Αυτά φοράω κι εγώ στην έναρξη, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία. Σίγουρα υπάρχουν πιο ελαφριά και πιό δροσερά, αλλά αμφιβάλλω για το κράτημά τουςLowa Renegade GTX Mid είναι πολύ καλά για καλοκαίρι -φθινόπωρο
Αυτά φοράω κι εγώ στην έναρξη, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία. Σίγουρα υπάρχουν πιο ελαφριά και πιό δροσερά, αλλά αμφιβάλλω για το κράτημά τουςLowa Renegade GTX Mid είναι πολύ καλά για καλοκαίρι -φθινόπωρο
Έτσι μου φάνηκαν κ εμένα χαχαΕμένα μου φαίνονται καρακινεζια μόνο και μόνο η σόλα φαίνεται από πλαστικό κακής ποιότητας αλλά όμως πρέπει να είναι ότι πρέπει για προπόνηση στο καλλιτεχνικό πατινάζ.
@Stelios montefeltro
Την υγεία μας να έχουμε και το ανεβαίνουμε το βουνό και με σκαρπινια.Βρηκα τηλ τον αντιρπορωπο και πηρα
Ειναι καθαρα εκτος μπατζετ δυστυχως
Δεν είναι τα diotto.Βρηκα τηλ τον αντιρπορωπο και πηρα
Ειναι καθαρα εκτος μπατζετ δυστυχως
Τα εχω τα αεροπελμα είναι ελαφριά,αντέχουνΡε παιδια τα αεροπελμα ειναι καλα αρβυλα απο αντοχη η τσαμπα τα λεφτα τα εχει κανεις?
Καλό λιώσιμο
Καλοφόρετα!!!
Με γεια! καλοφόρετα!
Καλοφόρετα φίλε !!!
Καλορίζικα. Τα τελευταία 2-3 χρόνια το φοράω και εγώ αυτό το μποτάκι πηγαίνει γάντι στο πόδι ελαφρύ και δεν σε κουράζει πουθενά. Έχει θεματάκια με το νερό, ίσως με ένα σπρέι να λυθεί.