Δεν ξερω τιποτα...Τίποτα φίλε μου. Καλές εξορμήσεις με πολλά θηράματα. Ξέρεις εσύ.........
Δεν εχω προσκληση για να ναι πολλα....
Δεν ξερω τιποτα...Τίποτα φίλε μου. Καλές εξορμήσεις με πολλά θηράματα. Ξέρεις εσύ.........
Καλοφόρετα Θόδωρα!View attachment 37030
Ηρθε και το χριστουγεννιατικο δωρακι που καναμε στον εαυτο μας,με εξαιρετικη τιμη.
Aku Zenith 2.
Λιγο που τα φορεσα,φαινονται ποιοτικοτατα και πολυ στιβαρα σαν κατασκευη.
Ανυπομονω για την δοκιμη επι του πεδιου.
@maniakos Λαμπρο,ευχαριστω πολυ για την διαμεσολαβηση
Αμ και μποτάκια και πουλάκια δεν γίνεται ρε αγορίνα ,ένα από τα δύο χαχαχα!!!!!!!!!!!!Δεν ξερω τιποτα...
Δεν εχω προσκληση για να ναι πολλα....
Καλοφόρετα φίλε μου!!!Τα μποτάκια παρελήφθησαν με καινούργιες σόλες ,δεν έγινε αλλαγή περιφερειακής κάλυψης γιατί δεν χρειαζόταν , δουλειά πολύ καλή και τιμή 55 ευρώ.View attachment 37186View attachment 37187View attachment 37188
Σαν καινούργια είναι .Τα μποτάκια παρελήφθησαν με καινούργιες σόλες ,δεν έγινε αλλαγή περιφερειακής κάλυψης γιατί δεν χρειαζόταν , δουλειά πολύ καλή και τιμή 55 ευρώ.View attachment 37186View attachment 37187View attachment 37188
καλοφορετα, που τα πηγες;Τα μποτάκια παρελήφθησαν με καινούργιες σόλες ,δεν έγινε αλλαγή περιφερειακής κάλυψης γιατί δεν χρειαζόταν , δουλειά πολύ καλή και τιμή 55 ευρώ.View attachment 37186View attachment 37187View attachment 37188
Φίλοι σας ευχαριστώ,τα μποτάκια τα πήγα στον Αγάπιο.καλοφορετα, που τα πηγες;
Της πενιας τα έκανε.Φίλοι σας ευχαριστώ,τα μποτάκια τα πήγα στον Αγάπιο.
Η μειντλ ειναι στα αρβυλα κάτι αντίστοιχο με την μερσεντες στα αυτοκίνητα.Η αγορά πραγματοποιήθηκε. Meindl bergell mfs 280 ευρώ. Πολύ προσεγμένο και ποιοτικό παπούτσι... Βέβαια όπως έχω πει δεν κάνω τόσο απαιτητικά κυνήγια ούτε τόσο συχνά... Πιθανόν να βολευόμουν και με κάτι φθηνότερα αλλά η τρέλα τρέλα.... Καλά να είμαστε να μπορούμε να βγαίνουμε...
Η υγρασία μπορεί να είναι ιδρώτας από τα πόδια....Καλησπέρα και καλως σας βρηκα!
Προσφατα αγόρασα τα Crispi Nevada legend.
Σήμερα έγινε η 1η χρηση τους και σε πρωινή υγρασία, μετά από 2 περίπου ώρες, που είχε βραχει εξωτερικά το δέρμα παρατήρησα λίγη υγρασία και ειχε νοτισει εσωτερικά στο goretex στο μπροστινό μέρος στα δάχτυλα και στα 2 παπούτσια, ενώ οι κάλτσες δεν είχαν βραχεί.
Είναι φυσιολογικό αυτό σε ένα τόσο ακριβό παπούτσι; Δεν θα έπρεπε να είναι πλήρως στεγνό χωρίς ίχνος υγρασίας εσωτερικά;
Ναι φίλε μου είναι απόλυτα φυσιολογικό...τα άρβυλα είναι αδιάβροχα με την βοήθεια των μεμβρανών τους. ΔΕΝ υπάρχει αρβυλο στεγανό...στεγανες είναι οι γαλοτσες...τα τάπερ και άλλα πολλά!!! Το δέρμα όταν βρέχεται για πολύ ώρα είναι φυσικό να μεταφέρει και "λίγη" υγρασία στην κάλτσα...ώς εκεί όμως!!! Δεν συζητάμε να περνάει νερό, αν συμβαίνει αυτό κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει.Καλησπέρα και καλως σας βρηκα!
Σήμερα έγινε η 1η χρηση τους και σε πρωινή υγρασία, μετά από 2 περίπου ώρες, που είχε βραχει εξωτερικά το δέρμα παρατήρησα λίγη υγρασία και ειχε νοτισει εσωτερικά στο goretex στο μπροστινό μέρος στα δάχτυλα και στα 2 παπούτσια, ενώ οι κάλτσες δεν είχαν βραχεί.
Είναι φυσιολογικό αυτό σε ένα τόσο ακριβό παπούτσι; Δεν θα έπρεπε να είναι πλήρως στεγνό χωρίς ίχνος υγρασίας εσωτερικά;
Συνάδελφε με γεια τα παπούτσια. Περνα από τη σχετική ενότητα να συστηθείς και να σε γνωρίσουμε καλύτεραΚαλησπέρα και καλως σας βρηκα!