και ειναι και πεντανωστημηηηηΚαι κακώς απαγορεύεται...
Όπως παρατηρώ κάθε χρονιά...οι πληθυσμοί τους κάθε άλλο παρά μειωμένοι είναι....

και ειναι και πεντανωστημηηηηΚαι κακώς απαγορεύεται...
Όπως παρατηρώ κάθε χρονιά...οι πληθυσμοί τους κάθε άλλο παρά μειωμένοι είναι....
Ναι...Τετράπαχοι αυτή την εποχή και πεντανοστιμοι...και ειναι και πεντανωστημηηηη![]()
![]()
Ετσι ακριβως..Και κακώς απαγορεύεται...
Στην Ευρώπη Τάσο οι πληθυσμοί είναι σταθεροί με αυξητικές τάσης...Ετσι ακριβως..
Συμφωνώ Σπυρο θα έπρεπε να επιτρεπόταν...
Και εγώ πιστεύω ότι ο πλυθησμος τους μια χαρά κρατάει......
Με τόσα χρώματα σε φτερά και πούπουλα, φωνές και σκέρτσα ...ανήκει στα προστατευόμενα είδη της εποχής !Ετσι ακριβως..
Συμφωνώ Σπυρο θα έπρεπε να επιτρεπόταν...
Και εγώ πιστεύω ότι ο πλυθησμος τους μια χαρά κρατάει......
Χμ......Αυτό το έχω σκεφτεί Γιώργο κ για άλλα είδη.......Με τόσα χρώματα σε φτερά και πούπουλα, φωνές και σκέρτσα ...ανήκει στα προστατευόμενα είδη της εποχής !
Το τι μπεκάτσα περναει την Ιερά οδό στην Γεωπονική σχολή δεν λέγεται.Σήμερα το πρωί όπως περνούσα στην δουλειά από τον Κηφισό στον παράδρομο που τρέχει το ποτάμι στο ύψος της νέας Φιλαδέλφειας πέφτει το βλεμα μου σε κάτι υδρόβια.. Δεν μπορεί λέω.... Πάω σιγά σιγά και τι να δω.. Ίσα με 15 πράσινα και καστανιές. Έμεινα κόκκαλο. Με το που σήκωσα το κεφάλι να τα βγάλω μια πιο προσεκτική φωτογραφία σηκώθηκαν όλα μαζί και πέταξαν παίρνοντας κατευθείαν ύψος. Έχω δει κι άλλες φορές αλλά όχι τόσα πολλά. Εδώ τρώμε τον τόπο σε κανάλια, λίμνες, ποτάμια και σταροχωραφα μέσα στον πάγο και το κρύο σε όλη την Ελλάδα για να τα βρούμε και αυτά πλατσουριζουν μέσα στην ΑθήναView attachment 78073View attachment 78074
Εκει που ψαρευω υπηρχε ενα ζευγαρι. Τωρα ειναι 7 και πετανε ολες μαζι μολις σουρουπωνει....Πολυ ωραιο θεαμα και ψιλοσπανιο για τα μερη μας.Σήμερα το πρωί όπως περνούσα στην δουλειά από τον Κηφισό στον παράδρομο που τρέχει το ποτάμι στο ύψος της νέας Φιλαδέλφειας πέφτει το βλεμα μου σε κάτι υδρόβια.. Δεν μπορεί λέω.... Πάω σιγά σιγά και τι να δω.. Ίσα με 15 πράσινα και καστανιές. Έμεινα κόκκαλο. Με το που σήκωσα το κεφάλι να τα βγάλω μια πιο προσεκτική φωτογραφία σηκώθηκαν όλα μαζί και πέταξαν παίρνοντας κατευθείαν ύψος. Έχω δει κι άλλες φορές αλλά όχι τόσα πολλά. Εδώ τρώμε τον τόπο σε κανάλια, λίμνες, ποτάμια και σταροχωραφα μέσα στον πάγο και το κρύο σε όλη την Ελλάδα για να τα βρούμε και αυτά πλατσουριζουν μέσα στην ΑθήναView attachment 78073View attachment 78074
Αυτά τα είχα δει εκεί μέσα αρχές καλοκαιριού.Σήμερα το πρωί όπως περνούσα στην δουλειά από τον Κηφισό στον παράδρομο που τρέχει το ποτάμι στο ύψος της νέας Φιλαδέλφειας πέφτει το βλεμα μου σε κάτι υδρόβια.. Δεν μπορεί λέω.... Πάω σιγά σιγά και τι να δω.. Ίσα με 15 πράσινα και καστανιές. Έμεινα κόκκαλο. Με το που σήκωσα το κεφάλι να τα βγάλω μια πιο προσεκτική φωτογραφία σηκώθηκαν όλα μαζί και πέταξαν παίρνοντας κατευθείαν ύψος. Έχω δει κι άλλες φορές αλλά όχι τόσα πολλά. Εδώ τρώμε τον τόπο σε κανάλια, λίμνες, ποτάμια και σταροχωραφα μέσα στον πάγο και το κρύο σε όλη την Ελλάδα για να τα βρούμε και αυτά πλατσουριζουν μέσα στην ΑθήναView attachment 78073View attachment 78074
