Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Μπραβο βρε Αριστο!!!! Πολυ Σοβαρο εργαλειο....την εχω βαλει στο ματι την ρουφιανα...ποτε την πηρες φιλε ??
Προτοτυπο μηχάνημα πολύ ποιο βαρύ και με σηδερια που δεν φαντάζεσαι, από το 2013 την είχε για να τις φτιάξει, αλλά δεν την έβγαλε σε παραγωγή

Φίλε Νίκο ΔΥΣΤΥΧΏΣ δεν υπάρχει και δεν βγήκε στην αγορά ποτέ, είναι ένα και μοναδικό ;)

Την βγαζει φιλε....εχουν παρει και αλλοι φιλοι. Δεν εχει στοκ αυτη την στιγμη.....εχει πολλες παραγγελιες με
αυτες τις μηχανες!!! Και απ'οτι ξερω σε απιστευτα χαμηλη τιμη για την ποιοτητα της μηχανης!!!

Την βγαζει φιλε....εχουν παρει και αλλοι φιλοι. Δεν εχει στοκ αυτη την στιγμη.....εχει πολλες παραγγελιες με
αυτες τις μηχανες!!! Και απ'οτι ξερω σε απιστευτα χαμηλη τιμη για την ποιοτητα της μηχανης!!!
Κάνεις λάθος Νικόλα, απλά τώρα βγάζει την Evo, αυτό το μηχάνημα είναι πολύ παλιό, δεν την έβγαλε ποτέ σε παραγωγή, αν ψάξεις στα βίντεο του Καββαδία " πολυμήχανο κλείσιμο" την έχει σε έναν πάγκο και την δείχνει

Όχι έχεις μπερδέψει λίγο, απλά μοιάζει

Ναι ναι.....εχεις δικιο !!!! Για την EVO αυτην εννοουσα....την εκανε ρουλεμανατη!!! Φοβερο εργαλειο!!!
Και αυτη που εχεις....οντως το πρωτοτυπο ειναι....θηριο και αυτη!!!

Ναι ναι.....εχεις δικιο !!!! Για την EVO αυτην εννοουσα....την εκανε ρουλεμανατη!!! Φοβερο εργαλειο!!!
Και αυτη που εχεις....οντως το πρωτοτυπο ειναι....θηριο και αυτη!!!
Όλες είναι εργαλεία δυνατά, εκτός από τον τρόπο κλεισίματος που κάνουμε, εγώ προσωπικά δεν κλείνω πεντασταδιακο, ΑΛΛΆ πολυσταδιακο, την μηχανή αυτή όμως, δεν πιάνεται, την έχει φίλος μου εδώ και είναι πραγματικά τέλειο, κλείνει για 16αρι!!!!!!!!

Κάνεις λάθος Νικόλα, απλά τώρα βγάζει την Evo, αυτό το μηχάνημα είναι πολύ παλιό, δεν την έβγαλε ποτέ σε παραγωγή, αν ψάξεις στα βίντεο του Καββαδία " πολυμήχανο κλείσιμο" την έχει σε έναν πάγκο και την δείχνει
Δηλαδή σαν την δικιάσου με κρυμένο το μοτερ πίσω από την μηχανή σαν την omv smart δεν βγάζει?Παρα μόνο με το μοτερ από πάνω σαν γκουμούτσα?

Back