Βάλε και σπό καμιά άλλη γωνία φωτό να χαζέψουμε..Την καλησπέρα μου σε όλουςView attachment 12570
Τώρα τώραΒάλε και σπό καμιά άλλη γωνία φωτό να χαζέψουμε..
Και εσύ από drone?
Να χρονήσεις τν ιμάντα εκκεντροφόρου μην πηδήσει δόντι κ καρφόσει καμιά βαλβίδα.....Την καλησπέρα μου σε όλουςView attachment 12570
Αμάξι είναι ωρε;Να χρονήσεις τν ιμάντα εκκεντροφόρου μην πηδήσει δόντι κ καρφόσει καμιά βαλβίδα.....![]()
![]()
Ωραία η κυρά!!![]()
900 στροφές και ποιο αθόρυβο και από την Α5SΠολύ ωραία.
Από θόρυβο?Τελικές στροφές στο στροφείο μετά την μείωση έχεις μετρήσει?
Φίλε Νίκο ΔΥΣΤΥΧΏΣ δεν υπάρχει και δεν βγήκε στην αγορά ποτέ, είναι ένα και μοναδικόΜπραβο βρε Αριστο!!!! Πολυ Σοβαρο εργαλειο....την εχω βαλει στο ματι την ρουφιανα...ποτε την πηρες φιλε ??
Προτοτυπο μηχάνημα πολύ ποιο βαρύ και με σηδερια που δεν φαντάζεσαι, από το 2013 την είχε για να τις φτιάξει, αλλά δεν την έβγαλε σε παραγωγήΜπραβο βρε Αριστο!!!! Πολυ Σοβαρο εργαλειο....την εχω βαλει στο ματι την ρουφιανα...ποτε την πηρες φιλε ??
Φίλε Νίκο ΔΥΣΤΥΧΏΣ δεν υπάρχει και δεν βγήκε στην αγορά ποτέ, είναι ένα και μοναδικό![]()
Κάνεις λάθος Νικόλα, απλά τώρα βγάζει την Evo, αυτό το μηχάνημα είναι πολύ παλιό, δεν την έβγαλε ποτέ σε παραγωγή, αν ψάξεις στα βίντεο του Καββαδία " πολυμήχανο κλείσιμο" την έχει σε έναν πάγκο και την δείχνειΤην βγαζει φιλε....εχουν παρει και αλλοι φιλοι. Δεν εχει στοκ αυτη την στιγμη.....εχει πολλες παραγγελιες με
αυτες τις μηχανες!!! Και απ'οτι ξερω σε απιστευτα χαμηλη τιμη για την ποιοτητα της μηχανης!!!
Όχι έχεις μπερδέψει λίγο, απλά μοιάζειΑριστο ειναι ''ΣΤΑΝΤΑΡ΄΄ αυτο που σου λεω φιλε!!
Όχι έχεις μπερδέψει λίγο, απλά μοιάζει
Όλες είναι εργαλεία δυνατά, εκτός από τον τρόπο κλεισίματος που κάνουμε, εγώ προσωπικά δεν κλείνω πεντασταδιακο, ΑΛΛΆ πολυσταδιακο, την μηχανή αυτή όμως, δεν πιάνεται, την έχει φίλος μου εδώ και είναι πραγματικά τέλειο, κλείνει για 16αρι!!!!!!!!Ναι ναι.....εχεις δικιο !!!! Για την EVO αυτην εννοουσα....την εκανε ρουλεμανατη!!! Φοβερο εργαλειο!!!
Και αυτη που εχεις....οντως το πρωτοτυπο ειναι....θηριο και αυτη!!!
Χαιρετήσματα στο Γιώργο....
Χαχαχαχα!!!!!! Φίλος και αδελφόςΧαιρετήσματα στο Γιώργο....
Δηλαδή σαν την δικιάσου με κρυμένο το μοτερ πίσω από την μηχανή σαν την omv smart δεν βγάζει?Παρα μόνο με το μοτερ από πάνω σαν γκουμούτσα?Κάνεις λάθος Νικόλα, απλά τώρα βγάζει την Evo, αυτό το μηχάνημα είναι πολύ παλιό, δεν την έβγαλε ποτέ σε παραγωγή, αν ψάξεις στα βίντεο του Καββαδία " πολυμήχανο κλείσιμο" την έχει σε έναν πάγκο και την δείχνει