3 πράσινα περασαν ένα σουρουπο στη πλατεια της φιλαδελφείας την ώρα που έπινα καφέ..Σήμερα το πρωί όπως περνούσα στην δουλειά από τον Κηφισό στον παράδρομο που τρέχει το ποτάμι στο ύψος της νέας Φιλαδέλφειας πέφτει το βλεμα μου σε κάτι υδρόβια.. Δεν μπορεί λέω.... Πάω σιγά σιγά και τι να δω.. Ίσα με 15 πράσινα και καστανιές. Έμεινα κόκκαλο. Με το που σήκωσα το κεφάλι να τα βγάλω μια πιο προσεκτική φωτογραφία σηκώθηκαν όλα μαζί και πέταξαν παίρνοντας κατευθείαν ύψος. Έχω δει κι άλλες φορές αλλά όχι τόσα πολλά. Εδώ τρώμε τον τόπο σε κανάλια, λίμνες, ποτάμια και σταροχωραφα μέσα στον πάγο και το κρύο σε όλη την Ελλάδα για να τα βρούμε και αυτά πλατσουριζουν μέσα στην ΑθήναView attachment 78073View attachment 78074
Κάθε μέρα περνάνε η βάση τούς είναι το πάρκο του τριτση.3 πράσινα περασαν ένα σουρουπο στη πλατεια της φιλαδελφείας την ώρα που έπινα καφέ..
Ασε μας ρε ξερολα!Κάθε μέρα περνάνε η βάση τούς είναι το πάρκο του τριτση.
Στη κεντρικη λιμνη στο παρκο Τριτση πιανουν...Σήμερα το πρωί όπως περνούσα στην δουλειά από τον Κηφισό στον παράδρομο που τρέχει το ποτάμι στο ύψος της νέας Φιλαδέλφειας πέφτει το βλεμα μου σε κάτι υδρόβια.. Δεν μπορεί λέω.... Πάω σιγά σιγά και τι να δω.. Ίσα με 15 πράσινα και καστανιές. Έμεινα κόκκαλο. Με το που σήκωσα το κεφάλι να τα βγάλω μια πιο προσεκτική φωτογραφία σηκώθηκαν όλα μαζί και πέταξαν παίρνοντας κατευθείαν ύψος. Έχω δει κι άλλες φορές αλλά όχι τόσα πολλά. Εδώ τρώμε τον τόπο σε κανάλια, λίμνες, ποτάμια και σταροχωραφα μέσα στον πάγο και το κρύο σε όλη την Ελλάδα για να τα βρούμε και αυτά πλατσουριζουν μέσα στην ΑθήναView attachment 78073View attachment 78074
Ε δεν φταιει για το δευτερο το κοπελι!Ασε μας ρε ξερολα!
Μεχρι και που ειναι η βαση των πρασινων ξερεις και πως κλανει ο ιδιοκτητης της B&P!!!
Όλα τα ξέρει ρε τον φοβήθηκε το μάτι μουΑσε μας ρε ξερολα!
Μεχρι και που ειναι η βαση των πρασινων ξερεις και πως κλανει ο ιδιοκτητης της B&P!!!
Εδω ρε ξερει τα δικα μου τα καρτερια και με τα ντοπια ονοματα τους κιολας. Οχι ολα βεβαια αλλα ξερει....Όλα τα ξέρει ρε τον φοβήθηκε το μάτι μου
Μόνο το όνομα του δεν ξέρει
Και απο που κατουράει η κότα
Χωρις βοριαδακι, δε πανε πουθενα.....ρε, εχω βαλει αδεια εσκεμμένα 10 ως 17/9....θα πεσω σε περασμα φετος....του πούστη.....Εχει μια moonαρα αποψε τεραστια!!! Αιτιο μετακινησης αποδημητικων????
Πραγματικά είναι από τους λίγους που παραδέχομαι σε κυνηγετικά θέματα.Εδω ρε ξερει τα δικα μου τα καρτερια και με τα ντοπια ονοματα τους κιολας. Οχι ολα βεβαια αλλα ξερει....