Ωραία! Θα πάρω άδεια από 18 έως 25.Χωρις βοριαδακι, δε πανε πουθενα.....ρε, εχω βαλει αδεια εσκεμμένα 10 ως 17/9....θα πεσω σε περασμα φετος....του πούστη.....
Ωραία! Θα πάρω άδεια από 18 έως 25.Χωρις βοριαδακι, δε πανε πουθενα.....ρε, εχω βαλει αδεια εσκεμμένα 10 ως 17/9....θα πεσω σε περασμα φετος....του πούστη.....
Που τα ξέρει ρε καλά λέει ο Δημητρης διαβάζει αστρολογίαΠραγματικά είναι από τους λίγους που παραδέχομαι σε κυνηγετικά θέματα.
Πάει σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρεςΠου τα ξέρει ρε καλά λέει ο Δημητρης διαβάζει αστρολογία
Μπα είναι Θεοσεβουμενο παιδίΠάει σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες.
Σε εχω γραμμένο ρε με spray αντιτριβικό να μη ξεβαφει..., κανε οτι θες....Ωραία! Θα πάρω άδεια από 18 έως 25.
Αναλογα και τον καιροΕχει μια moonαρα αποψε τεραστια!!! Αιτιο μετακινησης αποδημητικων????
Τριγονοσούρτες. Μακάρι να είναι αυτοί!Αναλογα και τον καιρο
Παντως το απογευματακι ειδα δυο ερωδιους -δεν ξερω πιο ειδος
2-3 μέρες πριν μέχρι 2-3 μέρες μετά το φεγγάρι ταξιδεύουν τα πουλιά...έτσι έλεγαν οι παλιοί...Εχει μια moonαρα αποψε τεραστια!!! Αιτιο μετακινησης αποδημητικων????
Στην δεύτερη φωτογραφία φαίνεται πολύ όμορφοΑγαπητέ Outlander αυτές είναι μερικές από τις σκαλίδρες (έτσι τις γράφουν ) που έχω βρει και φωτογραφήσει ...
Ήταν κάποιες από αυτές ;
Λαυρέντη όλα αυτά τα πουλάκια που βλέπουμε στα βαλτοτόπια είναι πολύ όμορφα και επίσης όταν τα βλέπουμε είναι ένδειξη ότι αυτές τις μέρες γίνεται γενικό πέρασμα ... και από τα πουλιά που μας ενδιαφέρουν .Στην δεύτερη φωτογραφία φαίνεται πολύ όμορφο
Μπράβο, ρε θηρίο στην τελευταία από κάτω.Αγαπητέ Outlander αυτές είναι μερικές από τις σκαλίδρες (έτσι τις γράφουν ) που έχω βρει και φωτογραφήσει ...
Ήταν κάποιες από αυτές ;
Μάλλον καλά το πάει εφέτος ! τώρα το απόγευμα είδα διάφορα, μεταξύ αυτών και δύο τσίχλες σε χαμηλό υψόμετρο και κοντά στη θάλασσα ...Για 8-9 του μηνα μας το χαλαει νομιζω... Στο βουνο σημερα πολυ ψηλα σε κεδρα σηκωσα 3 τσιχλες. Επισης παρα πολλες ασπροκωλες. Το εξαιρετικα περιεργο ομως ειναι οτι ειδα 5-6 τετοια απο πολυ κοντα...View attachment 80105
Καρβουνιαρηδες τοσο νωρις δεν εχει τυχει να ξαναδω. Εμφανιζονταν με τα πρωτα κρυα συνηθως.Μάλλον καλά το πάει εφέτος ! τώρα το απόγευμα είδα διάφορα, μεταξύ αυτών και δύο τσίχλες σε χαμηλό υψόμετρο και κοντά στη θάλασσα ...
Τις τελευταίες ημέρες γίνονται μετακινήσεις από όλα τα είδη ... χειμερινά και καλοκαιρινά !
Θυμάσαι πρόπερσι νομίζω είχα δει και εγώ έναν αρκετά νωρίς (μάλλον αρχές Οκτωβρίου ) και ένας φίλος από Άρτα μας είχε πει ότι εκεί μένουν και το καλοκαίρι ! ενώ και εγώ είχα την εντύπωση ότι εμφανίζονται στα πρώτα κρύα ...Καρβουνιαρηδες τοσο νωρις δεν εχει τυχει να ξαναδω. Εμφανιζονταν με τα πρωτα κρυα συνηθως.