Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Αρρώστεια μεγάληηηη Κώστα ,χειρότερη απο το ίδιο το κυνήγι .
Πάνω απο 300 τηλ καταλόγους έχω τουφεκίσει :D:D
Καί κρατώ αρχείο όλα τα εξώφυλλα με τις επιδόσεις ....
Μείνε υγιής ..με το χόμπυ το κυνήγι .
Υ.Γ Η ώρα 4 πμ πρίν ξεκινήσεις για κυνήγι να γεμίζεις στα γρήγορα 10 φυσίγγια νέο set up που εμπνεύστηκες πίνοντας τον πρωινό καφέ ....
ΈΤΣΙ.....

Παιδια μια ερωτηση, οι παρακατω ελληνικες μηχανες που δινει ο κενταυρος εχουν χρησιμοποιηθει απο καποιον συναδελφο?Εχουμε κριτικες?

http://www.idiogomosi.com/pages/laskas-a5s-lc.php
Όλοι έχουμε από μία δική τουfgr;)δεν χωράνε λόγια, την παίρνεις,και γεμίζεις, τέλος!!!!! Καλημέρα.

Παιδια μια ερωτηση, οι παρακατω ελληνικες μηχανες που δινει ο κενταυρος εχουν χρησιμοποιηθει απο καποιον συναδελφο?Εχουμε κριτικες?

Εχω δυο μηχανες απο αυτες Θαναση. Την EVO και την A5S -LC-R2. Και οι δυο ειναι αψογες....... και παντα
κατα την γνωμη μου ......οτι καλυτερο κυκλοφορει στην Ελληνικη σε αυτες τις τιμες.!!!!

Την R2 έχω πολυ καλό μηχάνημα....πάρε τηλέφωνο το Νικόλα και θα σου κάνει πολυ καλή τιμή !

Όπως ξαναείπα σε άλλο μήνυμα χρόνος υπάρχει και ψάχνω στα κυνηγετικά μου να βάλω μια τάξη και να δω τί υπάρχει...έτσι λοιπόν είδα το παρακάτω δώρο της γιαγιάς της γυναίκας μου προς εμένα....ήταν του άνδρα της, του παππού της γυναίκας μου και αφού είσαι κυνηγός πάρτο εσύ τώρα....το πήρα με μεγάλη χαρά..κουβαλάει ιστορία πάνω του....και λόγω συγγένειας πλέον αλλά και λόγω ότι ένας παλαιότερος κυνηγός που δεν υπάρχει πλέον γέμιζε τα φυσίγγια του και μάλιστα ήταν από τα ονόματα για τα κυνήγια που έκανε...στον οπλοβαστό βιτρίνα που θα γίνει θα έχει περίοπτη θέση....

20200508_141616.jpg

έχει και κάποιες σημειώσεις δικές του πάνω....

20200508_141600.jpg

20200508_141852.jpg

20200508_141905.jpg

και απόκομμα στο συρτάρι της ζυγαριάς από εφημερίδα της εποχής....

20200508_141649.jpg

Όπως ξαναείπα σε άλλο μήνυμα χρόνος υπάρχει και ψάχνω στα κυνηγετικά μου να βάλω μια τάξη και να δω τί υπάρχει...έτσι λοιπόν είδα το παρακάτω δώρο της γιαγιάς της γυναίκας μου προς εμένα....ήταν του άνδρα της, του παππού της γυναίκας μου και αφού είσαι κυνηγός πάρτο εσύ τώρα....το πήρα με μεγάλη χαρά..κουβαλάει ιστορία πάνω του....και λόγω συγγένειας πλέον αλλά και λόγω ότι ένας παλαιότερος κυνηγός που δεν υπάρχει πλέον γέμιζε τα φυσίγγια του και μάλιστα ήταν από τα ονόματα για τα κυνήγια που έκανε...στον οπλοβαστό βιτρίνα που θα γίνει θα έχει περίοπτη θέση....

View attachment 12912

View attachment 12913

View attachment 12914

View attachment 12915

View attachment 12916
Εχω κ εγω τα ιδια απο τον πατερα μου , ξεκινα φιλε εισαι ετοιμος

View attachment 12912

View attachment 12913

View attachment 12914

View attachment 12915

View attachment 12916

Πολυ ομορφα Κωστα!!! Ωστοσο θα σου προτεινα εαν αρχισεις την ιδιογομωση.....να τσεκαρεις την ζυγαρια
για το εαν ζυγιζει σωστα. Η δικη μου ( του πατερα μου ) μετα απο τοσα χρονια εφτασε στο σημειο να
χανει 0,5 του γραμμαριου.....ευτυχως το καταλαβα αμεσως....αγορασα μια ηλεκτρονικη και επιβεβαιωθηκε
η ζημια της . Το 0,5 ειναι μεγαλη αποκλιση στην πυριτιδα....δεν θα ξερεις τι γεμιζεις φιλε!!!

