D
DrV
Οργωμενη η καννη καταλαβαΚαι να ήταν μόνο αυτό! !

Οργωμενη η καννη καταλαβαΚαι να ήταν μόνο αυτό! !
28 Οκτωβρη Βασιλη, το πιο αργα που εχω χτυπησει... Ηταν μαλιστα 3, φυλαγα για φασσες στα καλαμποκια κ κρατησα το ενα...Σκέψου να ήταν και ενήλικο...!! Θα μας τρελάνουν τα τρυγόνια φέτος! Έχεις ξαναχτυπησει-δει τοσο αργά Άρη;
Ομορφο,ευρωστο, πουλι αν κ δεν βλεπω πληρως ανεπτυγμενο το γιορντανι του,ετσι δεν ειναι;οπως κ να εχει ωραιος κ πρωτοτυπος συνδυασμος τσιχλες με τρυγονια!Μπραβο Αρη!Στα περιξ της Καλαματας σημερα για τσιχλιτσες, λιγα τα πουλια κ σημερα σε υψη που ισα που φαινονταν κ παρα πολλοι οι κυνηγοι...
Στα Highlight της ημερας ενα τρυγονι που βγηκε κ μου πηρε το μυαλο... Σαν αγριοπεριστερο ερχοταν κ μεχρι κ που ειδα την λευκη κοιλια του δεν το πιστευα... Εχω χτυπησει πολλα τρυγονια, αλλα σιγουρα αυτο ειναι το μεγαλυτερο απο ολα, μεγεθος αγριοπεριστερου... Μπορει να μην φαινεται καλα στην φωτο αλλα πραγματικα ηταν θηριο...
![]()
Σωστος ο Νικολαος...Βαγγέλη και η μία, εάν δεν κάνω λάθος, είναι κοκκινούλα, έτσι...; Πολύ ωραίο και το Berretάκι σου...!
Που είσαι ρε φίλε εσύ χάθηκες καλορίζικο το δικαννοΣωστος ο Νικολαος...
Οντως η μικρη ειναι κοκκινοτσιχλα,σημερα φανηκαν και δεντροτσιχλες,σε απαγορευτικα υψη ομως!
Να σαι καλα για τα καλα σου λογια!
Καλησπερα Κωνσταντινε,εδω ειμαι φιλε,να σαι καλα,σ'ευχαριστω για τις ευχες σου!Που είσαι ρε φίλε εσύ χάθηκες καλορίζικο το δικαννο
Ευχαριστώ Σταύρο. Ναι 81 πόντους είναι.Μπραβο φιλε. 81 ποντοι ειναι? Γιατι φαινεται πολυ μακρυκανο
Καλή τσιχλοχρωνια σε όλους χτες η φοτο![]()
Μπράβο Γιωργάρα, καλό το οπλακι σου αλλά θέλω να σε δω με το 81, κανόνισε να κάνουμε καμιά εξόρμηση όπως πέρσι ....και μια από σήμερα με τουφεκιες πραγματικά ψιλα .![]()
Μυριζει πολεμο. Να το χαιρεσαι και καλοντουφεκο πανταΕυχαριστώ Σταύρο. Ναι 81 πόντους είναι.
Ευχαριστώ Σταύρο και όπως διακρίνω τα γουστάρεις τα μακρυκανα, σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα.Μυριζει πολεμο. Να το χαιρεσαι και καλοντουφεκο παντα
Αχ οι ατημες όλο μας καβαλαγανΚαλό μπασιμο σήμερα στα Ιωάννινα με τα πουλιά να μας κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι 10:30 11παρα...
Κάναμε καμποσα πουλάκια (3τουφεκια),ειχαμε δυστυχώς και αρκετά χαμένα παρά τις προσπάθειες μας.
Ένα απολαυστικο πρωινο με μακρινές τουφεκιές και καλή παρέα....
![]()
και μια από σήμερα με τουφεκιες πραγματικά ψιλα .![]()
Στα περιξ της Καλαματας σημερα για τσιχλιτσες, λιγα τα πουλια κ σημερα σε υψη που ισα που φαινονταν κ παρα πολλοι οι κυνηγοι...
Στα Highlight της ημερας ενα τρυγονι που βγηκε κ μου πηρε το μυαλο... Σαν αγριοπεριστερο ερχοταν κ μεχρι κ που ειδα την λευκη κοιλια του δεν το πιστευα... Εχω χτυπησει πολλα τρυγονια, αλλα σιγουρα αυτο ειναι το μεγαλυτερο απο ολα, μεγεθος αγριοπεριστερου... Μπορει να μην φαινεται καλα στην φωτο αλλα πραγματικα ηταν θηριο...
![]()
Συγχαρητήρια και στους δύο παλικάρια!Φίλε Άρι κανένα τζόκερ έπαιξες?Καλή τσιχλοχρωνια σε όλους χτες η φοτο![]()
Έκανες δουλίτσα βλέπω!στην τελευταία φωτό τσάμπα έβαλες τις τσίχλες,το κουκλάκι μπροστά κλέβει την παράσταση!Καλησπέρα σας...Πολύ καλη κ η σημερινή μέρα στην Πρεβεζα τα ίδια περιπου με χθες με καποια μάλιστα να εμφανιζονται αργά μετα τις 10+15...Εχοντας βρει την φορμα μου από την χθεσινή μέρα πηρα 17 πουλιά, σημαντικό ρόλο έπαιξε κ η επιλογή καρτεριου γιατί ειχα παρατηρησει χθες πως κινούνταιΕριξα κ ένα κουτί του βωσσου με Άκουιλα στα 32γρ ωραιο κ γρήγορο φυσίγγακι...Φευγοντας μας περίμενε κ ο @χρηστος vivci με το πεσκέσι του κάτι τσιπούρες πρωινες
Χρησταρα ευχαριστούμε για όλα εις το επανιδείν...
![]()
![]()
Ασε φιλε θα κάνουν καλό βραδινό η αλπουδεςΕσεις τις καβαλησατε..![]()