gvp9000
Banned
Αυτό το περτικαλί στην σόλα το φοβάμαι.Laconia crispi.
Αυτό το περτικαλί στην σόλα το φοβάμαι.Laconia crispi.
Lytos vermio στο hobbi στα 99, 90. Αλλού λίγο φθηνότερα αλλού λίγο πάνω από τα 100.Αρβυλο για τσιχλοπερπατητα και μπεκατσα σε νορμαλ εδαφη,ταβανι 100 ευρωπαϊκα;
Της Crispi αυτό με το λάστιχο γύρω γύρω ( δεν θυμάμαι τό μοντέλο) το μόνο που αξίζει από την Crispi στα 75€.Αρβυλο για τσιχλοπερπατητα και μπεκατσα σε νορμαλ εδαφη,ταβανι 100 ευρωπαϊκα;
Εχεις καποιο link να ποσταρεις να το δω;Της Crispi αυτό με το λάστιχο γύρω γύρω ( δεν θυμάμαι τό μοντέλο) το μόνο που αξίζει από την Crispi στα 75€.
Μήπως κανείς κάποιο λάθος για την τιμή?Της Crispi αυτό με το λάστιχο γύρω γύρω ( δεν θυμάμαι τό μοντέλο) το μόνο που αξίζει από την Crispi στα 75€.
Crisport , όχι Crispi πάντα τα μπερδεύω αυτά.( Τα crispi είναι παππουτσαρες και ακριβά)Μήπως κανείς κάποιο λάθος για την τιμή?
90127 gdx grisportΕχεις καποιο link να ποσταρεις να το δω;
Γιατι δεν καταλαβα ποιο λες....
Ναι αυτο εχω αυτη τη στιγμη.Ισως παω στο ιδιο παλι90127 gdx grisport
Δε νομίζω με αυτά τα χρήματα να υπάρχει εγγυημένο αδιάβροχο αρβυλο.... ίσως κάποια προσφορά... αλλά με προσοχή και επιφύλαξη.... και για μένα εγγύηση της αδιαβροχοποίησης είναι μόνο η gore tex....Αρβυλο για τσιχλοπερπατητα και μπεκατσα σε νορμαλ εδαφη,ταβανι 100 ευρωπαϊκα;
Ok συμφωνούμε γιατί , ειμουν ετοιμος να κάνω παραγγελία τέσσερα ζευγάρια.χαχαCrisport , όχι Crispi πάντα τα μπερδεύω αυτά.( Τα crispi είναι παππουτσαρες και ακριβά)
Για τη χρηση που το θελω,δεν με απασχολει να ειναι στεγανο.Να εχει ενα ικανοποιητικο ποσοστο αδιαβροχοποιησης με ενδιαφερει και αξιοπιστο για τα νορμαλ περπατητα,απο τρυγονια-τσιχλες μεχρι και λιγο μπεκατσα.Δε νομίζω με αυτά τα χρήματα να υπάρχει εγγυημένο αδιάβροχο αρβυλο.... ίσως κάποια προσφορά... αλλά με προσοχή και επιφύλαξη.... και για μένα εγγύηση της αδιαβροχοποίησης είναι μόνο η gore tex.
Το ξερω Λαμπρο,οταν δεν θελω να βρεχομαι,στεγανο ζηταω.Εχω βρει σταγανο δοκιμασμενο αρβυλο αλλα ειναι στα 250 ευρω.Θοδωρή αν θες να δώσεις 100 ευρώ και θες να πάρεις καλό αρβυλο.
Θα σου δώσω την έξεις συμβουλή.
Κάνε υπομονή μέσα στο Νοέμβριο γίνεται η black Friday. Εκεί πολύ αξιόλογα αρβύλα και επώνυμα βγαίνουν σε πολύ καλές τιμές.
Ειδικά hobby Καρασαββίδης.
Διάφορες
Αρβυλο αδιάβροχο είναι αυτό που σε κρατάει 3 4 ώρες το πόδι στεγνό.
Αρβυλο στεγανό είναι αυτό που σε κρατάει όλη μέρα το πόδι στεγνό.
Αυτό το λέω σε όσους δεν ξέρουν και μπερδεύονται με το αδιάβροχο.
Θα ρωτάτε είναι στεγανό.???
Τι σε χαλασε πανω στο παπουτσι και το επεστρεψες και τι ειδους κυνηγι κανεις; Ωστε να με βοηθησεις να καταλαβω για να κανω και εγω μια καλυτερη επιλογη!Φώτη Εγώ το πήρα και το επέστρεψα κατευθείαν μόλις το έπιασα στα χέρια μου.
Είναι ο καθένας πως τα δουλεύει.
Για τα κυνήγια που κάνω εγώ,ολοήμερα, δύσκολα μέρη και συχνά μέσα στην εβδομάδα δεν κάνουν.
Για ποιο χαλαρή κατάσταση μπορεί να κάνουνε.