Πολυ ομορφα Κωστα!!! Ωστοσο θα σου προτεινα εαν αρχισεις την ιδιογομωση.....να τσεκαρεις την ζυγαρια
για το εαν ζυγιζει σωστα. Η δικη μου ( του πατερα μου ) μετα απο τοσα χρονια εφτασε στο σημειο να
χανει 0,5 του γραμμαριου.....ευτυχως το καταλαβα αμεσως....αγορασα μια ηλεκτρονικη και επιβεβαιωθηκε
η ζημια της . Το 0,5 ειναι μεγαλη αποκλιση στην πυριτιδα....δεν θα ξερεις τι γεμιζεις φιλε!!!

Σωστό αυτό που λες....δεν με βλέπω να μπλέκω με αυτό....ας λέει ο Δημήτρης από πάνω :) :)

Οντως Βασιλη παει πολυ καλα..ακουγοντε πολυ καλα λογια..σιγουρα θα χτυπησω ενα 8αρι μαχαιρακι και ενα στροφειο για ρελι
Μόνο θετικό είναι που μπαίνουν και άλλοι Έλληνες επαγγελματίες σε αυτόν τον χώρο. Δημιουργείται έτσι υγιής ανταγωνισμός από τον οποίο θα επωφεληθούμε εμείς.

Εμαθα οτι ο Καββαδιας την καινουργια μηχανη που ετοιμαζει .... θα εχει τον κωδικο ΕΡ -3.
Η τιμη της προς το παρον αγνωστη.........ξερω ομως οτι εριξε τιμες σε ολα του ειδη...... :)

Νίκο ξέρεις αν πάει να βελτιώσει κάτι ή να εισάγει κάτι καινούριο;

Νίκο ξέρεις αν πάει να βελτιώσει κάτι ή να εισάγει κάτι καινούριο;

Μανο δεν εχω ιδεα φιλε !!! Τι εχει στο μυαλο του....δεν ξερω.....το μονο που ξερω ειναι αυτο που
εγραψα ποιο πανω στο μηνυμα μου. Εαν μαθω κατι θα σε ενημερωσω φιλε μου!!! :)

Μανο δεν εχω ιδεα φιλε !!! Τι εχει στο μυαλο του....δεν ξερω.....το μονο που ξερω ειναι αυτο που
εγραψα ποιο πανω στο μηνυμα μου. Εαν μαθω κατι θα σε ενημερωσω φιλε μου!!! :)

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο έτσι, αναμένουμε λοιπόν τι και πως όταν έρθει η ώρα.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο έτσι, αναμένουμε λοιπόν τι και πως όταν έρθει η ώρα.

Απο την ολη ''πορεια'' του στο θεμα κατασκευης μηχανων - στροφειων - ογκομετρικων κτλ κτλ ....εχει
δειξει οτι βγαζει πολυ ποιοτικα εργαλεια.....ευχομαι αυτο που ετοιμαζει να εξισου καλο.... δεν του κανω
διαφημηση....απλα το αναφερω ...γιατι οτι εχω απο εργαλεια του αγγιζουν το τελειο....και πανω απ'ολα
ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!! Αυτη ειναι η αληθεια!!!!

Μόνο θετικό είναι που μπαίνουν και άλλοι Έλληνες επαγγελματίες σε αυτόν τον χώρο. Δημιουργείται έτσι υγιής ανταγωνισμός από τον οποίο θα επωφεληθούμε εμείς.
Ετσι ακριβως Βασιλη..γιατι περα απο το οτι στηριζεις μια ελληνικη προσπαθεια σιγουρα επωφελουμαστε και εμεις γιατι και η ποιοτητα θα πρεπει να ειναι αρκετα ψηλα και θα υπαρχουν και επιλογες για να δουμε τι μας ταιριαζει περισσοτερο

View attachment 12912

View attachment 12913

View attachment 12914

View attachment 12915

View attachment 12916

Όταν πριν άπειρα χρόνια την χρησιμοποιούσα με τον πατέρα μου ...
Τον εξολκέα-πρέσσα καψυλλίων, το δραμάκι, την ρελιάστρα και τα υπόλοιπα τα έχει ακόμα ο πατέρας μου ...
Μακάρι να είχα χρόνο να γεμίζω ...

IMG_20200517_142402.jpg

Back