπε ο Παυλος οτι η shotcam γραφει 60 βολες μονο και μετα γεμιζει... δλδ ρε παιδια σε High volume shooting θα γραψει μιση ωρα κ νετα!

Back