Άρβυλα ( Αγορά )

καλημέρα σας
εχει ψωνίσει κάποιος σας από αυτό το σαιτ; είναι αξιόπιστο;
Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω.Κανενα πρόβλημα, πρέπει να έχει αποθήκη στην Βουλγαρία ο τύπος.Παρόλο την απόσταση,η διανομή είναι στο μπαμ.

Σκέφτηκα και εφάρμοσα αυτό το κόλπο για να ανοίξει το αρβυλο λίγο στο πάνω μέρος ώστε να μην με ενοχλεί.
Μετά από μερικές ώρες εφαρμογής φόρεσα το αρβυλο και είδα ότι έκανε αυτό που ήθελα.

Μετά την δοκιμή τους φόρεσα πάλι τα μπουκάλια και τα έσφιξα και πάλι γερά.
20211129_175913.jpg

Σκέφτηκα και εφάρμοσα αυτό το κόλπο για να ανοίξει το αρβυλο λίγο στο πάνω μέρος ώστε να μην με ενοχλεί.
Μετά από μερικές ώρες εφαρμογής φόρεσα το αρβυλο και είδα ότι έκανε αυτό που ήθελα.

Μετά την δοκιμή τους φόρεσα πάλι τα μπουκάλια και τα έσφιξα και πάλι γερά.
View attachment 36780
Τα μπουκάλια είναι όντως πολυ χρήσιμα για να ανοίξει ο 'λαιμός΄ στα άρβυλα όπως και στις γαλότσες. Στις γαλότσες εγώ τους βάζω μόνιμα όταν δεν τις φοράω για να μένουν όρθιες και να μην τσακίζουν και κόβονται μακροχρόνια αν τις αποθηκεύω εκτός των κουτιών του και δεν είναι πλαγιαστές. Από τότε που το εφάρμοσα δεν μου ξαναχάλασε γαλότσα λόγω τσακισματος κατά την αποθήκευση όρθια...

Τα μπουκάλια είναι όντως πολυ χρήσιμα για να ανοίξει ο 'λαιμός΄ στα άρβυλα όπως και στις γαλότσες. Στις γαλότσες εγώ τους βάζω μόνιμα όταν δεν τις φοράω για να μένουν όρθιες και να μην τσακίζουν και κόβονται μακροχρόνια αν τις αποθηκεύω εκτός των κουτιών του και δεν είναι πλαγιαστές. Από τότε που το εφάρμοσα δεν μου ξαναχάλασε γαλότσα λόγω τσακισματος κατά την αποθήκευση όρθια...
Δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα.
Να τα λέμε αυτά τα κόλπα είναι χρήσιμα.

Η αναζήτηση συνεχίζεται ...δοκίμασα τα meindl active rock αλλά μου φάνηκαν πολύ σκληρά ...εργαλεία βέβαια για τους περδικαδες πολύ προσεγμένο παπούτσι..
Η μπίλια μάλλον θα κάτσει στα meindl bergell πολύ ωραίο και στιβαρό με Aniline Leather. τούμπανο https://www.outdooraction.gr/adiavr...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Η αναζήτηση συνεχίζεται ...δοκίμασα τα meindl active rock αλλά μου φάνηκαν πολύ σκληρά ...εργαλεία βέβαια για τους περδικαδες πολύ προσεγμένο παπούτσι..
Η μπίλια μάλλον θα κάτσει στα meindl bergell πολύ ωραίο και στιβαρό με Aniline Leather. τούμπανο https://www.outdooraction.gr/adiavr...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Απ΄ότι διάβασα το δέρμα ανιλίνης είναι πολύ απορροφητικό. Κάνουν κάποια επεξεργασία για τις ανάγκες ενός κυνηγετικού παπουτσιού; Επίσης το δέρμα ανιλίνης είναι πιο ελαφρύ; Ξέρεις Άγγελε ποιο είναι το βασικό τους πλεονέκτημα;

Απ΄ότι διάβασα το δέρμα ανιλίνης είναι πολύ απορροφητικό. Κάνουν κάποια επεξεργασία για τις ανάγκες ενός κυνηγετικού παπουτσιού; Επίσης το δέρμα ανιλίνης είναι πιο ελαφρύ; Ξέρεις Άγγελε ποιο είναι το βασικό τους πλεονέκτημα;
Νομίζω ότι η επεξεργασία που έχει το κάνει από μόνο του αδιάβροχο... Τόσο λάθος έχω καταλάβει?

Πήγα σήμερα στο παρδαλακη και είδα και αυτά τα μποτάκια. Τα έχει σε προσφορά στα 75 και φαίνονται τίμια. Αδιάβροχα και διαπνέον αλλά όχι goretex. Θα πω στον πατέρα μου να πάει να τα δει. Μήπως τυχόν Τα έχει δοκιμάσει κάποιος;

Attachments

• Screenshot_20211202-211317_Chrome.jpg
    Screenshot_20211202-211317_Chrome.jpg
    105,5 KB · Προβολές: 66
20211203_153411.jpg
Ηρθε και το χριστουγεννιατικο δωρακι που καναμε στον εαυτο μας,με εξαιρετικη τιμη.
Aku Zenith 2.
Λιγο που τα φορεσα,φαινονται ποιοτικοτατα και πολυ στιβαρα σαν κατασκευη.
Ανυπομονω για την δοκιμη επι του πεδιου.

@maniakos Λαμπρο,ευχαριστω πολυ για την διαμεσολαβηση

Back