Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Είχα μπει σε μια ομάδα Τούρκων στο φεις μπουκ έχουν τα πάντα αντιγραφή και Essa και mec και ότι θες δικιά τους πυρίτιδα σκάγια και έκαναν ότι και εμείς εδώ ντουφεκιες σε ντενεκια χαρτιά άνοιγαν φυσίγγια εμπορικά και είχαν και Λάμπρο...
Αλλα έγραφαν και μαλακιες για εμάς οι 🤮φίλοι🤮 μας τύπου μονοβολα για τους γιουνανισταν και τετοια.

Είχα μπει σε μια ομάδα Τούρκων στο φεις μπουκ έχουν τα πάντα αντιγραφή και Essa και mec και ότι θες δικιά τους πυρίτιδα σκάγια και έκαναν ότι και εμείς εδώ ντουφεκιες σε ντενεκια χαρτιά άνοιγαν φυσίγγια εμπορικά και είχαν και Λάμπρο...
Αλλα έγραφαν και μαλακιες για εμάς οι 🤮φίλοι🤮 μας τύπου μονοβολα για τους γιουνανισταν και τετοια.
Αυτός ο Τούρκος που είχαμε εδώ τους έμαθε τα κόλπα μάλλον ... καιρό έχω να τον δω.
Τίποτα καινούργιο έκαναν ?

Παιδιά υπό του μηδενος αυτοί είναι , όσο για τα μονοβολα ας τα βαλουν εκεί που ξερουν .

Καλά αυτά δεν τα αποφεύγεις, βλάκες και μπετοκεφαλι υπάρχουν παντού. Ποσό μάλλον στην Τουρκία που το ποσοστό αναλφαβητισμού είναι τεράστιο.
Πήραν χαμπάρι ότι η Mec στην Ευρώπη δεν μπορεί να σταθεί λόγο τιμών κτλπ και θα γεμίσουν την Ευρώπη.

Αν πατήσετε MKE BARYT πετάει φωτογραφίες στο φεις μπουκ... κάποιοι έγραφαν σε ελληνικές ομάδες ότι σκάγια και μονοβολα αυτό με τα μπλε πτερύγια έρχονται αντιγραφή από Τουρκία... αυτος που λες @gvp9000 μπορεί να είναι ο ίδιος που ήταν εδώ είναι σε όλες τις ομάδες στην Ελλάδα και σε όλες στην Τουρκία

Και μονοβολα.....big smile.
Εγω είμαι κατά και αποφεύγω τα πάντα made μογκολαν... αλλα ρε φίλε σε εμπόριο τροφίμων ήμουν πολύ κωδικοί είναι μογκολαν αλευρο παχαρικα και διάφορα άλλα .. τα πληρώνουμε και δεν το ξέρουμε.

Τα στροφεία για μονοβολα,τι διαφορετικό έχουν από ένα στροφειο που προορίζεται για ρελι
Δημιουργουν μεγαλυτερο-βαθυτερο ρελι....θα μετρησω το δικο μου να δουμε διαφορες σε σχεση με το I2S και του Λαναρα το ρηχο.
Τα μονοβολα τυπου Gualandi δεν μπορεσα να τα κλεισω με ασφαλεια με το I2S ειτε με το μπρουτζινο του Λαναρα.
Τα τυπου Deer κλεινουν με ολα.

Back